Hoe populaire hoogtepunten op Kindle uit te schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe populaire hoogtepunten op Kindle uit te schakelen
Hoe populaire hoogtepunten op Kindle uit te schakelen
Anonim

Wat te weten

  • Op een Kindle: Open boek, tik bovenaan in het midden van het scherm > tik op Aa en schakel de Popular Highlights schakelaar uit.
  • In de Kindle-app: Open boek, tik ergens op pagina > tik op Aa en schakel de Popular Highlights schakelaar uit.

Dit artikel legt uit hoe je populaire hoogtepunten op Kindle uitschakelt, inclusief hoe je populaire hoogtepunten uitschakelt op Kindle-apparaten en de Kindle-app voor Android en iOS.

Dit proces moet worden uitgevoerd vanuit de opmaakinstellingen van een boek met populaire hoogtepunten, niet vanuit het algemene Kindle-instellingenmenu. Ondanks de manier waarop je de functie uitschakelt, is het een algemene instelling die de functie voor al je boeken op die specifieke Kindle uitschakelt.

Hoe u populaire hoogtepunten op uw Kindle kunt uitschakelen

Als je populaire hoogtepunten vervelend of afleidend vindt, kun je dit uitschakelen.

Als je meer dan één Kindle hebt, moet je deze wijziging op elk afzonderlijk apparaat uitvoeren. De instelling is van toepassing op al je boeken, maar niet op alle apparaten.

Hier leest u hoe u populaire hoogtepunten op een Kindle kunt uitschakelen:

  1. Tik in een open boek op een Kindle op de middenboven van het scherm.

    Image
    Image
  2. Tik op Aa.

    Image
    Image
  3. Scroll naar beneden en tik op de Popular Highlights schakelaar.

    Image
    Image
  4. Als de schakelaar is uitgeschakeld, zijn populaire hoogtepunten uitgeschakeld.

    Image
    Image

Kun je populaire hoogtepunten in de Kindle-app uitschakelen?

Met de Kindle-app kun je populaire hoogtepunten uitschakelen, en het lijkt veel op het uitschakelen van populaire hoogtepunten op een Kindle-apparaat.

Hier leest u hoe u populaire hoogtepunten in de Kindle-app kunt uitschakelen:

  1. Tik op een boek in je bibliotheek of op het startscherm van de Kindle-app om het te openen.
  2. Tik op anywhere op de pagina.
  3. Tik op Aa.

    Image
    Image
  4. Sleep de menulade omhoog en blader indien nodig verder omhoog. Tik op Meer.
  5. Tik op de Popular Highlights schakelaar om deze uit te schakelen.
  6. Populaire hoogtepunten zijn nu uitgeschakeld voor de boeken die je leest in de Kindle-app op dit apparaat.

    Image
    Image

Wat zijn populaire hoogtepunten van Kindle?

Kindle heeft een optie waarmee je delen van tekst kunt markeren die je later wilt kunnen vinden. Wanneer je deze functie gebruikt, laat de Kindle Amazon weten welke tekst je hebt gemarkeerd. Als genoeg gebruikers hetzelfde tekstblok markeren, wordt het automatisch gemarkeerd voor iedereen die de instelling voor populaire hoogtepunten heeft ingeschakeld.

Het punt van populaire hoogtepunten is het gebruik van crowdsourced-gegevens om automatisch belangrijke tekstgedeelten in boeken te identificeren. Deze secties kunnen interessant, informatief of belangrijk zijn, of hebben een andere emotie of gedachte opgeroepen waardoor veel mensen precies hetzelfde benadrukten. Het kan handig zijn door je aandacht te vestigen op belangrijke delen van de tekst, maar het kan ook vervelend of afleidend zijn als het je niet uitmaakt wat andere mensen benadrukken.

FAQ

    Hoe krijg ik toegang tot mijn Kindle-hoogtepunten?

    Als je delen van een boek wilt zien die je hebt gemarkeerd in een boek dat je aan het lezen bent, tik je eerst op bovenaan het scherm om de werkbalk te openen. Tik vervolgens op Ga naar en selecteer het tabblad Notes. Tik in de Kindle iOS-app op het scherm en selecteer het pictogram in de vorm van een notebook. Tik op een Android-apparaat op het scherm en ga naar More > Notebook U kunt uw notebook ook openen in een webbrowser.

    Hoe verwijder ik markeringen in Kindle-boeken?

    Je kunt markeringen verwijderen die je in je Kindle-notitieblok hebt gemaakt. Selecteer op het apparaat Go-To en tik op het tabblad Notes. Selecteer in iOS het Notebook-pictogram nadat u op het scherm hebt getikt; ga op Android naar More > NotebookElk van je hoogtepunten heeft een Delete optie eronder; tik erop om de markering te verwijderen.

Aanbevolen: