Hoe problemen met Hulu-streaming op te lossen

Inhoudsopgave:

Hoe problemen met Hulu-streaming op te lossen
Hoe problemen met Hulu-streaming op te lossen
Anonim

Wat te weten

  • Hulu-streaming is sterk afhankelijk van bandbreedte, dus zorg ervoor dat geen andere apparaten internet gebruiken.
  • Probeer ook je streamingapparaat en netwerkapparatuur opnieuw op te starten en de bijbehorende kabels opnieuw aan te sluiten.
  • Uw handen kunnen gebonden zijn als uw hardware of de Hulu-service de schuldige is.

Streamingproblemen van welke aard dan ook zijn bijna altijd gerelateerd aan het netwerk. Dit kan uw lokale netwerk zijn, het netwerk van de server of een ISP ergens langs die route. Hoewel het een hardwareprobleem kan zijn, maar dat zou niet de eerste plaats moeten zijn waar je kijkt.

Als het allemaal gezegd en gedaan is, kan een gloednieuw streamingapparaat dat wordt gebruikt via een hoogwaardige internetverbinding nog steeds streamingproblemen hebben als Hulu de schuld krijgt. Er is niets dat je echt kunt doen als dat het geval is.

Ongeacht waar of hoe je de service gebruikt, hieronder staan een aantal veelvoorkomende Hulu-streamingproblemen die je kunt tegenkomen, en onze kijk op wat je kunt doen om ze op te lossen, of in ieder geval het probleem zo veel mogelijk te minimaliseren.

Veel van de oplossingen op deze pagina overlappen elkaar. Of je bijvoorbeeld problemen hebt met het streamen van live-tv of het is alleen een probleem met een film die je probeert te bekijken, ze kunnen allebei worden veroorzaakt doordat al je apparaten worstelen om voldoende bandbreedte of dat Hulu zelf problemen heeft.

Hoe het op te lossen als Hulu niet vanaf elk apparaat streamt

Als je Hulu nergens kunt streamen - hun website, op je telefoon of tv, enz. - is de kans groot dat het probleem bij de Hulu-service zelf ligt. In dit geval kunt u niets doen om het probleem op te lossen, maar u kunt controleren of dit inderdaad het probleem is voordat u verdergaat met een andere handleiding voor probleemoplossing.

  1. Bezoek Downdetector om te bevestigen dat andere gebruikers ook problemen hebben. Dit is een van de beste manieren om te bevestigen of Hulu offline is voor iedereen of alleen voor jou.

    Image
    Image
  2. Wacht maar! Dit is alles wat je op dit moment kunt doen, aangezien er geen fix-it-gids is die je kunt volgen, aangezien het probleem bij Hulu zelf ligt en vanuit jouw perspectief niet kan worden opgelost.

    Het komt zelden voor dat grote services zoals Hulu volledig of heel lang niet beschikbaar zijn, dus je kunt er zeker van zijn dat het zo snel mogelijk weer live zal zijn. Blijf het de komende uren een paar keer proberen, en het zal waarschijnlijk goed zijn om nog een keer te gaan.

Er is een kans dat uw specifieke thuisnetwerk of uw ISP problemen heeft. Om te bevestigen dat dit niet het geval is, en het Hulu-platform zelf de schuldige is, bezoekt u enkele andere sites vanaf hetzelfde apparaat waarmee u Hulu probeert. Als je telefoon of computer bijvoorbeeld nog steeds YouTube en Twitter kan bereiken, dan is Hulu de waarschijnlijke boosdoener.

Hoe op te lossen wanneer Hulu Live TV hapert

Live tv-streamingproblemen, zoals eindeloze buffering of een zwart scherm, komen vaker voor tijdens piekuren. Dit is waarschijnlijk het probleem voor jou als je alleen problemen opmerkt op bepaalde tijden van de dag of bij het streamen van een specifiek kanaal.

Desalniettemin zijn er een paar dingen die je kunt proberen, aangezien dat in jouw geval misschien niet het specifieke probleem is.

  1. Start je apparaat opnieuw op. Uw computer, telefoon, tablet, tv, enz. heeft mogelijk een eenvoudige opfrisbeurt nodig om weer een sterke verbinding tot stand te brengen.
  2. Overschakelen naar een ander kanaal. Nee, dit lost het kanaal met problemen niet op, maar als je dit doet, weet je zeker of het hele Hulu is dat hapert of alleen dat ene kanaal.

    Als het de eerste is (alle kanalen zijn traag), start u uw netwerk opnieuw op. Als het het laatste is (probleem met slechts één of twee kanalen), kun je niet veel anders doen dan wachten en hopen dat het oplost; populaire kanalen zijn meer vatbaar voor bevriezing dan de minder populaire.

    Overweeg om Hulu volledig uit te schakelen en over te schakelen naar Over-the-Air als de stream die je probeert te bekijken beschikbaar is op een lokaal kanaal.

  3. Als het probleem bij een geselecteerd kanaal ligt, update dan dat Hulu-kanaal. Het kan zijn dat het kanaal zo verouderd is dat onopgeloste bugs de oorzaak zijn van het streamingprobleem.
  4. Verwijder het kanaal volledig en installeer het opnieuw. Er kan een probleem zijn met de cache, in welk geval het volledig leegmaken en het opnieuw toevoegen van het kanaal de oplossing zou kunnen zijn.
  5. Als je een VPN gebruikt, schakel deze dan uit of schakel over naar een andere server. Een VPN voegt een ander netwerk toe tussen jou en Hulu's servers, wat meer vertragingen kan veroorzaken dan wanneer het uitgeschakeld zou zijn.
  6. Neem contact op met Hulu. Ze kunnen mogelijk specifieke aanwijzingen geven die van toepassing zijn op uw unieke streamingprobleem.
  7. Overweeg de onderstaande stappen die helpen bij Hulu-bufferproblemen, aangezien het oplossen van bandbreedteproblemen thuis de oplossing kan zijn die u nodig hebt.

Hoe Hulu-bufferproblemen op te lossen

Bufferproblemen zijn vaak te wijten aan de beperkte beschikbare bandbreedte. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om video's aan te pakken die af en toe worden onderbroken of wazig zijn.

  1. Sluit alle geopende tabbladen, programma's of games op je computer of telefoon die video of audio streamen terwijl je Hulu probeert te kijken.

    Al die activiteiten strijden om bandbreedte, maar aangezien je een beperkt aanbod hebt, zal Hulu uiteindelijk een klap krijgen en vertragen.

    Zorg ervoor dat u de tabbladen of programma's volledig sluit. Minimaliseren of pauzeren is niet genoeg, omdat ze nog steeds op de achtergrond actief zijn.

  2. Pauzeer alle netwerkactiviteit op elk apparaat dat u niet hoeft te gebruiken. Dit omvat slimme luidsprekers die muziek afspelen, andere computers, telefoons in andere kamers van uw huis, enz.

    Als het streamen van Hulu op dit moment uiterst belangrijk is, en als je dat kunt, ontkoppel dan elk apparaat dat op het netwerk is aangesloten dat je nu niet nodig hebt. Houd je router/modem aangesloten, maar ontkoppel gerust apparaten die nog om bandbreedte zouden kunnen strijden.

  3. Pauzeer de stream een paar minuten om hem tijd te geven om te bufferen. Dit is meer een tijdelijke oplossing dan een oplossing, maar het zou enkele minuten ononderbroken streaming moeten bieden, zelfs als je een trage internetverbinding hebt.
  4. Start je router opnieuw op als die acties niet genoeg waren, maar houd al die apparaten nog steeds van het netwerk. De router zou hier de schuldige kunnen zijn, en een herstart zal zijn geheugen leegmaken en hopelijk een beetje beter laten werken.
  5. Ten slotte, als deze bufferproblemen voldoende motivatie zijn om wat extra geld op te hoesten, kun je altijd contact opnemen met je ISP en kijken of er een ander abonnement is dat meer bandbreedte biedt. Als het verminderen van uw netwerkbelasting niet genoeg is, kunt u het beste meer bandbreedte kopen.

    Een manier om dit te verifiëren is door een snelheidstest uit te voeren en deze vervolgens te vergelijken met de snelheid die Hulu aanbeveelt.

Sommige mensen vinden dat hun streamingproblemen zeer specifiek zijn voor een bepaald apparaat. Misschien heb je het probleem bijvoorbeeld geïsoleerd om te weten dat Hulu niet werkt wanneer je je Fire TV Stick gebruikt of wanneer je streamt op je Roku. Als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt en u de stappen voor probleemoplossing heeft voltooid, zoals die in die handleidingen worden beschreven, moet u misschien gewoon een ander/nieuwer streamingapparaat kopen. Dit is vooral het geval als Hulu niet goed streamt vanaf een smart-tv, aangezien fabrikanten niet altijd nieuwe updates voor tv's uitbrengen zoals ze doen voor speciale streaming-apparaten.

Hoe Hulu-video zonder geluid te repareren

Geeft Hulu video weer, maar is er geen geluid? Dit is hoogstwaarschijnlijk een tijdelijke storing met een eenvoudige oplossing, maar het kan ook wijzen op een dieper probleem met uw luidsprekers.

  1. Start je streamingapparaat opnieuw op. Er is mogelijk een softwaregerelateerd probleem dat kan worden opgelost met een eenvoudige herstart.
  2. Koppel de kabels los en sluit ze weer aan om uw streamingapparaat op uw tv/luidsprekers aan te sluiten, of de kabels van uw tv op een extern luidsprekersysteem.
  3. Als audio niet werkt met een service, en niet alleen met Hulu, moet je dit oplossen als een algemeen audioprobleem.

    Hier zijn enkele suggesties:

    • Fix Geen geluid uit uw computerluidsprekers
    • Fix Geen geluid van Chromecast
    • Fix Geen geluid op Fire Stick
    • Fix Geen geluid op iPhone
    • Fix Geen geluid op Android
    • Geen geluid op een stereo-ontvanger repareren

Hoe het op te lossen als Hulu je niet laat inloggen

Is uw "streamingprobleem" eigenlijk alleen een authenticatieprobleem? Als je niet kunt inloggen op Hulu, kun je geen video streamen of live tv kijken.

  1. Als je denkt dat je al bent ingelogd, maar er staat dat dit niet het geval is of dat er een probleem is met de inloggegevens, start je het apparaat opnieuw op, zet je de tv aan/uit of vernieuw je de webpagina als je aanstaat een computer.
  2. Log opnieuw in als je was uitgelogd. Hoe je dit doet verschilt op elk apparaat, maar het zou zo simpel moeten zijn als een bezoek aan Hulu.com of het openen van de app op je tv of mobiele apparaat.
  3. Reset je Hulu-wachtwoord als je niet zeker weet wat het is. Behalve het opnieuw instellen van het wachtwoord kunt u niet veel doen aan wachtwoordgerelateerde problemen.

    Image
    Image
  4. Deactiveer het apparaat vanaf uw Hulu-accountpagina en log vervolgens weer in. Zie Hulu's pagina Uw geactiveerde apparaten beheren als u hulp nodig heeft.
  5. Neem contact op met Hulu als je nog steeds wachtwoordproblemen hebt. Er is mogelijk een probleem met uw account aan hun kant dat alleen zij kunnen oplossen.

FAQ

    Hoe repareer ik Hulu-ondertitels?

    Als de ondertitels niet werken op Hulu, kun je een paar dingen proberen om ze weer aan de praat te krijgen. Probeer eerst de optie uit en weer in te schakelen en sluit vervolgens de app/website en herstart of laad deze opnieuw. Je moet ook controleren op een update voor je app of streamingapparaat, indien van toepassing.

    Hoe los ik Hulu-foutcode p-dev320 op?

    Foutcode p-dev320 treedt op naast een netwerk- of verbindingsprobleem. Probeer uw apparaat een minuutje uit te schakelen om te zien of dat helpt; zo niet, controleer dan of je internet goed werkt.

Aanbevolen: