Een wachtwoord voor ouderlijk toezicht resetten op Kindle

Inhoudsopgave:

Een wachtwoord voor ouderlijk toezicht resetten op Kindle
Een wachtwoord voor ouderlijk toezicht resetten op Kindle
Anonim

Wat u moet weten

  • Kindle Fire: voer vijf keer het verkeerde wachtwoord in, volg de instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen met het hoofdwachtwoord van Amazon.
  • Kindle Paperwhite: Voer "111222777" in als de toegangscode, waarmee je apparaat wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
  • Een Paperwhite-reset wist alle gegevens op je apparaat, inclusief je Amazon-login en wifi-wachtwoord.

Dit artikel legt uit hoe je het wachtwoord voor ouderlijk toezicht voor Kindle Fire en Kindle Paperwhite kunt resetten (hoewel je de hele Paperwhite opnieuw moet instellen omdat er geen manier is om alleen het ouderlijk wachtwoord opnieuw in te stellen).

Wat moet ik doen als ik mijn Kindle Fire-wachtwoord voor ouders ben vergeten?

Gelukkig heb je alleen het wachtwoord nodig dat je gebruikt om in te loggen op de Amazon-site om je Fire te resetten.

  1. Open Instellingen > Ouderlijk toezicht, en u wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren.
  2. Na vijf verkeerde gissingen verschijnt er een link in het venster waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen door in te loggen op je Amazon-account. Tik op de link en voer je wachtwoord in.

    Image
    Image
  3. Voer een nieuw wachtwoord in en het wachtwoord van de Kindle Fire wordt opnieuw ingesteld. Voer de nieuwe in het menu Ouderlijk toezicht in om te controleren of deze werkt.

    Tip

    Uw oude wachtwoord werkt totdat u het wijzigt. Als u het zich plotseling herinnert, kunt u zich volledig afmelden voor de instelling.

Je kunt je Kindle Fire ook terugzetten naar de fabrieksinstellingen, maar hiermee wordt alles op het apparaat verwijderd. Doe dit alleen als je het je kunt veroorloven om te verliezen wat erop staat.

Hoe reset ik het wachtwoord voor ouderlijk toezicht van mijn Kindle?

Als je de toegangscode van je Kindle-e-reader niet meer weet, heb je toegang tot je apparaat, maar dit gaat ten koste van alle gegevens die je op het apparaat zelf hebt opgeslagen.

  1. Schakel je Kindle-e-reader in en voer "111222777" in wanneer om een toegangscode wordt gevraagd. Hierdoor wordt het apparaat teruggezet naar de fabrieksinstellingen, wat betekent dat alle downloads, accountgegevens en wifi-wachtwoorden van het apparaat worden gewist.

    Tip

    Om er zeker van te zijn dat je je plaats in je huidige boek behoudt, open je het in de Kindle Cloud Reader of in de Kindle-app op je telefoon en plaats je een bladwijzer op de pagina waar je je momenteel bevindt.

  2. Log opnieuw in op je Kindle met je Amazon-wachtwoord en volg zo nodig de aanwijzingen. Je moet het ook je wifi-wachtwoord geven.

Bewaart mijn Kindle mijn notities en bladwijzers als ik hem reset?

Bij je Amazon-aankopen wordt een back-up van je notities en bladwijzers gemaakt in de cloud. Als u het boek downloadt, moeten ze worden hersteld naar uw Kindle. Je kunt gemarkeerde passages en notities ook bekijken op de Kindle Cloud Reader Notebook.

Dit geldt ook voor boeken die je uit de bibliotheek hebt geleend via de Overdrive- en Libby-apps, hoewel je het boek mogelijk opnieuw moet lenen om je aantekeningen te zien.

Amazon maakt geen back-up van boeken die je buiten zijn winkel hebt gekocht, of notities of bladwijzers die je erin maakt. Je moet je aankopen rechtstreeks opnieuw downloaden via de webbrowser of ze naar je Kindle sturen via software zoals Calibre.

FAQ

    Hoe reset ik een Kindle Paperwhite?

    Als je een Kindle-e-reader zacht wilt herstarten, houd je de Power-knop ingedrukt totdat een menu verschijnt en selecteer je RestartAls het menu niet verschijnt, houdt u de aan/uit-knop ingedrukt totdat het apparaat vanzelf opnieuw opstart. Om een Kindle-e-reader terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, ga je naar het Meer (drie regels) menu en selecteer je Instellingen en tik je vervolgens op de Meer menu opnieuw en kies Reset Device Een fabrieksreset zal alle inhoud van Paperwhite verwijderen.

    Hoe reset ik een Kindle Fire?

    Houd voor een harde herstart de Power-knop ongeveer 20 seconden ingedrukt totdat de Fire opnieuw opstart. Om een Fire-tablet terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, gaat u naar Instellingen > Apparaatopties > Reset naar fabrieksinstellingen > Reset Voor oudere modellen moet u mogelijk naar Settings > More > Device gaan > Terugzetten naar fabrieksinstellingen > Alles wissen

Aanbevolen: