Facebook brengt 8-persoons videochat naar Mac, pc Messenger-app

Facebook brengt 8-persoons videochat naar Mac, pc Messenger-app
Facebook brengt 8-persoons videochat naar Mac, pc Messenger-app
Anonim

Het hebben van een andere, misschien minder zakelijke manier om met onze vrienden te chatten vanaf onze Macs en Windows-pc's kan mogelijk een deel van de zorgen rondom Zoom verlichten en helpen om een betere scheiding tussen werk en thuis te behouden.

Image
Image

Als je je zorgen maakt over Zoom en zijn privacyschendingen, ben je misschien geïnteresseerd in de nieuwe stand-alone Messenger-app van Facebook voor Mac (en Windows, hoewel het niet nieuw is). Je kunt nu met maximaal 8 mensen tegelijk chatten vanaf je computer, waardoor het een persoonlijkere manier is om met je vrienden om te gaan.

Hoe werkt het: Facebook Messenger is beschikbaar als een enkele app voor Windows 10 en macOS in elk van de platformspecifieke app stores. Eenmaal gedownload, log je in met Facebook en krijg je een venster met al je Facebook Messenger-chats erin. Maak een groep van maximaal 8 personen (inclusief uzelf) en klik op het videocamerapictogram en u zult binnen de kortste keren chatten, camera tegen camera. Tijdens onze tests konden we desktops, laptops en mobiele versies van Messenger zonder problemen verbinden.

Wat maakt het jou uit: Door de huidige quarantainebeperkingen blijven velen van ons thuis en werken ze vanuit huis. Zoom is de lieveling geworden van onze behoefte om samen te werken en te socializen, maar het bedrijf heeft de laatste tijd wat privacy- en beveiligingsproblemen gehad. Dat wil niet zeggen dat Facebook beter is in het beschermen van je privacy, maar als je al deel uitmaakt van de Messenger-ervaring op je telefoon of internet, is dit een gemakkelijke manier om contact te maken met anderen.

Bottom line: Toegegeven, Zoom kan verbinding maken met maximaal 100 mensen tegelijk (en je grappige virtuele achtergronden geven om mee te spelen), en Google's Hangouts is een robuuste oplossing ook, maar Messenger is iets dat we waarschijnlijk al gebruiken en 8 personen is over het algemeen genoeg om een goed gesprek (of happy hour) mee te hebben.

Aanbevolen: