SiriusXM zal de hele NFL Draft Live dekken

SiriusXM zal de hele NFL Draft Live dekken
SiriusXM zal de hele NFL Draft Live dekken
Anonim

De 2022 NFL Draft in Las Vegas nadert snel, en als je SiriusXM-radio hebt, kun je alle zeven ronden (plus interviews met coaches en spelers) live meeluisteren.

SiriusXM heeft zijn plannen aangekondigd om de 2022 NFL Draft in zijn geheel, live, met extra interviews met spelers en coaches, samen met inbelsegmenten voor luisteraars, te dekken. Volgens SiriusXM zal de berichtgeving worden verankerd door Jason Horowitz, met voormalig scout en coach Kirwan, voormalig quarterback Jim Miller en voormalig coach Rick Neuheisel als analisten.

Image
Image

Alle zeven conceptrondes, verspreid over drie dagen, komen aan bod, en aan het einde van elke dag zal er een live inbelsegment zijn waar fans hun gedachten en reacties kunnen delen. De donderdag- en vrijdagsegmenten worden gehost door SiriusXM-presentator Alex Marvez en voormalig derde ronde selectie Kirk Morrison. SiriusXM-gastheer Zig Fracassi en voormalig eerste-ronde-kiezer Ryan Leaf zullen het segment van zaterdag beheren.

Image
Image

Als de draft niet snel genoeg voor je begint, is er ook een live uitzending op woensdag 27 april vanuit de Draft Experience op de Las Vegas Strip. Het wordt georganiseerd door Rick Neuheisel en voormalig algemeen directeur van Buccaneers, Mark Dominik, en vindt plaats tussen 13.00 uur en 15.00 uur (ET) en bevat interviews met verschillende NFL Draft-vooruitzichten.

Live-verslaggeving van de NFL Draft begint op donderdag 28 april, van 19.00 uur tot 12.00 uur (ET) en gaat door tot en met vrijdag 29 (ook 19.00 uur tot 12.00 uur) en zaterdag 30, van 12.00 uur tot 7 uur p.m. SiriusXM-abonnees kunnen afstemmen op kanaal 88.

Aanbevolen: