Een Kindle Paperwhite resetten

Inhoudsopgave:

Een Kindle Paperwhite resetten
Een Kindle Paperwhite resetten
Anonim

Wat te weten

  • Fabrieksherstel: Ga vanuit het Home-scherm naar Menu (drie regels) > Instellingen> Menu > Apparaat resetten.
  • Harde herstart: houd de Sleep-knop ingedrukt totdat de Paperwhite opnieuw opstart (ongeveer 20 seconden).
  • Een fabrieksreset verwijdert al je boeken en instellingen.

Je moet je Kindle Paperwhite terugzetten naar de fabrieksinstellingen als deze niet meer correct werkt of als je hem aan iemand anders geeft. Hier leest u hoe u uw e-reader kunt wissen en wanneer een harde herstart van uw Kindle Paperwhite misschien een beter idee is.

Hoe voer je een harde reset uit op een Kindle Paperwhite?

Een harde reset verwijdert alle gegevens van je Kindle en zet hem terug naar de fabrieksinstellingen. Je doet het via het menu Instellingen.

Laad je Kindle Paperwhite op voordat je een harde reset uitvoert om mogelijke fouten te voorkomen.

  1. Selecteer in het startscherm van Paperwhite het More menu, dat eruitziet als drie horizontale lijnen.

    Image
    Image
  2. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Selecteer opnieuw het Meer menu.

    Image
    Image
  4. Verschillende opties verschijnen in dit Meer-menu. Tik op Apparaat resetten.

    Image
    Image
  5. Er verschijnt een waarschuwingsbericht om je eraan te herinneren dat het resetten van je Kindle het apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen. Het proces verwijdert je instellingen en bibliotheek, dus als je de Paperwhite daarna bewaart, moet je al je boeken opnieuw downloaden.

    Tik op Ja om door te gaan.

    Image
    Image
  6. Nadat de Paperwhite opnieuw is ingesteld, kun je hem aan de nieuwe eigenaar doorgeven. Als je de e-reader reset vanwege een storing, moet je de eerste installatie opnieuw uitvoeren, inclusief inloggen op je Amazon-account, je boeken downloaden en eventuele instellingen wijzigen die je eerder had gemaakt.

Hoe reset ik een niet-reagerende Kindle Paperwhite?

Als je Kindle Paperwhite is vastgelopen of anderszins niet reageert, wil je misschien een harde herstart uitvoeren. Een harde herstart verschilt van een reset omdat het de instellingen niet reset of uw bibliotheek verwijdert. In plaats daarvan dwingt het het apparaat gewoon opnieuw op te starten. Het is een minder ingrijpende maatregel dan een fabrieksreset, die u alleen moet doen als u regelmatig problemen ondervindt bij het gebruik ervan of van plan bent het apparaat te verkopen, te ruilen of weg te geven.

Om een harde herstart uit te voeren op een Paperwhite die niet reageert, houdt u de Sleep/Wake-knop aan de onderkant van het apparaat ingedrukt. Na ongeveer vijf seconden kan het Power Menu verschijnen, dat opties bevat om de Paperwhite opnieuw op te starten of het scherm van de Paperwhite uit te schakelen, maar u moet de knop ingedrukt blijven houden, zelfs als u dit ziet. Uiteindelijk zal het apparaat afsluiten en opnieuw opstarten. De tijd die je nodig hebt om het vast te houden kan variëren, maar het duurt normaal gesproken ongeveer 20 seconden voordat het apparaat reageert.

FAQ

    Hoe reset ik een Kindle Fire?

    Het proces om een Kindle Fire-tablet te herstellen naar de standaardinstellingen is vergelijkbaar met het doen voor een e-reader. Ga naar Instellingen > Apparaatopties > Reset naar fabrieksinstellingen > Reset Als je de instelling daar niet kunt vinden, probeer dan Settings gear > More > Device >Reset naar fabrieksinstellingen > Wis alles

    Hoe reset ik ouderlijk toezicht op een Kindle?

    Op een Kindle Fire kun je het wachtwoord voor ouderlijk toezicht resetten door vijf keer de verkeerde code in te voeren. Daarna ontvang je een prompt om het opnieuw in te stellen met behulp van het Amazon-account dat aan het apparaat is gekoppeld. De Kindle Paperwhite heeft geen gemakkelijke oplossing; je moet een fabrieksreset uitvoeren. Om dit te doen, voert u 111222777 in als de toegangscode, en de Paperwhite zal de inhoud verwijderen en het installatieproces starten.

Aanbevolen: