Een boek afsluiten op je Kindle Paperwhite

Inhoudsopgave:

Een boek afsluiten op je Kindle Paperwhite
Een boek afsluiten op je Kindle Paperwhite
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de bovenkant van het scherm om het vervolgkeuzemenu te openen.
  • Tik in het vervolgkeuzemenu op de pijl terug.

Dit artikel legt uit hoe je een boek afsluit op een Kindle Paperwhite.

Hoe sluit je een boek op een Kindle Paperwhite?

De Kindle Paperwhite heeft maar één fysieke knop en er is geen zichtbare interface op het scherm nadat je een boek hebt geopend. In plaats van een zichtbare interface met knoppen om op te tikken, wordt alles bereikt door op specifieke delen van het touchscreen te tikken of te vegen. De optie om uw boek te sluiten en terug te keren naar het startscherm is toegankelijk door op het bovenste gedeelte van het scherm te tikken terwijl uw boek open is.

Je kunt een boek op een Kindle Paperwhite ook sluiten door het apparaat opnieuw op te starten, omdat je Kindle je boek niet opnieuw opent nadat het opnieuw is opgestart.

Zo sluit je een boek op een Kindle Paperwhite:

  1. Tik met een geopend boek op je Kindle Paperwhite op de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op de pijl terug.

    Als je het boek vanuit het startscherm hebt geopend, zie je een pijl terug en Home. Als je het vanuit de bibliotheek hebt geopend, zie je een pijl terug en Bibliotheek.

  3. Het boek wordt gesloten en je keert terug naar het startscherm of de bibliotheek.

    Image
    Image

    Als je in de toekomst nogmaals op het boek tikt, keer je terug naar de plek waar je was gebleven.

Waarom kan ik mijn boek niet sluiten op Kindle Paperwhite?

Als je klaar bent met het lezen van een boek op sommige oudere versies van de Kindle, krijg je opties te zien om het boek te beoordelen of te delen, of om terug te keren naar het startscherm van de Kindle. Als je gewend bent om één boek per keer te lezen en je boek sluit om een nieuw boek te beginnen via die methode, begrijp dan dat dit niet langer een optie is. Wanneer je klaar bent met het lezen van een boek op een Kindle Paperwhite, moet je op de bovenkant van het scherm tikken om het vervolgkeuzemenu te openen en vervolgens Start vanaf daar selecteren.

Tik op bovenaan het scherm en veeg omlaag vanaf de bovenkant van het scherm om verschillende menu's te openen. Als u naar beneden veegt, ziet u de thuisoptie niet. Je moet op de bovenkant van het scherm tikken en niet vegen.

FAQ

    Hoe verwijder ik een boek van een Kindle Paperwhite?

    Als je een Kindle Paperwhite-boek wilt verwijderen, zoek je eerst de omslagafbeelding op de Home-pagina. Tik en houd vast totdat een menu verschijnt en selecteer vervolgens Verwijderen van apparaat.

    Hoe stuur ik een Kindle-boek terug?

    Je hebt zeven dagen na aankoop om een Kindle-boek te retourneren. Ga naar de pagina Uw bestellingen en selecteer het tabblad Digitale bestellingen. Klik op Retour voor restitutie naast het boek. Kies een reden en kies vervolgens Retour voor restitutie,

Aanbevolen: