Hoe een iPhone of iPad naar een pc te spiegelen

Inhoudsopgave:

Hoe een iPhone of iPad naar een pc te spiegelen
Hoe een iPhone of iPad naar een pc te spiegelen
Anonim

Wat te weten

  • Open de LonelyScreen-app op uw Windows-pc.
  • Op je iPhone, open Control Center en selecteer Screen Mirroring.
  • Selecteer LonelyScreen uit de lijst met compatibele apparaten.

Dit artikel leidt je door de stappen van het spiegelen van het scherm van een iPhone of iPad op een Windows-pc, zowel draadloos als met behulp van een USB-kabel.

Kun je een iPhone of iPad spiegelen naar een Windows-pc?

De eenvoudigste manier om het scherm van een iPad of iPhone op een Windows-apparaat te spiegelen, is door de LonelyScreen-app te gebruiken. Deze app bedriegt je Apple-apparaten in wezen door te denken dat je pc een Apple TV-apparaat is dat schermspiegelverzoeken van iPhones en iPads kan ontvangen.

LonelyScreen is gratis te downloaden en te gebruiken, hoewel je af en toe een pop-upbericht moet negeren waarin je wordt gevraagd om af en toe voor een upgrade te betalen. De betaalde upgrade kost $ 14,95 per jaar en ondersteunt simpelweg de app-ontwikkelaars in plaats van extra functionaliteit te ontgrendelen.

  1. Open de LonelyScreen-app op uw Windows-pc en selecteer de optie voor volledig scherm in de bovenste werkbalk. Je kunt het app-venster ook vergroten met je muiscursor als je wilt.

    Je hoeft deze stap niet te doen, maar de app zal anders waarschijnlijk ongelooflijk klein zijn.

    Image
    Image
  2. Beweeg op uw Windows-pc uw muiscursor over het internetpictogram in de werkbalk om te controleren of deze is verbonden met een Wi-Fi-netwerk. Als dit het geval is, is uw apparaat nu klaar om een draadloos signaal van uw iPhone of iPad te ontvangen.

    Image
    Image
  3. Veeg op uw iPad of iPhone omlaag om het Control Center te openen.

    Image
    Image
  4. Als het Wi-Fi-pictogram niet is geselecteerd, tikt u erop om het in te schakelen.

    Uw Windows-pc en iPhone of iPad moeten zijn verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk om schermspiegeling te laten werken.

  5. Selecteer het Screen Mirroring icoon.

    Het Screen Mirroring pictogram is het pictogram dat eruitziet als twee rechthoeken.

  6. Selecteer LonelyScreen.

    Image
    Image
  7. Het scherm van je iPhone of iPad zou nu moeten beginnen te spiegelen in het LonelyScreen-app-venster op je Windows-pc.

    Image
    Image
  8. Om het spiegelen van het scherm te annuleren, veegt u omlaag op het scherm van uw Apple-apparaat om het Control Center te openen.

    Image
    Image
  9. Select Screen Mirroring.
  10. Selecteer Stop Mirroring.

    Je kunt ook de LonelyScreen-app op je Windows-apparaat sluiten om het spiegelen te stoppen.

Hoe kan ik mijn iPhone spiegelen naar mijn computer via USB?

Als de bovenstaande draadloze mirroring-methode niet werkt zoals u wilt of uw computer geen Wi-Fi-functionaliteit heeft, kunt u uw iPhone en iPad nog steeds spiegelen op uw Windows-pc met behulp van de USB-oplaadkabel en de ApowerMirror-app.

ApowerMirror is gratis te downloaden, installeren en gebruiken, maar het stelt wel een tijdslimiet van 10 minuten op elke schermspiegelsessie. Een eenmalige upgrade van $ 60 kan worden gekocht om alle limieten te verwijderen.

Je hebt de ApowerMirror-app nodig die op je Windows-pc en je Apple-apparaat is geïnstalleerd om de USB-mirroring correct te laten werken.

  1. Open de ApowerMirror-app op je Windows-pc.

    Image
    Image
  2. Sluit de USB-oplaadkabel aan op uw iPhone of iPad en steek deze in een USB-poort op uw Windows-apparaat.

    Image
    Image
  3. Op je iPhone of iPad zou je onmiddellijk een prompt moeten ontvangen. Selecteer Trust.

    Image
    Image
  4. Voer de toegangscode van uw Apple-apparaat in.
  5. Het scherm van je iPad of iPhone zou nu moeten worden gespiegeld op je Windows-pc in de ApowerMirror-app.

    U kunt uw verbinding met de ApowerMirror Windows-app verliezen de eerste keer dat u deze gebruikt terwijl u de machtigingen in de vorige twee stappen verleent. Als dit gebeurt, koppelt u gewoon de USB-kabel los, wacht u een paar seconden en sluit u deze opnieuw aan.

    Image
    Image
  6. Draai uw Apple-apparaat om het gespiegelde scherm in liggende modus te bekijken en/of selecteer het pictogram voor volledig scherm zodat de spiegel het volledige scherm van uw pc vult.

    Image
    Image
  7. Druk op Esc om het volledige scherm af te sluiten. Het spiegelen kan worden geannuleerd door ofwel de ApowerMirror-app op je Windows-pc te sluiten of door de USB-kabel los te koppelen.

    Image
    Image

Kan ik mijn iPhone spiegelen op Windows via de cloud?

Een alternatief voor het draadloos of met een USB-kabel spiegelen van je iPhone naar een pc is om het scherm van het apparaat via de cloud te delen met behulp van een communicatie-app. Microsoft Teams en Zoom zijn twee diensten waarmee iPhone-gebruikers hun schermen kunnen delen met andere gebruikers, van wie sommigen kunnen deelnemen op een Windows-pc. Telegram is een andere populaire service die deze functionaliteit ondersteunt bij videogesprekken.

Je kunt ook de first-party FaceTime-service van Apple gebruiken om het scherm van een iPhone te delen. FaceTime heeft in 2021 ondersteuning voor Windows-apparaten toegevoegd, wat betekent dat iedereen in het FaceTime-gesprek op een Windows-pc het scherm van je iPhone kan zien wanneer je het in de chat deelt.

Als je het scherm van je iPhone naar een groot aantal Windows-pc-gebruikers wilt uitzenden, kun je overwegen een streamingdienst zoals Twitch te gebruiken. De officiële mobiele Twitch-app bevat gratis ingebouwde tools om het scherm van je iPhone met slechts een paar tikken uit te zenden naar iedereen die je Twitch-kanaal bekijkt.

FAQ

    Hoe spiegel ik een iPhone naar een tv?

    De gemakkelijkste manier om het scherm van een iPhone naar een tv te spiegelen, is door AirPlay te gebruiken, waarmee apparaten op hetzelfde wifi-netwerk kunnen communiceren. Als je tv niet AirPlay-compatibel is, kun je ook een Apple TV gebruiken.

    Hoe spiegel ik een iPhone naar een tv zonder Apple TV?

    Je kunt een app van derden gebruiken om je iPhone naar je tv te spiegelen, maar je moet er zeker van zijn dat deze van een betrouwbare bron komt. Betere opties zijn AirPlay (met een compatibele tv) of een VGA-adapter die werkt met de oplaadkabel van je telefoon.

Aanbevolen: