TP-Link onthult meerdere Wi-Fi 6E-routers

TP-Link onthult meerdere Wi-Fi 6E-routers
TP-Link onthult meerdere Wi-Fi 6E-routers
Anonim

Tijdens CES 2022 onthulde TP-Link verschillende nieuwe routers voor consumenten en bedrijven, waarvan de meeste Wi-Fi 6E ondersteunen.

Er zijn drie hoofdproducten met daaronder aanvullende aanbiedingen: de Archer AXE200 Omni, Archer AXE300 en Deco XE200, die allemaal worden geleverd met TP-Link Homeshield voor extra veiligheid. De andere apparaten bevatten meer betaalbare opties en gespecialiseerde apparaten, zoals de Deco X50 Outdoor.

Image
Image

De AXE200 wordt geleverd met een 2,0 GHz quad-core CPU en 6 GHz-band om een snelheid van meer dan 10 Gbps over de drie banden te leveren. Het heeft ook een 10G en 2.5G-poort voor bekabelde connectiviteit. Maar wat uniek is aan de AXE200, is dat de antenne zich automatisch aanpast aan de locatie en het gebruik van het netwerk om optimale prestaties te garanderen.

De volgende is de AXE300, die de bewegende antenne mist, maar compenseert met stroom. Het kan tot 16 Gbps snelheid leveren over vier Wi-Fi-banden, en heeft een 10G WAN/LAN-poort en standaard 10G-poort om hoge snelheid en lage congestie te garanderen.

Dan is er de Deco XE200 met een 160GHz-kanaal, die een snelheid tot 11Gbps kan leveren. Indien gekoppeld met een tweede apparaat, kan de Deco XE200 tot 6500 vierkante meter beslaan en wifi bieden voor meer dan 200 apparaten.

Image
Image

Extra gespecialiseerde apparaten zijn onder meer de X50 Outdoor, die de wifi naar buiten uitbreidt en een IP65 stof- en waterbestendigheid heeft voor langdurig gebruik buitenshuis.

Goedkopere opties zijn de Archer AXE75 en Deco XE75 die nog steeds een hoog prestatieniveau bieden, maar een prijskaartje moet nog worden aangekondigd. Er is een vergelijkbaar gebrek aan prijs- en release-informatie voor alle bovengenoemde apparaten, maar ze zullen allemaal later in 2022 debuteren.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: