Instagram komt weer online na urenlange storing

Instagram komt weer online na urenlange storing
Instagram komt weer online na urenlange storing
Anonim

Een storing woensdagavond leidde tot meerdere uren downtime voor sommige Instagram-gebruikers.

Tijdens de nacht had Instagram meerdere uren last van storingen in verschillende landen. Toch lijkt de storing volgens Android Police vooral India te hebben getroffen, waarbij gebruikers in landen als de Verenigde Staten en Duitsland er grotendeels niet door worden getroffen.

Image
Image

Down Detector, een website die storingsmeldingen verzamelt voor verschillende websites, meldde voor het eerst grote storingen op het platform rond 22:00 of 23:00 uur. PT. Hoewel de problemen op dit moment lijken te zijn opgelost, lijkt het erop dat gebruikers meerdere uren last hebben gehad van de downtime, met rapporten die vanmorgen vroeg rond 4 uur stegen.m. PT.

Hoewel de storingen op dit moment lijken te zijn opgelost, melden sommige gebruikers nog steeds problemen met de toegang tot de website.

Tweets blijven ook verschijnen in de instagramdown-zoekopdracht op Twitter, waar gebruikers nog steeds problemen melden bij het openen van hun accounts en feeds.

Instagram heeft de problemen ook op Twitter erkend en heeft gezegd dat het er op dit moment naar onderzoekt.

Andere applicaties die eigendom zijn van Facebook, zoals WhatsApp en Facebook zelf, lijken niet te zijn getroffen door de storingen.

Aanbevolen: