De 8 beste OtterBox-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste OtterBox-hoesjes van 2022
De 8 beste OtterBox-hoesjes van 2022
Anonim

Beschermende telefoonhoesjes helpen niet alleen het scherm te beschermen tegen verbrijzeling als je je telefoon laat vallen, maar ze kunnen ook voorkomen dat je apparaat stoten en krassen oploopt door dagelijkse slijtage. Ze maken telefoons gemakkelijker vast te houden, houden ziektekiemen op afstand, slaan kaarten op, helpen u uw individualiteit uit te drukken en meer.

En in de wereld van duurzame koffers heerst één merk: OtterBox. OtterBox categoriseert zijn koffers in "Series", en elke serie past bij verschillende budgetten, stijlen en behoeften. Om je te helpen kiezen welk hoesje het beste bij jou en je telefoon past, hebben we de beste OtterBox-hoesjes getest, onderzocht en uitgekozen, of je nu een klein budget hebt, iets kindvriendelijks zoekt of een meer duurzame keuze.

Beste algemeen: OtterBox Commuter-serie

Image
Image

De Commuter Series-koffer van OtterBox is klaar voor gebruik onderweg. Hoewel het zo'n dun hoesje is, zit het boordevol DROP+ 3X-bescherming. Deze classificatie betekent dat het drie keer zoveel vallen kan weerstaan als de militaire teststandaard (MIL-STD-810G 516.6). Deze hoes heeft ook extra handvatten aan de achterkant en scharnierende deksels die de aansluitingen en poorten beschermen tegen stof en pluisjes in je zakken.

In plaats van vlak tegen het scherm te liggen, heeft de behuizing verhoogde randen rond het scherm en de camerabevestiging om het glas te beschermen tegen beschadiging. Dit ontwerp voegt een klein gewicht toe aan uw apparaat, maar de impact is klein en het interfereert niet met hoe u de telefoon gebruikt of vasthoudt. Het slanke ontwerp van de Commuter-koffer maakt het ook gemakkelijk om in de zak van je spijkerbroek of jas te schuiven.

De gripsecties aan de achterkant doen een beetje afbreuk aan het slanke en stijlvolle karakter van het algehele ontwerp, waardoor het een bijna industriële look krijgt. Maar zodra je de koffer probeert te gebruiken in een overvolle metro, zul je dankbaar zijn voor hun extra ondersteuning.

Materiaal: Rubberen hoes met harde buitenschaal van polycarbonaat | Waterbestendig: Ja | Compatibel met draadloos opladen: Ja | Lagen: Twee

Beste budget: OtterBox Symmetry-serie

Image
Image

Voor alle extra bescherming die een telefoonhoesje biedt, is het offer dat je maakt dat je het ontwerp en de kleur van de handset eronder vaak niet kunt zien. Dat is niet het geval met de OtterBox-behuizingen uit de Symmetry-serie.

Hoewel het dunne, transparante ontwerp niet zo robuust aanvoelt als de Commuter-collectie, hebben alle modellen uit de Symmetry-serie dezelfde DROP+ 3X-classificatie en verhoogde randen om het scherm en de camerabevestiging te beschermen. De lagere prijs komt van het feit dat deze koffers de poort- en jack-covers missen die te zien zijn op duurdere modellen. Deze serie maakt ook gebruik van zachter materiaal dat er minder luxe uitziet en aanvoelt dan de stijvere omhulsels van het merk.

Naast het Clear-assortiment hoesjes, die aan de achterkant en randen volledig transparant zijn, kun je ook kiezen voor variaties op dit doorzichtige ontwerp. U kunt bijvoorbeeld een doorzichtige hoes kopen met een zichtbare MagSafe-oplader ingebouwd of doorzichtige hoesjes met glitter, ombre-effecten en ingewikkelde bloemmotieven. Hiermee kunt u een vleugje stijl aan het apparaat toevoegen terwijl u geniet van de kleur eronder.

Materiaal: Polycarbonaat en synthetisch rubber | Waterbestendig: Ja | Compatibel met draadloos opladen: Ja | Lagen: Een

Beste robuuste: OtterBox Defender-serie

Image
Image

De Defender-serie is de meest robuuste en beschermende van alle OtterBox-koffers. Dit model heeft dezelfde poort, jack-covers en rubberen hoes als de Commuter-reeks, maar verhoogde randen bieden extra bescherming voor het display en de camerabevestiging. Het voegt ook een hard plastic buitenste omhulsel en holster toe om drie verdedigingslagen te bieden: de meeste bescherming van OtterBox. Als gevolg hiervan is de Defender-serie de enige optie die DROP+ 4X-bescherming biedt (vier keer zo sterk als de militaire standaard).

Hoewel de toevoeging van een extra laag deze hoesjes dikker maakt dan andere OtterBox-hoesjes, kun je elke laag verwijderen, afhankelijk van je behoeften. De Defender Series past gemakkelijk in de zakken van de meeste broeken en jassen. Voor een betere pasvorm kunt u de holster verwijderen of via deze holster aan uw riem bevestigen. Dit accessoire doet ook dienst als standaard voor als je onderweg video's wilt bekijken of om handsfree te kijken.

Als de meest serieus ogende OtterBox-serie, zijn de Defender-koffers verkrijgbaar in donkere, meer gedempte kleuren dan in andere collecties. Opties zijn onder meer zwart, marineblauw, een diep lila genaamd Purple Nebula en een zacht rood genaamd Berry Potion Pink. Deze kleuren en ontwerpen variëren afhankelijk van uw handset.

Materiaal: Hoes van synthetisch rubber, buitenschaal van polycarbonaat, holster van polycarbonaat | Waterbestendig: Ja | Compatibel met draadloos opladen: Ja | Lagen: Drie

Beste folio: OtterBox Strada-serie

Image
Image

Als je 360-graden bescherming wilt zonder een aparte schermbeschermer aan te schaffen, dan is de OtterBox Strada Series folio covers de beste keuze. Elke Strada-koffer biedt dekking voor zowel de voor- als achterkant. Een metalen vergrendeling houdt de folio gesloten wanneer je telefoon niet in gebruik is, en aan de binnenkant van het voorpaneel zit een klein vakje voor een enkele bankpas of contant geld. Het is mogelijk om maximaal drie kaarten in deze sleuf te plaatsen, maar hierdoor kunt u het folio niet goed sluiten.

Qua design zijn de Strada-folio's de meest geavanceerde van alle beschermende hoesjes. Verkrijgbaar in bruin, zwart, paars, crème en roze tinten, ze zijn gemaakt van leer, met een dunne plastic schaal rond de randen en de camerabevestiging. Dit subtiele ontwerp zorgt ervoor dat de case DROP+ 3X bescherming biedt zonder afbreuk te doen aan de slimme stofafwerking. Het zachte leer geeft de telefoon ook een luxe en duur gevoel en neemt niet zo gemakkelijk krassen op als zijn plastic broers en zussen.

Ondanks het grotere, dikkere karakter van dit folio-assortiment in vergelijking met de bredere OtterBox-collectie, is het bedrijf er toch in geslaagd om een slank profiel te creëren. De Strada past gemakkelijk in de meeste broek- en jaszakken. Je kunt het echter moeilijk hebben als je spijkerbroek bijzonder strak zit. De opoffering die u maakt voor de stofafwerking en het folio-ontwerp is echter dat deze hoes niet waterbestendig is.

Materiaal: Polycarbonaat schaal, leren tas, metalen sluiting | Waterbestendig: Nee | Compatibel met draadloos opladen: Ja | Lagen: Twee

Beste voor gaming: OtterBox Easy Grip Gaming Case

Image
Image

OtterBox verkoopt een reeks gamingaccessoires, van hoesjes tot antisliphoezen, voor Xbox-controllers. Maar als je meer een mobiele gamer bent die veel onderweg is, probeer dan deze Easy Grip-hoesjes eens.

Deze koffers hebben een enkele laag gegoten plastic met antislipranden en strips langs de achterkant van de koffer. Dit ontwerp zorgt niet alleen voor meer grip, maar zorgt er ook voor dat de case langdurig comfortabel vast te houden is. Het is ook zweetbestendig, zelfs tijdens de meest intense gameplay. Het assortiment biedt bovendien OtterBox's DROP+ 3X-bescherming, of je de telefoon nu per ongeluk laat vallen of in een game-aangedreven woede gooit.

De binnenkant van de behuizing wordt geleverd met wat OtterBox CoolVergence-technologie noemt. Dit materiaal helpt de warmte af te voeren om het weg te trekken van de handset en oververhitting te voorkomen. Ondertussen is de buitenkant van de behuizing gecoat met antimicrobiële technologie om deze standaard te beschermen tegen gewone bacteriën.

Materiaal: Kunststof koffer met anti-slip randen | Waterbestendig: Ja | Compatibel met draadloos opladen: Ja | Lagen: Een

Beste voor stijl: OtterBox + Pop Case

Image
Image

Perfect voor mensen die meer een statement willen maken met hun telefoonhoesje, de OtterBox + Pop-reeks is verkrijgbaar in ontwerpen zoals Daisy Graphic, Day Trip Tie-Dye, White Marble, What A Gem en Feelin' Kattig. Het hele assortiment biedt de OtterBox DROP+ 3X-bescherming en de kleuropties variëren op basis van handsets.

Elk van deze plastic koffers wordt geleverd met een ingebouwde rubberen PopSockets PopGrips. PopSockets zijn verwijderbare handgrepen die u aan de achterkant van de handset bevestigt, zodat u de telefoon gemakkelijker met één hand kunt vasthouden. Of het nu is om selfies te maken of om TikTok, YouTube of Netflix te kijken in de liggende modus, deze PopSockets kunnen ook als telefoonstandaards fungeren.

De PopSocket past bij het ontwerp van de handset. Het universele ontwerp van de connector betekent echter dat je PopSockets naar believen kunt in- en uitschakelen wanneer je van stijl wilt veranderen. OtterBox verkoopt vervangende PopSockets, of u kunt ze rechtstreeks kopen op de PopSocket-website. Wanneer de PopSocket niet in gebruik is, is deze verwijderbaar en de connector zal gelijk met de achterkant van de behuizing liggen, waardoor dit ontwerp compatibel is met draadloze opladers.

Materiaal: Polycarbonaat, synthetisch rubber | Waterbestendig: Ja | Compatibel met draadloos opladen: Ja | Lagen: Een

Beste voor duurzaamheid: OtterBox Core Series-behuizing

Image
Image

De OtterBox Core-serie is de nieuwste toevoeging aan de OtterBox-collectie en is de eerste die is gemaakt met 50% opnieuw gemalen siliconen. Regrind siliconen is een speciaal gemaakt materiaal dat is gemaakt door afvalmaterialen terug te winnen en te upcyclen. Het is gecombineerd met rubber in de Core Series van koffers om OtterBox te helpen de hoeveelheid plastic die het gebruikt te verminderen.

Terwijl eerdere reeksen duurzame elementen hadden - bepaalde OtterBox + Pop-koffers zijn gemaakt van 50% gerecycled plastic - beweert het merk dat de Core-serie de belangrijkste inzet voor duurzaamheid is. Het bereik is relatief klein. Het is alleen beschikbaar voor iPhone 13- en iPhone 13 Pro-modellen en wordt geleverd met twee transparante ontwerpen: een wit, Funfetti-ontwerp of een Black Carnival Night-ontwerp. Beide opties hebben ingebouwde MagSafe-connectoren.

OtterBox beweert dat de hoesjes extra bescherming bieden tegen vallen en schokken, in vergelijking met helemaal geen hoesje, maar ze voldoen niet aan de militaire normen die in de rest van het assortiment worden gezien, en ze zijn niet waterbestendig.

Materiaal: Malen siliconen, synthetisch rubber | Waterbestendig: Nee | Compatibel met draadloos opladen: Ja | Lagen: Een

Beste voor opvouwbare telefoons: OtterBox Thin Flex-serie

Image
Image

Beschikbaar voor de Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy Z Fold en bepaalde Motorola Razr-telefoons, elk van de Symmetry Series Flex-hoesjes bestaat uit twee delen. Het ene deel klikt op de voorkant om een beschermend frame rond het scherm te vormen, terwijl het andere op de achterkant wordt vastgeklikt.

Wanneer elke telefoon open is, zitten de twee delen van de hoes goed tegen elkaar, zij aan zij. Maar ze zijn ook zo ontworpen dat er genoeg ruimte overblijft voor de scharnieren van alle modellen om vrij te blijven.

Kleuropties zijn een beetje beperkt: je kunt kiezen tussen zwart in alle versies of roze en zwart in het geval van de Galaxy Z Flip3. De DROP + -classificatie is ook over de hele linie iets lager, namelijk 2X. Deze verminderde bescherming is te wijten aan het feit dat wanneer de telefoons zijn gesloten, delen van de handset zichtbaar blijven door de behuizing en gebieden vertegenwoordigen die mogelijk kwetsbaar zijn. Deze hoes maakt de telefoons echter nog steeds twee keer zo duurzaam als de militaire norm van het Amerikaanse ministerie van Defensie (MIL-STD).

Materiaal: Kunststof en rubber | Waterbestendig: Nee | Compatibel met draadloos opladen: Nee | Layers: Twee lagen op het achterpaneel. Eén laag op het voorframe

Als je op zoek bent naar de beste OtterBox-hoes die stijl, bescherming, inhoud en prijs combineert, vinkt de Commuter-serie (bekijk bij Amazon) alle vakjes aan. De Defender-serie (bekijk bij Amazon) is de beste keuze als je een hoesje wilt dat de meest robuuste bescherming biedt.

Waar u op moet letten in een OtterBox-hoes

Bescherming

Elke OtterBox-case doorloopt een reeks stresstests, waaronder normen die zijn vastgesteld door de V. S. S. Ministerie van Defensie. Alleen de gevallen die meer dan 230 uur testen in 24 verschillende tests hebben voltooid, krijgen de OtterBox DROP+-aanduiding. Als u meer wilt dan de standaard DROP+-classificatie, betekent een DROP+ 3X-behuizing dat deze drie keer duurzamer is dan de militaire norm van het Amerikaanse ministerie van Defensie (MIL-STD).

Alle modellen in de OtterBox-collectie worden ook geleverd met of zonder antimicrobiële technologie. De twee opties kosten hetzelfde, maar de laatste bevat zilveradditieven die het beschermen tegen microbiële groei.

Apparaatondersteuning

OtterBox maakt hoesjes voor veel handsets, van Apple tot Samsung, Google, Motorola, Huawei, OnePlus en meer. Niet alle hoesjes zijn beschikbaar voor alle apparaten die deze merken verkopen, en de kleuropties variëren aanzienlijk, afhankelijk van welk apparaat je hebt. Voordat u een OtterBox-hoes uit een van de bovenstaande series aanschaft, moet u ervoor zorgen dat deze bij uw specifieke merk en model past. Als u het verkeerde type selecteert, past het niet alleen niet goed, maar beschermt het uw telefoon ook niet zoals het zou moeten.

Garantie

OtterBox heeft zoveel vertrouwen in zijn hoesjes dat het een beperkte levenslange garantie biedt op alle OtterBox-hoesjes voor smartphones en tablets. Deze garantie dekt de 'levensduur van het product', die volgens OtterBox zeven jaar is vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum door een klant bij een door Otter geautoriseerde dealer. Cases die zijn gekocht bij niet-geautoriseerde dealers en winkels kunnen verschillende garantiebeschermingen bieden.

FAQ

    Hoe open ik een OtterBox Defender-case?

    De OtterBox Defender Case heeft drie lagen: een buitenste, plastic holster, een rubberen hoes en een hard plastic omhulsel. Elk van de afzonderlijke lagen is verwijderbaar. Om de plastic houder, de buitenste laag, te verwijderen, maakt u elk van de vier hoeken een voor een los. Trek vervolgens de rubberen hoes weg van de plastic behuizing. Als je moeite hebt om onder de hoes te komen, maak je de flap die de oplaadpoort bedekt los en trek je het kleine rubberen lipje weg van het apparaat. U kunt dan uw vinger onder alle randen schuiven. Gebruik ten slotte de clips aan de onderkant van de resterende plastic behuizing om het frame van de behuizing vanaf de achterkant los te maken. Deze clips zitten aan beide zijden en aan de boven- en onderkant van de telefoon. Zodra je de clips loslaat, komen het frame en de achtercover los van de telefoon.

    Werken OtterBox-hoesjes met draadloos opladen?

    Alle OtterBox-smartphonehoesjes werken met draadloos opladen, hoewel de prestaties kunnen variëren, afhankelijk van het type oplader dat je gebruikt en de handset in kwestie. Dat komt omdat er twee hoofdtypen draadloze opladers op de markt zijn: Qi-opladers en MagSafe-opladers. Hoewel je beide kunt gebruiken om elke telefoon met draadloze oplaadmogelijkheden op te laden, laden MagSafe-opladers specifiek iPhone 12-handsets en hoger snel op. Als u een OtterBox-hoes voor een MagSafe-handset koopt, maar de hoes zelf niet de eigen MagSafe-magneten heeft ingebouwd, kunt u deze nog steeds opladen via MagSafe, maar u kunt er niet volledig van profiteren van de verhoogde MagSafe-snelheden. Om de beste MagSafe-prestaties te garanderen, koopt u een OtterBox-koffer met het label "with MagSafe".

    Zijn OtterBox-koffers waterdicht?

    De meeste OtterBox-hoesjes met de DROP+-beschermingsclassificatie zijn waterbestendig maar niet waterdicht. Cases die niet de DROP+ beschermingsclassificatie hebben, zijn standaard niet waterbestendig. Waterbestendigheid betekent dat ze spatten kunnen weerstaan zonder schade. OtterBox kan niet garanderen dat de hoesjes je apparaat beschermen wanneer het onder water staat, dus je moet voorkomen dat je je telefoon in water meeneemt, tenzij het apparaat zelf waterdicht is.

Over onze vertrouwde experts

Victoria Woollaston-Webber is een freelance wetenschaps- en technologiejournalist, redacteur en adviseur. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring in online- en printjournalistiek en heeft sinds dag één over technologie en gadgets geschreven voor nationale kranten, tijdschriften en wereldwijde merken.

Voor deze lijst gebruikte Victoria de hoesjes van de Commuter Series en Defender Series een week lang als haar primaire telefoonhoesje voor de iPhone 13 Pro tijdens het woon-werkverkeer, in de sportschool en terwijl haar peuter naar YouTube Kids keek. Om de overige cases te selecteren, analyseerde ze meer dan 100 modellen op basis van hun specificaties en scoorde ze elke serie en de individuele cases op basis van prijs, kleurkeuze, compatibiliteit van handsets en beschermingsclassificaties.

Aanbevolen: