Hoe u de tijd op uw Fitbit kunt veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe u de tijd op uw Fitbit kunt veranderen
Hoe u de tijd op uw Fitbit kunt veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Wijzig de tijdzone in de Fitbit-app door naar Options > Advanced Settings > Time Zone te gaan.
  • Verander de tijd door de tijd te wijzigen op het apparaat waarmee je het synchroniseert en voer vervolgens een synchronisatie uit via de Fitbit-app.

Dit artikel legt uit hoe je de tijd kunt wijzigen op alle Fitbit smartwatch- en fitnesstrackermodellen, inclusief Versa, Alta, Charge, Ionic, Inspire en Ace.

Hoe de klok werkt op Fitbit Trackers

Of je nu een standaard Fitbit-tracker gebruikt, zoals een Fitbit One of Fitbit Zip of hebt geïnvesteerd in een meer high-end smartwatch zoals de Fitbit Ionic en Fitbit Alta, de tijd op je apparaat wordt op dezelfde manier beheerd -door het te synchroniseren met uw smartphone, tablet of computer.

Welke tijd en datum het ook is op het apparaat waarmee je je Fitbit synchroniseert, die tijd wordt gekopieerd naar je tracker.

Fitbit-klokken en zomertijd

Zomertijd is berucht voor het veroorzaken van schade aan Fitbit-trackers, omdat het hen dwingt om twee keer hetzelfde uur fitnessactiviteiten vast te leggen wanneer de periode begint en eindigt. Er is echt geen manier om deze ergernis te omzeilen, en de meeste Fitbit-gebruikers accepteren deze eigenaardigheid als onderdeel van de Fitbit-ervaring, hoewel het hun statistieken enigszins kan verknoeien.

Als je op je Fitbit-tracker als klok vertrouwt, kun je hem updaten naar zomertijd door hem zoals gewoonlijk met je smartphone of computer te synchroniseren. Alle smartphones, tablets en computers wijzigen nu standaard automatisch hun tijd voor zomertijd.

Tijdzones wijzigen op een Fitbit Tracker

Image
Image

Net als het hierboven genoemde probleem met de zomertijd, kan het overschakelen naar een andere tijd leiden tot gegevensafwijkingen - afhankelijk van de tijdzone waar u naartoe gaat, kan dit ertoe leiden dat uw volggegevens worden vastgelegd over de vorige dag of een hele dag overslaan helemaal.

Als je van plan bent om slechts korte tijd in een andere tijdzone te zijn, kun je je Fitbit handmatig dwingen om in de oorspronkelijke tijdzone te blijven door de automatische update van de tijdzone in de Fitbit uit te schakelen app-instellingen.

Selecteer in de Fitbit-app op je mobiele apparaat Options > Advanced Settings > TijdzoneStandaard verandert het automatisch tijdzones wanneer uw apparaat wordt verplaatst naar een andere regio. Druk op de Auto schuifregelaar om de huidige tijdzone te vergrendelen. Vanaf nu blijft je Fitbit, waar je ook gaat, binnen dezelfde tijdzone.

Hoe de tijd op een Fitbit-apparaat te veranderen

Alle Fitbit-trackers zijn zo geprogrammeerd dat ze overeenkomen met de tijd op het apparaat waarmee ze worden gesynchroniseerd, zoals je tablet, computer of smartphone. Om de tijd op je Fitbit-tracker te wijzigen, hoef je alleen maar de tijd te wijzigen op het apparaat waarmee je het synchroniseert en vervolgens zoals gebruikelijk een synchronisatie uit te voeren via de Fitbit-app.

Als de datum en tijd breken omdat de batterij van de Fitbit leeg is, synchroniseer hem dan gewoon opnieuw met het hostapparaat.

Aanbevolen: