Hoe een iPhone naar een Mac te spiegelen

Inhoudsopgave:

Hoe een iPhone naar een Mac te spiegelen
Hoe een iPhone naar een Mac te spiegelen
Anonim

Wat te weten

  • Installeer en open de Reflector-app op je Mac.
  • Op de iPhone, open Control Center > Screen Mirroring > selecteer Mac. Voer AirPlay-code > in OK.
  • Er verschijnt een nieuw Reflector-venster op je Mac, dat het scherm van je iPhone weerspiegelt.

Dit artikel legt uit hoe je je iPhone kunt spiegelen naar een Mac, zodat je toegang hebt tot alles wat je nodig hebt op een groter scherm. De instructies hebben betrekking op iPhones met iOS 11 en hoger en Macs met macOS 10.13 en hoger.

Hoe het iPhone-scherm op Mac te spiegelen via AirPlay

AirPlay-functionaliteit stelt je in staat om het scherm van je iPhone op een Mac-scherm te tonen zonder dat een fysieke verbinding nodig is.

AirPlay is standaard bedoeld om je iPhone-scherm te spiegelen naar Apple TV of een Airplay 2-compatibele Smart TV. Om het te gebruiken voor spiegelen naar een Mac, is software van derden vereist, zoals de onderstaande applicatie.

Voor het draadloos spiegelen van uw iPhone-scherm naar een Mac, raden we u aan de Reflector-toepassing te gebruiken die is ontwikkeld door het softwarebedrijf Squirrels.

Reflector kost $ 14,99, maar er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar als je hem van tevoren wilt testen.

  1. Download en installeer Reflector op je Mac.
  2. Open de Reflector-app. Het scherm Welkom bij Reflector zou nu moeten worden weergegeven. Voor de doeleinden van deze zelfstudie raden we u aan Probeer Reflector 3. te selecteren

    Image
    Image

    Als je tevreden bent met de spiegelfunctionaliteit die Reflector biedt, kun je ervoor kiezen deze te kopen op of voor de vervaldatum van de proefversie.

  3. Zorg ervoor dat je iPhone en Mac beide zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
  4. Open Control Center en tik vervolgens op Screen Mirroring. Als u de optie Screen Mirroring niet ziet, tikt u in plaats daarvan op Airplay.
  5. Een lijst met beschikbare apparaten zou nu zichtbaar moeten zijn. Tik op de naam van de Mac waarnaar je wilt spiegelen.
  6. Je wordt nu gevraagd om een AirPlay-code in te voeren, die op het scherm van je Mac zal verschijnen in een Reflector-venster. Voer deze code in en tik op OK.

    Image
    Image
  7. Er verschijnt nu een nieuw Reflector-venster op je Mac, dat het scherm van je iPhone weerspiegelt. U kunt dit venster slepen om het naar een nieuwe locatie te verplaatsen of de grootte ervan uit te breiden, en ook om de inhoud op te nemen of schermafbeeldingen te maken met behulp van de pictogrammen bovenaan de interface.

    Image
    Image
  8. Om op elk moment te stoppen met spiegelen, sluit je gewoon de Reflector-applicatie op je Mac of ga je terug naar het Control Center op je iPhone en tik je op Stop Mirroring.

Hoe het iPhone-scherm op Mac te tonen met QuickTime

Om iPhone naar Mac te spiegelen met QuickTime, moet je de Lightning-kabel gebruiken die bij je telefoon is geleverd. Voor sommige nieuwere Mac-modellen heb je mogelijk ook een Lightning-naar-USB-adapter nodig om deze fysieke verbinding te maken.

QuickTime wordt niet langer ondersteund in macOS 10.15 of hoger, dus de onderstaande instructies zijn alleen van toepassing als je nog een oudere versie van macOS gebruikt.

  1. Stel een fysieke verbinding tot stand tussen je iPhone en je Mac met behulp van de bovengenoemde kabel.

    Als iTunes of de Foto's-app automatisch wordt gestart bij het verbinden, sluit dan die applicaties en ga verder met de volgende stap.

  2. Start QuickTime Player via de Launchpad-interface of uw map Programma's. Als u het QuickTime-pictogram niet kunt vinden, gebruikt u de zoekfunctie op beide locaties.
  3. Click File > Nieuwe filmopname.

    Image
    Image
  4. QuickTime Player vraagt nu om toegang tot je microfoon. Klik op OK.
  5. Je wordt dan om toestemming gevraagd voor toegang tot de camera. Klik nogmaals op OK.
  6. De interface voor het opnemen van films zou nu moeten worden weergegeven. Klik op de pijl omlaag die zich direct rechts van het pictogram Opnemen bevindt.

    Image
    Image
  7. Klik op iPhone in het gedeelte CAMERA.

    Image
    Image
  8. De QuickTime Player moet onmiddellijk worden uitgevouwen en de inhoud van uw iPhone-scherm weergeven.

    Image
    Image
  9. Terwijl je scherm wordt gespiegeld, kun je ervoor kiezen om de inhoud ervan op te nemen met behulp van de opnametools van QuickTime, of het gewoon alleen als een spiegeltool te gebruiken.
  10. Sluit de QuickTime Player-toepassing om op elk moment te stoppen met spiegelen.

Aanbevolen: