Nieuwe watchOS biedt meer inzicht Over jou

Nieuwe watchOS biedt meer inzicht Over jou
Nieuwe watchOS biedt meer inzicht Over jou
Anonim

Apple's preview van wat er gaat komen met watchOS 9 bevat verschillende nieuwe gezichten en functies.

Om te beginnen met die gezichten, zal watchOS 9 vier opties toevoegen aan de momenteel beschikbare lijst met selecties. Lunar zal een maankalender weergeven, Playtime is een dynamisch kunstwerk ontworpen door Joi Fulton, en Astronomy gebruikt een bijgewerkte sterrenkaart en geeft actuele wolkeninformatie weer. Ten slotte is er Metropolitan, dat een soort art-decostijl heeft met een display dat kan worden aangepast via de Digital Crown.

Image
Image

De Workout-app wordt geüpdatet met de optie om te wisselen tussen trainingsweergaven met behulp van de Digital Crown en een nieuwe hartslagzonebewakingsfunctie die de trainingsintensiteit kan volgen. Er worden ook aangepaste trainingen toegevoegd voor meer persoonlijke structuur en er kunnen nieuwe waarschuwingen voor verschillende statistieken worden ingesteld om op bepaalde punten tijdens een sessie af te gaan. Je kunt ook meer hardloopstatistieken bijhouden, zoals paslengte, grondcontacttijd en verticale oscillatie om de efficiëntie te bestuderen.

Slaaptracking wordt ook verbeterd met de mogelijkheid om REM-, kern- of diepe slaapstadia te bepalen, terwijl de Apple Watch zelf meer slaapstatistieken op het scherm kan weergeven. En hoewel de Apple Watch al in staat is om het ECG van een gebruiker te controleren en mensen met atriale fibrillatie (AFib) heeft geholpen, kan hij nu ook de AFib-geschiedenis volgen. Zodra de functie door de FDA is goedgekeurd, kan deze de hartaandoeningen van gebruikers nauwlettend in de gaten houden en meldingen en waarschuwingen geven. Gegevens kunnen ook als PDF worden opgeslagen en eenvoudig worden gedeeld met een arts.

Image
Image

Ten slotte zullen er verschillende nieuwe medicatiefuncties worden toegevoegd aan de Gezondheid-app, die je kunt gebruiken om eventuele medicijnen, supplementen of vitamines die je gebruikt bij te houden. Nieuwe recepten kunnen aan de lijst worden toegevoegd door ze handmatig in te voeren of door een foto te maken van de receptfles. U kunt ook lijsten maken, meldingen en herinneringen instellen en zelfs meldingen ontvangen wanneer twee medicijnen mogelijk niet samen kunnen worden ingenomen.

Gebruikers kunnen dit najaar gratis updaten naar watchOS 9, hoewel er vanaf juli een openbare bèta beschikbaar zal zijn. Om watchOS 9 te gebruiken, hebt u een Apple Watch Series 4 of nieuwer nodig, gekoppeld aan een iPhone 8/iPhone SE (tweede generatie) of nieuwer met iOS 16.

Aanbevolen: