Hoe een grote video vanaf de iPhone te verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe een grote video vanaf de iPhone te verzenden
Hoe een grote video vanaf de iPhone te verzenden
Anonim

Wat te weten

  • Verzenden via AirDrop: Tik op Photos > Videos > selecteer video > Share icon > tik op AirDrop > selecteer ontvanger.
  • Verzenden via iCloud: Photos > Videos > Share icon > Mail > E-mail opstellen > tik op Verzenden > Gebruik Mail Drop.
  • AirDrop inschakelen: Ga naar Instellingen > Algemeen > AirDrop en tik vervolgens op Alleen contacten of Iedereen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u grote video's vanaf een iPhone kunt verzenden met AirDrop en iCloud. Instructies zijn van toepassing op apparaten met iOS 7 of hoger en macOS.

Video's verzenden vanaf de iPhone met AirDrop

Om een grote video van je iPhone te delen met een iOS- of macOS-apparaat in de buurt, is AirDrop vaak de snelste en meest eenvoudige methode. Er zijn geen limieten voor de videogrootte en het is niet nodig om extra apps te downloaden.

  1. Zorg ervoor dat het ontvangende apparaat dichtbij is en aan staat.
  2. Zorg ervoor dat het ontvangende apparaat is ingesteld om AirDrop-bestanden te accepteren.

    Op iOS: Ga naar Instellingen > Algemeen > AirDrop en tik vervolgens op Alleen contacten of Iedereen.

    Image
    Image

    Op macOS: zoek naar AirDrop in Spotlight of open de app rechtstreeks vanuit Finder. Eenmaal geopend, selecteer Laat me worden ontdekt door en selecteer vervolgens ofwel Alleen contacten of Iedereen.

    Image
    Image
  3. Open de Photos app op het verzendende apparaat.

  4. Selecteer onder Mediatypes Videos. Tik op de video die je wilt verzenden.

    Image
    Image
  5. Selecteer het Share icoon.
  6. Selecteer het AirDrop pictogram. Na een paar seconden zou je een lijst met beschikbare apparaten moeten zien.

    Als je het ontvangende apparaat niet ziet, wacht dan even totdat de lijst automatisch wordt vernieuwd of tik op het AirDrop-pictogram.

  7. Selecteer het ontvangende apparaat.

    Image
    Image
  8. De overdracht start automatisch. Afhankelijk van de grootte van de video, kan het enige tijd duren om te verzenden, maar wees geduldig en plaats de apparaten niet te ver van elkaar. Je weet dat de video is aangekomen wanneer deze wordt weergegeven in de Foto's-app op het ontvangende iOS-apparaat of in Downloads op macOS.

AirDrop is meestal vrij stabiel, maar als je meerdere video's probeert te verzenden die groter zijn dan een paar honderd megabytes, kan de overdracht mislukken. Om deze reden is het het beste om één video tegelijk over te zetten.

Hoe video's van iPhone te verzenden met iCloud

Er zijn veel cloudopslagservices beschikbaar, maar als je een iPhone hebt, heb je waarschijnlijk al een iCloud-account. iCloud wordt standaard geleverd met 5 GB gratis opslagruimte, waarmee u lange video's en andere grote bestanden kunt delen. Als uw bestand binnen deze limiet van 5 GB v alt, is Mail Drop uw beste optie.

iOS Mail beperkt bijlagen tot 20 MB; met de functie Mail Drop kunt u echter bestandsbijlagen tot 5 GB in Apple Mail verzenden via een directe e-maillink. Nadat de link is gedeeld, heeft de ontvanger 30 dagen om het bestand te downloaden.

Als je video groter is dan 100 MB, moet je verbonden zijn met wifi om Mail Drop te laten werken. Zelfs als er al een back-up van de clip op uw iCloud-account is gemaakt, kunt u met Mail Drop deze niet als bijlage verzenden via alleen mobiele gegevens.

  1. Open de Photos app en tik op de video die je wilt delen.
  2. Selecteer het Share pictogram en kies vervolgens Mail.

  3. Je wordt naar een Mail-opstelpagina geleid waar je bijlage automatisch aan het bericht wordt toegevoegd. Voeg de ontvanger en het onderwerp toe en stel vervolgens uw e-mail op zoals u gewend bent.
  4. Selecteer Verzenden.
  5. Je ziet een melding dat je bijlage te groot is om te verzenden, samen met de optie om Mail Drop te gebruiken. Kies Gebruik Mail Drop,en je bericht wordt automatisch verzonden.

    Image
    Image

    Als er nog geen back-up van uw videobijlage in iCloud is gemaakt, begint het overdrachtsproces op de achtergrond. Uw e-mail wordt verzonden nadat het uploaden is voltooid.

Bottom Line

Hoewel iCloud over het algemeen handig is voor het maken van back-ups van uw iPhone-bestanden, voor het delen van video's groter dan 5 GB, is een andere service zoals Dropbox, Microsoft OneDrive of Google Drive vaak een betere optie.

Verzendlimieten voor iPhone begrijpen

De gebruikelijke manier om video vanaf een iPhone te verzenden is om de Berichten- of E-mailapp te gebruiken, maar iMessage-inhoud beperkt zich tot 100 MB per bericht en de Mail-app beperkt bijlagen tot 20 MB.

Benieuwd hoeveel video je kunt opnemen op je iPhone? Nieuwere iPhones kunnen 4K-beelden opnemen met maximaal 60 frames per seconde, wat overeenkomt met ongeveer 400 MB per minuut aan voltooide video. Zelfs een paar minuten fotograferen op 720p HD zal inhoud genereren die te groot is om rechtstreeks via Berichten te verzenden.

FAQ

    Waar vind ik mijn video's op mijn iPhone?

    Je opgenomen video's worden opgeslagen op je filmrol. Video's worden gemarkeerd door een videocamerapictogram en de tijdsduur. Je hebt ook toegang tot gedownloade video's in de app Bestanden.

    Hoe zet ik video's van mijn iPhone naar mijn computer?

    Je kunt video's van je iPhone naar een computer overzetten met de Foto's-app, Image Capture of iTunes. Of als u niet over de juiste USB-connector beschikt, moet u de video's uit de cloud downloaden.

Aanbevolen: