TCL onthult nieuwe smartphonelijn en meerdere tablets

TCL onthult nieuwe smartphonelijn en meerdere tablets
TCL onthult nieuwe smartphonelijn en meerdere tablets
Anonim

Tijdens het Mobile World Congress-evenement onthulde TCL de aanstaande toevoegingen aan zijn 30-serie smartphonelijn en drie nieuwe tablets.

Volgens een persbericht zal de 30-serie het basismodel TCL 30, 30 E, 30 SE, 30+ en de 30 5G bevatten, die allemaal meerdere camera's en functies hebben om mensen te helpen met creatieve inspanningen. Voor de tablets vallen de NXTPAPER MAX 10 en TAB 10s 5G op door hun hoogwaardige display en bescherming tegen vermoeide ogen.

Image
Image

De nieuwe apparaten zullen eerst in Europa en Azië aan land komen, en de 30-serie komt uiteindelijk naar de VS. Er is echter geen definitieve datum en de prijs kan veranderen met de Amerikaanse release. De tablets moeten nog worden bevestigd voor een lancering in de VS.

De meeste telefoons uit de 30-serie hebben een 50 MP AI drievoudig camerasysteem, met de 30 E als uitzondering omdat deze een 50 MP dual-camerasysteem heeft. Alle camera's delen functies zoals Steady Snap voor het nauwkeurig fotograferen van bewegende objecten en AI HDR-ondersteuning voor optimale videokwaliteit.

Wat hen scheidt, is het scherm. De 30, 30+ en 30 5G hebben een 6,7-inch Full HD AMOLED-scherm, terwijl de 30 E en 30 een iets kleiner 6,52-inch scherm hebben. En de 30 5G is het enige model dat verbinding maakt met het 5G-netwerk voor razendsnelle prestaties.

Image
Image

De NXTPAPER MAX 10 heeft een 10,36-inch scherm met een scherm-tot-lichaamverhouding van 83 procent en wordt geleverd met een antireflectiecoating. De 10s 5G is iets kleiner met een 10,1-inch Full HD-scherm, maar ondersteunt 5G.

Beide tablets bevatten TCL's NXTVISION-technologie om de schermkwaliteit te verbeteren en betere bescherming te bieden tegen vermoeide ogen.

Aanbevolen: