Hoe Windows Spotlight-afbeeldingen te vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Spotlight-afbeeldingen te vinden
Hoe Windows Spotlight-afbeeldingen te vinden
Anonim

Wat te weten

  • Open Windows Verkenner en navigeer naar de map Assets. Klik met de rechtermuisknop op > Copy alle bestanden. Ze missen extensies.
  • Maak een map met de naam Windows Spotlight Images. Plak alle gekopieerde bestanden in de map.
  • Open Opdrachtprompt. Ga naar de nieuwe map en typ de opdracht ren-j.webp" />.

Dit artikel legt uit hoe u de Windows Spotlight-afbeeldingen op uw computer kunt vinden en hoe u ze kunt gebruiken voor achtergrondafbeeldingen.

Vind Windows Spotlight-afbeeldingen op uw computer

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot Windows Spotlight-afbeeldingen die op uw computer zijn opgeslagen; handmatig of met een Windows Store-app.

Windows Spotlight-afbeeldingen worden opgeslagen op uw harde schijf, maar ze zijn begraven in een obscure map die moeilijk te vinden is.

Als je Windows Spotlight niet hebt ingeschakeld, staan er geen van de nieuwste Bing-afbeeldingen op je pc. Zorg ervoor dat Windows Spotlight werkt voordat u doorgaat met de onderstaande procedure.

  1. Open Windows Verkenner en navigeer naar:

    %systemroot%\Users\[uw gebruikersnaam]\AppData\Local\Packages\Microsoft. Windows. ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\LocalState\Assets\

    Image
    Image

    Als uw Windows-mapinstellingen nog steeds mappen verborgen hebben, kunt u niet naar deze map navigeren. Zorg ervoor dat u de instellingen van uw Windows-map wijzigt om verborgen bestanden weer te geven.

  2. Dit is een mix van Windows Spotlight-foto's en andere diverse bestanden. De namen zijn willekeurige codes en schijnbaar zinloos. Om ze allemaal te kopiëren, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Copy.

    Image
    Image
  3. Maak een map op een locatie die u zich herinnert en noem deze Windows Spotlight Images. Plak alle bestanden in die map.

    Image
    Image
  4. Geen van deze bestanden heeft bestandsextensies, dus je kunt de afbeeldingen pas bekijken als ze dat wel hebben. U moet alle afbeeldingen hernoemen met de juiste.jpg-extensie. Open de Windows-opdrachtprompt, navigeer naar de map die u hebt gemaakt en typ de opdracht ren.jpg

    Image
    Image
  5. Nu de bestanden zijn hernoemd, kunt u de afbeeldingen bekijken. Om ze gemakkelijker te zien, selecteert u in Windows Verkenner View > Extra grote pictogrammen in het gedeelte Lay-out.

    Image
    Image
  6. Nu kunt u elk van deze afbeeldingen instellen als uw bureaubladachtergrond. Open Windows-instellingen en selecteer Personalisatie.

    Image
    Image
  7. Selecteer Background in de linkernavigatie en verander de Background dropdown in Picture.

    Image
    Image
  8. Selecteer Browse en selecteer vervolgens een van de afbeeldingen uit de map die u hebt gemaakt.

    Image
    Image
  9. Uw bureaubladachtergrond is nu hetzelfde als uw favoriete Windows Spotlight-afbeelding.

    Image
    Image

Microsoft geeft prachtige foto's weer op uw scherm telkens wanneer uw computer wordt vergrendeld als Windows Spotlight is ingeschakeld. Omdat deze afbeeldingen zo indrukwekkend zijn, willen veel mensen ze gebruiken voor hun bureaubladachtergrond.

Hoe Lockscreen te gebruiken als achtergrond-app

Een van de nadelen van het gebruik van de Windows Spotlight-afbeeldingen die al op uw pc zijn opgeslagen voor uw achtergrondafbeeldingen, is dat u de map moet controleren op nieuwe afbeeldingen telkens wanneer Bing de map bijwerkt.

In plaats daarvan kunt u de gratis Lockscreen als Wallpaper-app downloaden van de Windows Store.

Image
Image

Deze app zal alles voor je doen, inclusief:

  • Controleert op uw huidige Windows Spotlight lockscreen-afbeelding.
  • Hiermee kun je dat instellen als je huidige achtergrondafbeelding.
  • Synchroniseert automatisch uw achtergrondafbeelding met de nieuwste Windows Spotlight lockscreen-afbeelding.

Het gebruik van deze app automatiseert het hele proces en je hoeft er niets voor te doen.

Gebruik Spotlight-achtergronden om Windows Spotlight-afbeeldingen te downloaden

Als je wat meer controle wilt over welke afbeeldingen op je bureaublad terechtkomen, is de Spotlight Wallpapers-app een goede optie.

Image
Image

Met deze app kun je alle Windows Spotlight- of Bing-afbeeldingen downloaden die je als achtergrond wilt gebruiken.

Zodra je een afbeelding uit de lijst hebt geselecteerd die je leuk vindt, kun je het menu selecteren en kiezen voor Instellen als achtergrond, Instellen als vergrendelscherm, of Beide instellen. U kunt de afbeelding ook downloaden, in een map opslaan en als bureaubladafbeelding gebruiken.

Aanbevolen: