Motorola lanceert een paar mid-range 5G-telefoons met handige specificaties

Motorola lanceert een paar mid-range 5G-telefoons met handige specificaties
Motorola lanceert een paar mid-range 5G-telefoons met handige specificaties
Anonim

Motorola, het bedrijf achter de eerste mobiele telefoon in 1973, is nog steeds een belangrijke speler in de ruimte, met volgende week de lancering van twee nieuwe 5G-telefoons.

Motorola heeft zojuist officieel de Moto G Stylus 5G en de Moto G 5G smartphones onthuld, zoals gemeld in een persbericht van het bedrijf. Deze telefoons hebben behoorlijke specificaties en, misschien nog belangrijker, aantrekkelijke prijskaartjes.

Image
Image

Laten we beginnen met de Moto G Stylus 5G, niet te verwarren met de gelijknamige Moto G Stylus die in februari werd uitgebracht. Deze telefoon wordt aangedreven door de Snapdragon 695-chipset en heeft een 6.8-inch Full HD+ 120Hz-scherm, naast een 5.000mAh-batterij en veel RAM- en opslagopties.

Het is duidelijk dat de Moto G Stylus 5G ook wordt geleverd met een stylus, waardoor het een duidelijke concurrent is van telefoons zoals de Samsung Galaxy S22, zij het met een drastisch verlaagd prijskaartje. Deze Motorola-telefoon begint bij $ 500.

De Moto G 5G heeft geen stylus, maar wel een 5.000 mAh-batterij, een 6,5-inch HD+ scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz, een primaire camera van 50 MP en een MediaTek Dimensity 700-chipset. Opslag en RAM variëren, tot respectievelijk 256 GB en 6 GB. De Moto 5G begint bij slechts $ 400.

De Moto G Stylus 5G kan vandaag worden gereserveerd, de handsets worden op 28 april verzonden. Je zult wat langer moeten wachten op de Moto G 5G, aangezien deze vanaf 19 mei in de uitverkoop gaat.

Aanbevolen: