Hoe maak je een screenshot op de LG G Flex

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een screenshot op de LG G Flex
Hoe maak je een screenshot op de LG G Flex
Anonim

Wat te weten

  • Screenshot: Druk op de Ppower+ olume down knoppen. Luister naar 'snapshot'-geluid en zoek naar visuele aanwijzingen.
  • Crop: Open afbeelding > selecteer pencil icon > Photo Studio > selecteer crop tool > Crop > box aanpassen > selecteer crop icon.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een screenshot maakt op een LG G Flex-smartphone en hoe u gemaakte screenshots bijsnijdt. Hoewel de aanwijzingen specifiek zijn voor de LG G Flex-telefoon, kunnen ze nog steeds van toepassing zijn op andere Android-telefoons, waaronder die van Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.

Hoe maak je een LG G Flex-screenshot

Een screenshot maken op de LG G Flex-telefoon is heel eenvoudig: druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop. U kunt dit met twee vingers doen, maar u kunt ook strategisch tussen beide knoppen drukken als u liever slechts één vinger gebruikt.

Image
Image

Als je het goed doet, hoor je een klikkend geluidseffect en zie je een visuele aanwijzing dat de schermafbeelding is gemaakt en nu op je apparaat is opgeslagen.

Je hoeft geen screenshots te maken van afbeeldingen die al kunnen worden gedownload. Om te zien of u een afbeelding normaal kunt downloaden, tikt u gewoon op de afbeelding en houdt u deze vast, en als er een menu verschijnt met opties om de foto op te slaan, doe dat dan in plaats van de screenshot-procedure. Je krijgt een schone afbeelding die niet hoeft te worden bijgesneden.

Screenshots bijsnijden op de LG G Flex

In sommige gevallen, na het maken van een screenshot, realiseer je je misschien dat de foto er niet helemaal goed uitziet en nu wil je hem bijsnijden. Hier is hoe:

Image
Image
  1. Open de afbeelding om het fotomenu te openen en tik bovenaan op het potloodpictogram.
  2. Kies Photo Studio.
  3. Selecteer het gereedschap bijsnijden om nog een rij hulpmiddelen voor het aanpassen en bewerken van afbeeldingen naar voren te brengen, waaronder het verwijderen van rode ogen, een gereedschap Gloed van gezicht en hulpmiddelen voor rechttrekken, roteren, spiegelen en verscherpen.
  4. Selecteer Crop en pas vervolgens het vak aan waar u de afbeelding wilt bijsnijden. Door binnen het vak te vegen, wordt het hele vierkant naar een ander deel van de schermafbeelding verplaatst, terwijl door aan de hendels te trekken het formaat van het bijsnijdvak wordt gewijzigd.
  5. Als je tevreden bent met hoe de schermafbeelding wordt bijgesneden, tik je op het bijsnijdpictogram om de wijzigingen aan te brengen. Je bijgesneden screenshot wordt opgeslagen in een van je afbeeldingsmappen, in ons geval de Screenshots map, want daar kwam de bronafbeelding vandaan.

Je kunt de bewerkte schermafbeelding naar elk album op je LG G Flex verplaatsen door op de miniatuur van de oorspronkelijke map te tikken en deze vast te houden om een menu weer te geven met de optie Verplaatsen. Aangezien een screenshot wordt behandeld als een afbeelding, kunt u deze ook verwijderen en er een instellen als achtergrond of als foto van een contactpersoon.

Aanbevolen: