Twitch Live Streaming is terug op de Xbox

Twitch Live Streaming is terug op de Xbox
Twitch Live Streaming is terug op de Xbox
Anonim

Livestreaming via Twitch is teruggekeerd naar de XboxOne en Series X/S, waardoor spelers hun gameplay gemakkelijker rechtstreeks vanuit de Xbox-gids kunnen delen.

Terwijl je vroeger je XboxOne- en Xbox Series X/S-games naar Twitch kon streamen via een speciale app die op de console was geïnstalleerd, maakt Microsoft het nu een beetje eenvoudiger. De functie is volgens Microsoft opnieuw ontworpen zonder dat er een extra app nodig is - het wordt allemaal rechtstreeks afgehandeld via de interface van de console.

Image
Image

Er is enige initiële installatie vereist. Je moet eerst je Twitch-account aan je Xbox koppelen via een QR-code of door naar de opgegeven URL te gaan. Zodra alles is aangesloten, selecteer je 'Nu live gaan' om direct te beginnen met het streamen van gameplay vanaf je console. Als je echter meer wilt doen dan gameplaybeelden delen, moet je ook een headset en webcam instellen.

Samen met de eenvoudigere Twitch-functionaliteit komt verbeterde streamcontrole vanaf de console zelf. Nu kun je audioniveaus (voor zowel de game als je microfoon) beheren vanuit het optiepaneel in de game. Je kunt ook de resolutie en bitrate van je stream handmatig aanpassen en partychat beheren. En als je midden in de stream van game wilt wisselen, pauzeert de Xbox je video totdat de nieuwe game begint, waarna de game-informatie automatisch wordt bijgewerkt voor je kijkers.

Twitch-streaming is nu beschikbaar voor XboxOne- en Series X/S-gebruikers. Xbox-streams kunnen worden bekeken door iedereen met een apparaat dat Twitch-streams kan bekijken, en andere gebruikers van de Xbox-console kunnen meldingen inschakelen voor wanneer je live gaat.

Aanbevolen: