De 6 beste iPhone 12-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste iPhone 12-hoesjes van 2022
De 6 beste iPhone 12-hoesjes van 2022
Anonim

Als je net de nieuwste iPhone 12 of iPhone 12 Pro van Apple hebt gekocht, of zelfs als je nog steeds wacht tot de jouwe arriveert, wil je voorbereid zijn om je investering te beschermen met een van de beste iPhone 12 gevallen.

Elk jaar komt er een hele reeks nieuwe case-opties aan naast elk van Apple's nieuwe iPhone-reeksen, en niet alleen is de iPhone 12 geen uitzondering op die regel, maar dit jaar heeft Apple het nog interessanter gemaakt met de introductie van de nieuwe MagSafe-technologie, waarmee hoesjesmakers kunnen profiteren van een ingebouwde magnetische ring op alle nieuwste iPhone-modellen voor eenvoudige bevestiging van hoesjes en andere MagSafe-accessoires.

MagSafe is een leuke bonus als je een hoesje wilt dat je gemakkelijk aan en uit kunt doen als dat nodig is, maar er zijn natuurlijk ook veel traditionele hoesjes beschikbaar die prima op de ouderwetse manier werken, en de meeste van hen kunnen nog steeds draadloos opladen aan en zelfs andere MagSafe-accessoires zoals kaarthouders en opladers.

Voor het eerst in de geschiedenis van de iPhone heeft Apple dit jaar ook twee verschillende modellen uitgebracht in identieke maten, wat betekent dat hoesjes voor zowel de standaard 6,1-inch iPhone 12 als de 6,1-inch iPhone 12 Pro volledig uitwisselbaar, waardoor het veel gemakkelijker wordt om het beste iPhone-hoesje te vinden, ongeacht het model dat je bij je hebt.

Lees dus verder voor onze verzameling van de beste iPhone 12-hoesjes die je iPhone 12 of iPhone 12 Pro een extra vleugje stijl geven en hem tegelijkertijd beschermen tegen de stoten en borstels van het dagelijks leven.

Beste algemeen: Otterbox Symmetry Series+-behuizing met MagSafe

Image
Image

OtterBox heeft een lange en solide reputatie voor het maken van enkele van de meest beschermende iPhone-hoesjes op de markt zonder concessies te doen aan het ontwerp, dus de nieuwe Symmetry+ Series-hoes voor de iPhone 12 maakt het een gemakkelijke topkeuze voor het beschermen van je nieuwe iPhone zonder onnodige bulk toe te voegen

Volledig compatibel met het nieuwe MagSafe magnetische bevestigingssysteem van Apple, het slanke ontwerp van de Symmetry+ logenstraft het feit dat het bescherming biedt tegen vallen die tot drie keer sterker is dan de militaire standaard, en toch springt het op en van de iPhone in een flits. Verhoogde randen beschermen de camera aan de achterkant en het scherm aan de voorkant zonder de slanke iPhone 12-esthetiek te verbergen.

Bovendien bevat Symmetry+ ook een op zilver gebaseerd antimicrobieel additief, geïntegreerd in de behuizing, dat een extra beschermingslaag toevoegt om de groei van veel voorkomende bacteriën te voorkomen, en ondanks de magneten die worden gebruikt om het MagSafe-systeem te ondersteunen, je kunt het hoesje er nog steeds om laten om je iPhone op te laden met elke Qi-compatibele draadloze oplader, inclusief natuurlijk Apple's eigen MagSafe-oplader.

Runner, beste algemeen: Apple siliconen hoesje voor iPhone 12

Image
Image

Hoewel Apple's eigen siliconen hoesjes niet de meest opwindende zijn onder de case-opties, hebben ze een zekere aantrekkingskracht als je op zoek bent naar een eenvoudig en minimalistisch ontwerp met een beetje een leuke draai. Bovendien is het moeilijk om fout te gaan met een first-party hoesje, omdat het gegarandeerd past en goed werkt met je iPhone 12 of iPhone 12 Pro. De siliconen buitenkant biedt een stevige grip zodat je iPhone niet uit je hand glijdt, plus een zachte voering van microvezel aan de binnenkant voor extra bescherming tegen krassen en slijtage.

Apple's siliconen hoesje voor de iPhone 12 bevat natuurlijk ook de nieuwste MagSafe-technologie van de iPhone-maker, wat betekent dat het magnetisch aan je iPhone wordt bevestigd, waardoor het een makkie is om eraf te springen als je niet wilt worden gehinderd door een hoesje, en dan weer aanzetten wanneer je het nodig hebt. Ondanks de magneten hoeft u de hoes echter niet te verwijderen om uw iPhone op te laden, omdat deze is ontworpen om niet alleen volledig compatibel te zijn met Apple's eigen MagSafe-oplader, maar ook met elk ander Qi-gecertificeerd oplaadsysteem.

Er zijn ook acht leuke nieuwe kleuren om uit te kiezen, ontworpen om de verschillende kleurafwerkingen van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro aan te vullen in plaats van te matchen: basic wit, zwart en (PRODUCT)RED worden vergezeld door pruim, diepblauw, kumquat, Cypriotisch groen en roze citrus.

Beste maat: Casetify Ultra Impact voor iPhone 12

Image
Image

Hoewel er honderden verschillende stijlen iPhone-hoesjes zijn, als je op zoek bent naar iets dat je echt kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl, dan heeft Casetify je gedekt met zijn Ultra Impact-beschermhoes.

Met de mogelijkheid om je eigen monogram, initialen of zelfs een andere korte kwinkslag toe te voegen in een verscheidenheid aan lettertypen en kleuren, plus zeven kastkleuren om uit te kiezen - vier effen en drie helder met kleurrijke randen - laat Casetify je echt maak de Ultra Impact-koffer helemaal van jou.

In tegenstelling tot veel aanpasbare hoesjes, beknibbelt deze echter niet op bescherming - hij is getest op vallen en is bestand tegen vallen tot 9.8 voet, dankzij gepatenteerd qìtech schokabsorberend materiaal, en het heeft zelfs een antimicrobiële coating die belooft 99% van de alledaagse bacteriën te elimineren, en hoewel het geen MagSafe-bevestigingstechnologie van Apple bevat, is het volledig compatibel met andere MagSafe-accessoires, dus je hoeft de hoes niet te verwijderen om op een MagSafe-portemonneebevestiging te klikken of deze te gebruiken met een draadloze oplader.

Beste leer: Nomad robuuste leren hoes voor iPhone 12

Image
Image

Nomad's Rugged Leather-hoes biedt een geweldige balans tussen ouderwetse klasse en solide bescherming voor je iPhone 12 of iPhone 12 Pro, waardoor je een persoonlijke stijl krijgt en toch tegen vallen en stoten kunt.

Met klassiek en in oude stijl in Amerika gemaakt rustiek Horween-leer, gaat deze Nomad-hoes in stijl wanneer hij nieuw is, maar ontwikkelt na verloop van tijd een mooie robuuste patina om hem een comfortabele, versleten look te geven. Fans van lederen producten zullen waarderen hoe het uiterlijk op unieke wijze zal verbeteren met de leeftijd.

Ondanks het slanke ontwerp biedt Nomad Rugged Leather ook nog steeds 10 voet valbescherming, dankzij de polycarbonaat behuizing aan de binnenkant, interne schokabsorptie en verhoogde TPE-bumper langs de omtrek van het scherm. Een beschermende microfiber voering aan de binnenkant zorgt er ook voor dat de iPhone niet krast als hij in de case wordt geplaatst. Met twee bevestigingspunten aan de onderkant kunt u ook een polsband of lanyard toevoegen voor eenvoudig dragen. Het is ook compatibel met draadloze opladers en Apple's eigen MagSafe-accessoires, hoewel je misschien uit de buurt van de laatste wilt blijven om te voorkomen dat er sporen op het leer achterblijven.

Beste ontwerp: Oakywood houten iPhone 12-hoesje

Image
Image

Er is iets heel unieks en interessants aan de versmelting van houten ontwerpen met het glas-en-metaal van moderne technologie, en dit is waar Oakywood zich in specialiseert met zijn assortiment ambachtelijke houten hoesjes voor de iPhone 12.

Verkrijgbaar in donkerder walnoot- of lichter kersenhout, de houten iPhone 12-hoes heeft een met de hand gepolijste houten achterkant omringd door een polycarbonaatbasis en een duurzame bumper om je iPhone te beschermen terwijl hij er natuurlijk stijlvol uitziet. Hoewel de Oakywood-koffer geen specifieke beloften doet met betrekking tot valbescherming, aangezien de binnenkant van de koffer niet van hout is gemaakt, zou het geen probleem moeten zijn om de meeste dagelijkse stoten en onhandigheden aan te pakken.

Aangezien elk houten iPhone 12-hoesje is gemaakt van natuurlijk hout, betekent dit ook dat geen twee hoesjes precies hetzelfde zullen zijn, met elk een unieke tint en nerf, en in overeenstemming met de geest van zo'n rustiek design, zorgt Oakywood er ook voor dat het een efficiënt productieproces gebruikt dat zowel milieuvriendelijk als duurzaam is.

Best Rugged: OtterBox Defender Series Screenless Edition-hoesje voor iPhone 12

Image
Image

Als je je zorgen maakt over het maximaliseren van de bescherming voor je dure nieuwe iPhone 12, dan heb je een hoesje nodig dat van de grond af is ontworpen om je apparaat te beschermen tegen alle gevaren, van vallen en stoten tot vuil en krassen, en dat is waar de eerbiedwaardige OtterBox binnenkomt met zijn klassieke Defender-koffer.

In feite, hoewel de iPhone-modellen van dit jaar zijn voorzien van een nieuw Ceramic Shield-glas dat tot vier keer de valbescherming van eerdere iPhones belooft, is het belangrijk om in gedachten te houden dat dit alleen de voorkant van je iPhone beschermt, en in feite is de glazen achterkant nog steeds net zo vatbaar voor verbrijzeling als altijd - en mogelijk duurder om te repareren - dus het is geen reden om op je hoede te zijn als het gaat om het beschermen van je iPhone 12.

De OtterBox Defender heeft meerdere verdedigingslagen die vier keer zoveel vallen kunnen weerstaan als de militaire standaardbescherming, met opstaande randen om ervoor te zorgen dat je camera's aan de achterkant en voorscherm uit de buurt van impactpunten blijven, maar het gaat ook goed meer dan valbescherming, biedt dekking voor al uw poorten en knoppen om ze vrij te houden of vuil en puin, evenals een riemclip en holster die ook dienst doet als standaard, zodat u uw iPhone gemakkelijk toegankelijk kunt houden en ook kunt ondersteunen om naar te kijken video's maken of FaceTime-gesprekken voeren.

Hoewel het niet het meest opwindende ontwerp is, biedt de OtterBox Symmetry+-serie ongeëvenaarde valbescherming voor zijn slanke ontwerp, en hij kan gemakkelijk worden bevestigd met de nieuwe MagSafe-technologie van Apple. Als je echter op zoek bent naar iets kleurrijkers, dan zijn Apple's eigen siliconen hoesjes voor de iPhone 12 gemakkelijk te bevestigen met MagSafe en leuke kleuren in zachte, zachte siliconen.

Bottom Line

Jesse Hollington is een techjournalist met meer dan 10 jaar ervaring in het schrijven over technologie, en heeft honderden iPhone-hoesjes gebruikt, getest en beoordeeld die teruggaan tot de originele iPhone. iLounge. Jesse is ook auteur van boeken over de iPod en iTunes en heeft productrecensies, hoofdartikelen en how-to-artikelen gepubliceerd op Forbes, Yahoo, The Independent en iDropNews.

Waar u op moet letten bij een iPhone 12-hoesje

Bescherming: Hoewel de nieuwste iPhones van Apple nu het sterkste glas ooit bieden, bedekt dat alleen het scherm en niet de achterkant van het glas, dus als je een hoesje wilt plaatsen uw iPhone 12, moet u ervoor zorgen dat deze op zijn minst enige bescherming biedt. Zoek voor de beste beschermhoezen naar hoesjes die daadwerkelijk geschikt zijn voor valbescherming vanaf een specifieke hoogte.

MagSafe-ondersteuning: Een van de opvallende kenmerken van de iPhone 12 is het nieuwe MagSafe-bevestigingssysteem van Apple, zodat hoesjes met de benodigde magneten eenvoudig kunnen worden aangebracht en verwijderd, en werken ook gegarandeerd met andere MagSafe-accessoires, en hoewel dat ook mogelijk zou moeten zijn met elke niet-metalen behuizing, krijg je niet zo'n sterke magnetische bevestiging met dikkere behuizingen die niet compatibel zijn met MagSafe.

Compatibiliteit draadloos opladen: Het laatste waar u mee te maken wilt hebben, is dat u uw hoesje moet verwijderen om te profiteren van draadloos opladen, en hoesjes met metalen onderdelen kunnen bijzonder lastig in dit opzicht, dus je moet ervoor zorgen dat je favoriete hoesje niet in de weg zit wanneer je probeert je iPhone op te peppen.

Aanbevolen: