Hoe u uw telefoon kunt laten trillen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw telefoon kunt laten trillen
Hoe u uw telefoon kunt laten trillen
Anonim

Dit artikel legt zeven manieren uit om je smartphone te laten trillen. Instructies zijn van toepassing op Samsung, Android en iPhone 7 en hoger.

Hoe bijna elke Android-telefoon te laten trillen

Andere Android-smartphones hebben vergelijkbare methoden om een apparaat in de trilmodus te zetten. Selecteer de gemakkelijkste manier, afhankelijk van wat er beschikbaar is op uw apparaat. Andere titels die een instelling voor de vibratiemodus aangeven, zijn onder meer Touch vibration, Sound Profile of iets dergelijks.

  • Stel het apparaat in op de trilmodus via het snelmenu op het startscherm.
  • Stel het apparaat in op de trilmodus met de toets Volume omlaag. Zorg ervoor dat de toets Volume omlaag niet is ingesteld om het mediavolume te regelen.
  • Stel het apparaat in op de trilmodus via de instellingen.

Een Samsung-telefoon laten trillen

Samsung-smartphones hebben verschillende moeiteloze methoden om een trilmodus in te schakelen. Dit is de gemakkelijkste manier.

Schakel de trilmodus in het meldingenpaneel in

  1. Veeg naar beneden op de bovenkant van het startscherm om de snelkoppelingen van het meldingspaneel weer te geven.

  2. Een van de snelkoppelingen is een Sound-pictogram, dat meestal op de tweede plaats staat na het Wi-Fi-pictogram. Als het geluid van je smartphone is ingeschakeld, is het blauw en lijkt het alsof het geluid maakt.
  3. Tik op het Sound icoon totdat je het Trill mode icoon ziet. Het Samsung-apparaat moet ook trillen om aan te geven dat het in de trilmodus staat.

    Image
    Image

Schakel de trilmodus in met de volumetoetsen

Je kunt de trilmodus ook inschakelen door op de toets Volume omlaag op een Samsung-apparaat te drukken totdat je het pictogram trilmodus op de soundbar ziet en de trilling voelt.

Als deze methode niet werkt, kun je de volumetoetsen instellen om het geluid voor media te regelen. De soundbar zegt "Media" wanneer u op de toets Volume omlaag drukt.

  1. Druk op de Volume omlaag toets om de soundbar weer te geven.

  2. Veeg omlaag op de soundbar om het Audio Shortcuts menu weer te geven.
  3. Toggle Gebruik de volumetoetsen voor media naar de Off positie. U kunt nu de volumetoetsen gebruiken om naar de trilmodus te gaan.

    Image
    Image

    U kunt ook de ringtone-soundbar naar beneden vegen, op het Ringtone-pictogram tikken of de Ringtone-schuifregelaar naar links slepen om de trilmodus te openen.

Trilmodus inschakelen in Instellingen

Ten slotte kunt u uw Samsung-apparaat instellen op de trilmodus door naar de back-end-instellingen van uw apparaat te gaan.

  1. Veeg naar beneden op de bovenkant van het startscherm om het meldingenpaneel te openen.
  2. Tik op Instellingen > Geluiden en trillingen.
  3. Tik Geluidsmodus > Trillen.

    Image
    Image

Een iPhone laten trillen

Op een iPhone kun je je telefoon op stil zetten. Open de back-endinstellingen om uw apparaat in de trilmodus te zetten. Hier leest u hoe u de trilmodus op een iPhone inschakelt.

  1. Ga naar Instellingen > Geluiden & Haptiek.
  2. Toggle Trillen op Stil naar de Aan positie. Dit zorgt ervoor dat uw iPhone in de trilmodus staat wanneer u deze op stil zet met de toets Volume omlaag.

Laat de iPhone trillen met behulp van de instellingen voor geluiden en trillingspatronen

Je kunt ook naar beneden scrollen naar de instellingen voor Geluids- en trillingspatronen om het trillingstype voor verschillende apps en functies aan te passen, waaronder beltoon, teksttijd, herinneringswaarschuwingen en AirDrop.

  1. Tik op de functie waarvoor u een aangepaste trilling wilt instellen.

  2. Tik op Trilling.
  3. Kies je favoriete trillingspatroon. Om een nieuwe vibratie aan te maken, tik je op Aangepaste vibratie en tik je vervolgens op een unieke beat.

Laat je telefoon continu trillen met een app

App-makers hebben de trilfunctie op smartphones ook gebruikt om apps te maken voor ontspanning. Met veel vibratie-apps kunnen gebruikers de smartphone voor langere tijd laten trillen voor doeleinden zoals een massage voor vermoeide spieren of om te helpen bij het slapen. Veel apps bevatten ook instellingen voor kalmerende geluiden voor extra comfort. Veel van dit soort apps staan in de Google Play Store en de Apple App Store.

  • Vibrator X van Vtro Studio (Android): Deze app bevat een nul tot 100 power dial om het trillingsniveau aan te passen. Er zijn ook vier vibratie-opties om doorheen te schakelen. Veeg naar rechts om toegang te krijgen tot de opties voor ontspannende geluiden. Tik op Gebruiker Aangepast om het geluid te starten en tik vervolgens op de geluiden die je wilt horen. Je kunt op meerdere geluiden tegelijk tikken om de ervaring uitgebreider te maken.
  • Body Massager Vibration-app (Android): deze app bevat een krachtbalk die de trillingsniveaus aanpast. Er zijn vijf vibratie-opties. Tik door de opties en pas vervolgens de snelheid aan. Druk op Start om de gewenste vibratie-optie in te schakelen. Druk op Stop om de vibratie uit te schakelen.
  • iMassage U Vibrating Massager (iOS): deze app heeft moeiteloze energie-instellingen voor het starten en stoppen van trillingen. Selecteer Patterns om vijf gratis patronen te vinden. Je hebt toegang tot andere met een premium account dat $ 1,99 kost.
  • Vibrator Massage Calm iVibe (iOS): Deze app heeft een tik om de vibratie te starten en te stoppen. Selecteer Instellingen om twee gratis patronen te vinden. Je kunt andere opties krijgen met een premium account dat $ 1,99 kost.

FAQ

    Waarom trilt mijn telefoon willekeurig?

    Als dit gebeurt terwijl het apparaat wordt opgeladen, is de kabel mogelijk defect. In dit geval treedt de trilling op omdat het slechte snoer periodiek de verbinding verliest en herstelt. Anders moet je je instellingen controleren om er zeker van te zijn dat het alleen zoemt voor meldingen die je echt wilt ontvangen.

    Waarom trilt mijn telefoon zo hard?

    Afhankelijk van je telefoon kun je het patroon of de sterkte van de trillingen aanpassen, zo niet beide. Controleer de vibratie-instellingen voor uw opties; als een patroon te luid is, kies er dan een die de telefoon minder sterk of met een lagere frequentie zoemt om te proberen het volume lager te zetten. Anders kun je ook voorkomen dat je je telefoon op harde oppervlakken zoals glas of hout legt om de vibratie zachter te maken.

Aanbevolen: