408 Verzoek time-out (wat het is & Hoe dit te verhelpen)

Inhoudsopgave:

408 Verzoek time-out (wat het is & Hoe dit te verhelpen)
408 Verzoek time-out (wat het is & Hoe dit te verhelpen)
Anonim

De 408 Request Timeout-fout is een HTTP-statuscode die betekent dat het verzoek dat u naar de websiteserver stuurde, bijvoorbeeld een verzoek om een webpagina te laden, langer duurde dan de server van de website had moeten wachten. Met andere woorden, uw verbinding met de website is "time-out".

De meest voorkomende oorzaak van deze fout is een onjuiste URL. Het kan ook worden veroorzaakt door een trage verbinding of verbindingsproblemen.

Image
Image

408 Verzoek time-out fouten

Deze foutmeldingen worden vaak aangepast door elke website, vooral zeer grote, dus deze fout kan zich op meer manieren voordoen dan deze veelvoorkomende:

  • 408: Verzoek time-out
  • HTTP-fout 408 - Verzoek time-out
  • Het verzoek is verlopen

De fout wordt weergegeven in het internetbrowservenster, net als webpagina's.

Sommige websites beëindigen gewoon de verbinding zonder deze fout weer te geven. Het is dus mogelijk dat deze fout is wat zou moeten worden weergegeven, d.w.z. een time-out is de reden voor de fout, zelfs als de server dat feit niet aangeeft.

Hoe de 408 Request Timeout-fout op te lossen

  1. Probeer de webpagina opnieuw door de vernieuwingsknop te selecteren of probeer de URL opnieuw in de adresbalk. Vaak veroorzaakt een langzame verbinding een vertraging die de 408 Request Timeout-fout veroorzaakt, en dit is vaak slechts tijdelijk. Het opnieuw proberen van de pagina zal meestal succesvol zijn.

    Als de fout verschijnt tijdens het afrekenproces bij een online handelaar, kunnen dubbele pogingen om af te rekenen leiden tot meerdere bestellingen en herhaalde kosten! De meeste verkopers beschermen tegen deze fouten, maar sommige kleinere misschien niet.

  2. Je internetverbinding kan vertragingen bij het laden van pagina's veroorzaken. Bezoek een andere website zoals Google of Yahoo. Als de pagina's net zo snel laden als u gewend bent te zien, ligt het probleem dat de time-outfout veroorzaakt waarschijnlijk bij de website.
  3. Als alle websites echter traag zijn, kan uw internetverbinding nadelig worden beïnvloed. Voer een internetsnelheidstest uit om uw huidige bandbreedte te benchmarken, of neem contact op met uw internetprovider voor technische ondersteuning.
  4. Kom later terug. Dit is een veel voorkomende foutmelding op zeer populaire websites wanneer een enorme toename van het verkeer door bezoekers (dat ben jij!) de servers overweldigt. Naarmate bezoekers de website verlaten, neemt de kans op een succesvolle paginalading voor u toe.

  5. Neem contact op met de webmaster of een andere contactpersoon van de site over de foutmelding.

    De webmaster van de meeste websites kan per e-mail worden bereikt als u schrijft naar webmaster@ website.com, waarbij u website.com vervangt door de daadwerkelijke websitenaam. Probeer vervolgens het eerste deel te vervangen door help, contact of admin.

Fouten zoals 408 Verzoek time-out

De volgende berichten zijn ook fouten aan de clientzijde en zijn dus enigszins gerelateerd aan de 408 Request Timeout-fout: 400 Bad Request, 401 Unauthorized, 403 Forbidden en 404 Not Found.

Verschillende HTTP-statuscodes aan de serverzijde verschijnen af en toe, waaronder 500 Internal Server Error. Bekijk ze allemaal in onze lijst met

Aanbevolen: