Hoe bomen omhakken in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe bomen omhakken in Animal Crossing
Hoe bomen omhakken in Animal Crossing
Anonim

Bomen omhakken in Animal Crossing: New Horizons is een van de belangrijkste manieren om essentiële bouwbenodigdheden te krijgen en ruimte vrij te maken om je eiland aan te passen. Het is vrij eenvoudig, maar alleen als je over de juiste tools beschikt.

Hoe bomen omhakken in Animal Crossing

Volg deze stappen om bomen om te hakken in Animal Crossing: New Horizons:

  1. Rust jezelf uit met je bijl.

    Je kunt geen eenvoudige, dunne bijl gebruiken om bomen om te hakken. Het is niet sterk genoeg. Je hebt een stenen bijl, bijl of gouden bijl nodig.

  2. Plaats met je gezicht naar de boom die je wilt omhakken.
  3. Raak de boom drie keer met je bijl (druk op A om je bijl te gebruiken, zoals de meeste gereedschappen).

    Image
    Image
  4. Na de derde slag zal de boom omvallen en verdwijnen, met achterlating van een stronk. Als je een stronk achterlaat, blijft het altijd een stronk - de boom groeit nooit meer terug.

    Image
    Image

Een leuk ding in Animal Crossing, in tegenstelling tot sommige andere games, is dat er geen uithoudingsvermogen is voor je personage. Je mag zoveel bomen omhakken als je wilt. Maar je bijl zal uiteindelijk verslijten en breken.

  • Flimsy Axe: Breekt na 40 keer gebruiken
  • Stone Axe: Breekt na 100 keer gebruiken
  • Axe: Breekt na 100 keer gebruiken
  • Golden Axe: Breekt na 200 keer gebruiken.

Wilt u het maximale uit uw Animal Crossing-ervaring halen? Bekijk onze lijst met cheatcodes voor Animal Crossing: New Horizons.

Waarom bomen omhakken in Animal Crossing

Er zijn vier hoofdredenen om bomen te kappen in Animal Crossing: New Horizons:

  • Om het fruit aan de boom te laten hangen. Dit doe je door een paar keer met je bijl op de boom te slaan, maar je hoeft de boom niet om te hakken.
  • Om bundels hout uit de boom te halen. Elke keer dat je de boom raakt met je bijl, verschijnt er een andere stapel hout, tot een totaal van drie. Mogelijk krijgt u dezelfde houtsoort of verschillende soorten.
  • Een boomstronk achterlaten. Stompen zijn leuk om op te zitten, en sommige insecten landen alleen op boomstronken, waardoor ze gemakkelijk te vangen zijn.
  • Om ruimte vrij te maken. Als je een boom omhakt en de stronk verwijdert, kun je bloemen planten, voorwerpen plaatsen of zelfs huizen bouwen waar de boom vroeger stond.

Nadat je bomen hebt omgehakt in Animal Crossing, blijft er een boomstronk achter. Zoals hierboven vermeld, wilt u het misschien laten. Maar als je de plek wilt opruimen door de stronk te verwijderen, heb je een verbeterde schop nodig. Een Flimsy Shovel is niet sterk genoeg. Rust een andere schop uit, ga naast de stronk staan en druk op A om de stronk op te graven en te verwijderen. Als je dit doet, blijft er een gat achter. Druk op Y om vuil in het gat te schoppen en het te bedekken.

Image
Image

Pas op voor wespen

Een van de gevaren van het omhakken van een boom in Animal Crossing is dat in sommige bomen wespennesten verborgen zijn. Maak de wespen boos door hun boom om te hakken, en ze zullen je achtervolgen tot ze je steken. Zo vermijd je dit lot:

  1. Als je een boom vindt die je wilt omhakken, pak dan je net.
  2. Met je net in de hand, kijk naar de boom en schud het door op A te drukken.
  3. Als er wespen in de boom zitten, zal dit ze naar buiten brengen. Gebruik je net om ze te vangen voordat ze je steken.

    Als je vergeet je net uit te rusten voordat je de boom schudt, gebruik dan de sneltoetsen op de linker Joy-Con om je net uit te rusten en de wespen snel te vangen.

Aanbevolen: