Hoe de tijd op een iPad te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe de tijd op een iPad te veranderen
Hoe de tijd op een iPad te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Settings app: General > Date & Time en schakel deAutomatisch instellen schakelen.
  • Tik vervolgens op de tijd die hieronder verschijnt om de klok van de iPad handmatig in te stellen.

Een iPad stelt automatisch de juiste tijd in wanneer u deze instelt, maar hier leest u hoe u de tijd indien nodig kunt wijzigen.

Hoe de tijd op iPad te veranderen

Volg de onderstaande stappen om de tijd op een iPad te wijzigen.

  1. Open de Instellingen app.
  2. Selecteer Algemeen.

    Image
    Image
  3. Selecteren Datum & Tijd.

    Image
    Image
  4. Tik op Automatisch instellen om deze functie uit te schakelen. Er verschijnt een nieuw veld eronder.

    Image
    Image
  5. Selecteer de tijd die in het nieuwe veld onder Automatisch instellen verschijnt. Dit opent een kalender- en tijdmenu waarmee u de tijd handmatig kunt invoeren.

    Image
    Image

Elke wijziging in de tijd van de iPad wordt onmiddellijk van kracht en nu kunt u de app Instellingen afsluiten wanneer u klaar bent.

Waarom staat de tijd verkeerd op mijn nieuwe iPad?

Een iPad zal proberen de tijd in te stellen tijdens het eerste installatieproces, maar het zal niet lukken als een iPad geen internetverbinding tot stand kan brengen tijdens het instellen. De iPad zou u moeten vragen om de tijd handmatig in te stellen als dit gebeurt, maar het is gemakkelijk om deze stap over het hoofd te zien.

Een fout of bug kan het probleem ook veroorzaken. Een iPad stelt de tijd automatisch in door de locatie te detecteren en vervolgens de juiste tijd toe te passen. Het is meestal juist, maar het is niet perfect, en de iPad zal de verkeerde tijd instellen als het verkeerd is over de locatie.

Met de bovenstaande stappen kunt u handmatig de juiste tijd instellen om een fout te herstellen.

Je kunt ook Automatisch instellen uitschakelen en vervolgens weer inschakelen. Dit dwingt de iPad om zijn poging te herhalen om automatisch de tijd te vinden en dat kan uw probleem oplossen.

Moet ik de tijd automatisch of handmatig instellen op de iPad?

Het is het beste om de functie Automatisch instellen ingeschakeld te laten, indien mogelijk. Als de functie niet correct werkt, kan het probleem worden opgelost door Automatisch instellen herhaaldelijk in en uit te schakelen terwijl u verbonden bent met internet. U kunt ook proberen de tijd handmatig in te stellen en vervolgens Automatisch instellen weer aan te zetten.

Als u de tijd handmatig instelt op een iPad, betekent dit dat de tijd mogelijk niet correct wordt aangepast aan de zomertijd, als dit van toepassing is op uw regio. De klok van de iPad wordt ook niet automatisch bijgewerkt als je een nieuwe tijdzone binnengaat.

Naast het weergeven van een onjuiste tijd, kan dit ertoe leiden dat agendameldingen of alarmen op het verkeerde moment worden weergegeven. Hoe meer de handmatig ingestelde tijd van de iPad afwijkt van de juiste tijd, hoe duidelijker het probleem zal worden.

FAQ

    Hoe verander ik de klok op het vergrendelscherm van de iPad?

    Je hebt niet veel opties om je vergrendelingsschermklok aan te passen. U kunt de datum- en tijdinstellingen gebruiken om te kiezen tussen een 12- en 24-uurs klok en of de 12-uurs tijd "AM" en "PM" bevat, maar dat is alles. Een klok-app van derden kan je een ander uiterlijk geven, maar deze verschijnt niet wanneer de iPad is vergrendeld.

    Hoe schakel ik een altijd-aan-displayklok in op een iPad?

    Een tijdelijke oplossing als u uw iPad als klok wilt gebruiken wanneer deze niet in gebruik is, is door een klok-app van derden te downloaden en vervolgens naar Instellingen > te gaan Display & Brightness > Auto-Lock en stel de optie in op NeverOpen vervolgens de app en deze toont alleen de klok; de iPad blijft aan tenzij je hem handmatig vergrendelt.

Aanbevolen: