No Man's Sky's Leviathan-evenement speelt met tijdlussen

No Man's Sky's Leviathan-evenement speelt met tijdlussen
No Man's Sky's Leviathan-evenement speelt met tijdlussen
Anonim

Er is een nieuwe tijdelijke Leviathan-expeditie begonnen in No Man's Sky, met shenanigans in de tijd en de belofte van een organisch fregat.

Hello Games heeft zijn nieuwste expeditie-evenement voor No Man's Sky onthuld, genaamd Leviathan, met een verhaallijn in de tijd en heel veel nieuwe game-beloningen. In tegenstelling tot de recente Outlaws-update, voegt de Leviathan-expeditie geen heleboel nieuwe gameplay-elementen toe - het is meer een speciaal evenement om voor een beperkte tijd coole dingen te verdienen.

Image
Image

No Man's Sky's zevende expeditie zet spelers vast in een vreemde tijdlus die op de een of andere manier verbonden is met het titulaire Leviathan-wezen. Volgens Hello Games is de loop bedoeld om een soort roguelike-element toe te voegen aan de standaard gameplay, waarbij de kans op overlijden groter is en mislukking enige vooruitgang zal resetten. Maar zelfs wanneer dingen na de dood opnieuw worden ingesteld, zal enige vooruitgang bij het uitzoeken wat er gebeurt (en hoe dit te verhelpen) worden overgedragen.

Spelersuitrustingen worden ook willekeurig verdeeld en veranderen bij elke dood. Maar de truc is dat naarmate meer en meer leden van de community doelen behalen, de kwaliteit van je willekeurige uitrusting zal verbeteren.

Sommige van de beloningen die je kunt ontgrendelen voor het voltooien van verschillende expeditiedoelen zijn de Whalestalker Cloak en Temporal Starship Trail cosmetische items. Maar de grote beloning (figuurlijk en letterlijk) is het nieuwe biologische fregat dat u aan uw vloot kunt toevoegen. Je kunt het niet gebruiken in plaats van je grotere vrachtschip, dus bouw er geen basis in, maar je kunt het wel op missies sturen.

De gratis Leviathan-expeditie begint vandaag op pc, PlayStation en Xbox-consoles en zal ongeveer zes weken beschikbaar zijn, dus ongeveer tot eind juni of begin juli. Je kunt het openen door een nieuw spel te starten in het hoofdmenu en het evenement te selecteren.

Aanbevolen: