Facebook geeft de chronologische tijdlijn terug

Facebook geeft de chronologische tijdlijn terug
Facebook geeft de chronologische tijdlijn terug
Anonim

Facebook heeft een nieuw tabblad Feeds onthuld dat eindelijk een chronologische tijdlijnweergave terugbrengt, maar het is nog steeds standaard een door een algoritme aangestuurde "gepersonaliseerde" feed elke keer dat je de app opent.

De verandering van een chronologische tijdlijn naar de huidige algoritmisch samengestelde feed van Facebook frustreerde gebruikers die liever alleen berichten van hun vrienden of familie zagen. Velen zijn blijven zoeken naar manieren om hun feeds aan te passen aan iets dat relevanter is voor hun interesses. Of in ieder geval iets waarmee ze kunnen zien wat hun vrienden posten. Maar nu zijn chronologische feeds eindelijk terug van weggeweest.

Image
Image

Als onderdeel hiervan heeft Facebook een nieuw tabblad Feeds geïntroduceerd waarmee je kunt kiezen wat je in de app ziet. Met feeds kun je met één tik de Home-tijdlijn omzeilen en een kleine lijst met andere feeds oproepen die je zelf kunt bedienen. En zonder gepromote berichten, volgens Facebook.

Vanaf daar kun je door feeds bladeren die zijn gericht op je vrienden, pagina's die je volgt, aangewezen favorieten en meer.

Image
Image

De standaard Home-tijdlijn blijft echter een prominente functie en u zult deze zien wanneer u de app opent. Er lijkt geen manier te zijn om uw keuze van feed-opties de standaardweergave te maken.

Het nieuwe tabblad Feeds is nog niet in de Facebook-app terechtgekomen, maar volgens de aankondiging van Zuckerberg zou het later vandaag gelanceerd moeten worden.

Aanbevolen: