Nintendo stelt nieuwe Indie World Showcase in voor 11 mei

Nintendo stelt nieuwe Indie World Showcase in voor 11 mei
Nintendo stelt nieuwe Indie World Showcase in voor 11 mei
Anonim

Nintendo's volgende Indie World-showcase is gepland voor woensdag 11 mei vanaf 07.00 uur PST/10 uur EST.

De Indie World-presentatie duurt ongeveer 20 minuten en wordt uitgezonden op Nintendo's officiële YouTube-kanaal, waarbij het bedrijf pronkt met de nieuwste indiegames die naar de Switch komen. Nintendo heeft behoorlijk de mond gesnoerd over wat er te zien zal zijn tijdens Indie World, maar dat weerhoudt fans er niet van om heftig te speculeren.

Image
Image

Een rode draad die je op sociale media zult zien, is dat fans om informatie vragen over Hollow Knight: Silksong, een vervolg op de immens populaire indiegame Hollow Knight. De game werd voor het eerst aangekondigd in 2019 en de trailer bereikte meer dan vijf miljoen views op YouTube. Zowel de ontwikkelaar als Nintendo hebben bijna niets gezegd over de status van de game, behalve dat SIlksong diep in ontwikkeling is.

De laatste Indie World-showcase werd gehouden in december 2021 en had titels als River City Girls 2 en de RPG Omori, die beide veel schermtijd hadden.

Image
Image

Als je geïnteresseerd bent in meer reguliere titels, moet je misschien wachten tot er een Nintendo Direct wordt aangekondigd. Hoewel E3 voor 2022 is geannuleerd, houden gamebedrijven nog steeds evenementen en livestreams om te pronken met hun aankomende titels. De laatste Direct werd begin februari gehouden toen fans voor het eerst de multiplayer-modus van Splatoon 3 en een nieuwe Kirby-game zagen.

Aanbevolen: