Een Kindle Paperwhite uitschakelen

Inhoudsopgave:

Een Kindle Paperwhite uitschakelen
Een Kindle Paperwhite uitschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Er is geen manier om een Kindle Paperwhite volledig uit te schakelen.
  • Als je het scherm van een Kindle Paperwhite wilt uitschakelen, houd je de aan/uit-knop ingedrukt en tik je op Scherm uit.

  • Als je Kindle Paperwhite-batterij te snel leegloopt als hij niet in gebruik is, schakel dan de vliegtuigmodus in en schakel het scherm uit.

Dit artikel legt uit hoe je een Kindle Paperwhite-scherm uitschakelt en de vliegtuigmodus inschakelt. Er is geen manier om een Kindle Paperwhite in de traditionele zin uit te schakelen, dus het inschakelen van de vliegtuigmodus en het uitschakelen van het scherm komt het dichtst in de buurt.

Een Kindle Paperwhite uitschakelen

Je Kindle Paperwhite is ontworpen om automatisch in een energiezuinige modus te gaan nadat je hem een tijdje niet hebt gebruikt, maar je kunt het scherm ook volledig uitschakelen als je meer stroom wilt besparen. Als je je Kindle een tijdje niet gaat gebruiken, kun je overwegen deze methode te gebruiken om het scherm uit te schakelen.

Zo schakel je een Kindle Paperwhite-scherm uit:

  1. Houd de aan/uit-knop. ingedrukt
  2. Tik op Scherm uit.

    Image
    Image
  3. Het Kindle-scherm wordt uitgeschakeld.

Hoe schakel ik mijn Kindle Paperwhite volledig uit?

Er is geen manier om een Kindle Paperwhite volledig uit te schakelen. In tegenstelling tot tablets, telefoons en andere apparaten, is de Kindle Paperwhite niet ontworpen om volledig uit te schakelen. Je kunt het opnieuw opstarten en je kunt het scherm uitschakelen, maar je kunt het apparaat niet echt uitschakelen op een manier waardoor het volledig uitgeschakeld blijft.

Als u wilt voorkomen dat uw batterij leeg raakt wanneer u uw Paperwhite niet gebruikt, kunt u naast het scherm ook de vliegtuigmodus inschakelen. Vliegtuigmodus schakelt de communicatiehardware in uw Paperwhite uit en zorgt ervoor dat deze in de laagst mogelijke energiestand gaat.

Zo schakel je de vliegtuigmodus in op een Paperwhite:

  1. Tik en naar beneden trekken vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Vliegtuigmodus (vliegtuigpictogram).

  3. Je Kindle gaat naar de vliegtuigmodus.

    Image
    Image

Waarom schakelt mijn Kindle Paperwhite niet uit?

De Kindle Paperwhite is een e-reader, dus het is ontworpen om een ervaring te bieden die zo dicht mogelijk bij lezen op papier komt. Over het algemeen hebben deze apparaten het zo ontworpen dat het klaar is op het moment dat je het oppakt (het zou vervelend zijn om elke keer dat je het wilt lezen te wachten tot een boek is opgestart). Ook gebruiken e-ink-schermen alleen stroom bij het wijzigen van de status, dus wanneer tekst (of een afbeelding) op het scherm wordt weergegeven, gebruikt het geen stroom om dit te doen.

FAQ

    Hoe herstart ik een Kindle Paperwhite?

    Het herstarten van een Paperwhite kan verschillende problemen oplossen. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door de Power-knop ingedrukt te houden totdat een menu verschijnt en vervolgens op Restart te tikken. Selecteer anders Meer (drie regels) > Instellingen > Meer (drie regels) > Herstart

    Hoe reset ik een Kindle Paperwhite?

    Je kunt een Paperwhite terugzetten naar de fabrieksinstellingen in hetzelfde menu dat je gebruikt om hem opnieuw op te starten. Tik op Meer (drie regels) > Instellingen > Meer (drie regels) > Apparaat resetten.

Aanbevolen: