Likewise TV brengt curatie naar streaming

Likewise TV brengt curatie naar streaming
Likewise TV brengt curatie naar streaming
Anonim

Entertainment startup Evenzo heeft een nieuwe aanbevelingshub gelanceerd die gebruik maakt van alle verschillende streamingplatforms om u gepersonaliseerde keuzes te geven.

Likewise TV is een streaminghub die wordt aangedreven door machine learning, mensen uit de Also-community en andere streamingdiensten. De service is bedoeld om een einde te maken aan het gedachteloos scrollen door een menu, op zoek naar iets om naar te kijken of van de ene app naar de andere te springen door één enkele locatie te bieden voor aanbevelingen.

Image
Image

Zo beveelt TV programma's aan door beoordelingen en recensies van communityleden en je vriendenlijst te verzamelen. U kunt vervolgens de streamingdienst starten die de inhoud van de Also-app host. Je kunt ook een persoonlijke volglijst maken om je shows bij te houden.

Merk op dat Evenzo TV puur een aggregator is. Je moet nog steeds een abonnement hebben om Atlanta op Hulu, Bridgerton op Netflix of welke service dan ook nodig te hebben voor een andere aanbeveling.

Het opzetten is relatief eenvoudig. Evenzo zal TV u een paar vragen stellen over uw favoriete genre en programma's voordat u uw profiel aanmaakt. Je vindt enkele tabbladen aan de linkerkant die je vertellen wat er trending is op de andere platforms en wat wordt aanbevolen door Same zelf.

Image
Image

Net als TV bevat ook verschillende profielen van beroemdheden en laat je zien waar ze naar kijken. Je kunt Bill Gates en Paris Hilton op het platform vinden.

De service is momenteel beschikbaar op iOS- en Android-apparaten en alle smart-tv's die de Also-service ondersteunen.

Aanbevolen: