Corsair's nieuwe gaming-laptop is een streaming-machine

Corsair's nieuwe gaming-laptop is een streaming-machine
Corsair's nieuwe gaming-laptop is een streaming-machine
Anonim

Op gaming gerichte pc-fabrikant Corsair heeft zijn eerste laptop aangekondigd, en in een onverwachte wending is deze voornamelijk gericht op gaming en streaming.

Corsair's verklaarde doel is om een laptop te maken die zou fungeren als een enkel stuk hardware voor gaming, streaming en/of videobewerking. De Voyager a1600 AMD Advantage Edition zit boordevol krachtige componenten, samen met Elgato-technologie voor het vastleggen van games, zodat games goed kunnen worden afgespeeld en gestreamd.

Image
Image

De AMD Ryzen 7 6800 (of Ryzen 9 6900) 8-core processor en Radeon RX 6800M grafische kaart werken samen om de spelprestaties te verbeteren en intensieve applicaties aan te kunnen. Op papier zou het geen problemen moeten hebben met programma's zoals OBS Studio of Adobe After Effects, en het zou games soepel moeten kunnen draaien op hogere instellingen. Wat de beelden betreft, wordt alles weergegeven op een 16-inch 2560 bij 1600 quad high definition (QHD+) scherm.

Image
Image

Dan is er de Elgato-integratie, die tien aanpasbare sneltoetsen bevat (boven de standaard F-toetsen) die werken met de geïntegreerde Elgato Steam Deck-software. Dit betekent dat je de toetsen voor maximaal tien verschillende one-touch-functies kunt instellen en gebruiken tijdens het streamen. En er is een ingebouwde 1080p, 30 frames per seconde, full high definition webcam die bij al het andere past.

Je zult echter nog geen Voyager a1600 te pakken kunnen krijgen. Op dit moment zegt Corsair alleen dat prijs- en beschikbaarheidsinformatie "op een later tijdstip" beschikbaar zal zijn. Als de prijs vergelijkbaar is met die van Corsair's gaming-pc's, zou de Voyager a1600 ergens tussen de $ 1800 en $ 5000 kunnen beginnen.

Aanbevolen: