Hoe Google Home te verbinden met Bluetooth-luidsprekers

Inhoudsopgave:

Hoe Google Home te verbinden met Bluetooth-luidsprekers
Hoe Google Home te verbinden met Bluetooth-luidsprekers
Anonim

Wat te weten

  • Schakel de luidsprekers in en het apparaat met de Google Home-app erop.
  • Kies in de app Instellingen > Audio > Standaard muziekluidspreker. Zet de luidsprekers in de koppelmodus.
  • Selecteer Pair Bluetooth Speaker en kies de luidspreker.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Google Home kunt verbinden met Bluetooth-speakers via de Google Home-app. Het bevat tips voor het oplossen van problemen om te helpen bij eventuele problemen die zich voordoen tijdens de eerste koppeling.

Google Home Bluetooth-installatie-instructies

Wanneer je Google Home verbindt met Bluetooth-luidsprekers, wordt alle muziek die je via Google Home opdraagt, afgespeeld op het Bluetooth-apparaat. Andere dingen, zoals de reacties van de Google Assistent, alarmen en timers, blijven echter spelen via de ingebouwde luidspreker van de Google Home.

Hier leest u hoe u Google Home aansluit op enkele Bluetooth-luidsprekers:

  1. Met beide apparaten ingeschakeld, open je de Google Home-app op je telefoon of tablet. Het is beschikbaar voor Android-, iPhone- en iPad-gebruikers.
  2. Selecteer op het tabblad Start het Google Home-apparaat om verbinding te maken met de Bluetooth-luidspreker.
  3. Selecteer de Settings knop (het tandwiel).
  4. Scroll naar beneden en selecteer Audio > Standaard muziekluidspreker.

    Image
    Image
  5. Zet je Bluetooth-luidspreker in de koppelingsmodus. Het kan een knop hebben die u één keer moet indrukken of een paar seconden ingedrukt moet houden. Anderen zijn mogelijk verbonden met een app waar u de koppelingsmodus kunt inschakelen. Raadpleeg de documentatie van de spreker voor details.

  6. Ga terug naar de Google Home-app en selecteer Bluetooth-luidspreker koppelen en selecteer vervolgens de luidspreker wanneer deze op het scherm verschijnt.

    Image
    Image

Tips voor het oplossen van problemen

Als Google Home je luidspreker niet kan vinden, controleer dan of de luidspreker in de koppelingsmodus staat en, als er een fysieke schakelaar is om Bluetooth in te schakelen, of de schakelaar in de aan-stand staat.

Als je een foutmelding in de app ziet dat er geen apparaten zijn gevonden, druk je op Rescan om opnieuw te proberen. Het kan een paar pogingen kosten.

Als je Google Home je niet goed kan horen nadat je de Bluetooth-speaker hebt gekoppeld, zorg er dan voor dat je met de Google Home zelf praat en niet met de nieuw gekoppelde Bluetooth-speaker. De microfoon bevindt zich op het Google Home-apparaat.

Je kunt Google Home tegelijkertijd met meerdere Bluetooth-luidsprekers verbinden. Voeg meerdere luidsprekers toe via de app, zodat je kunt kiezen op welke je muziek wilt afspelen, of maak een luidsprekergroep om dezelfde muziek op meerdere luidsprekers tegelijk af te spelen.

Er is geen reden om de Bluetooth-luidspreker elke keer dat je hem wilt gebruiken opnieuw te verbinden. Met de bovenstaande instructies kun je de luidspreker slechts één keer koppelen en verbinden met Google Home, dus elke keer daarna blijft muziek via de Bluetooth-luidspreker spelen totdat je deze uitschakelt of de verbinding wordt verbroken.

Aanbevolen: