Fitness-trackers met de beste batterijduur

Inhoudsopgave:

Fitness-trackers met de beste batterijduur
Fitness-trackers met de beste batterijduur
Anonim

Om het meeste uit je activity tracker te halen, moet je hem regelmatig dragen. Gelukkig gebruiken de meeste schermen met een lager stroomverbruik dan smartwatches, dus je hebt een batterijduur van ongeveer een week in plaats van een paar dagen.

Garmin Vivofit 4

Image
Image

Batterijlevensduur: Een jaar

Dit apparaat heeft een vervangbare knoopcelbatterij die geschikt is voor een volledig jaar+ gebruik, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het wekelijks (of zelfs maandelijks) opladen. De Vivofit is verre van de meest geavanceerde activity tracker van Garmin, maar hij heeft een aantal solide functies, vooral voor liefhebbers van meer casual sporten.

Naast het volgen en weergeven van uw stappen, afstand en minuten intensiteit op het verlichte display, houdt de om de pols gedragen Vivofit 4 uw slaap bij en herkent automatisch het type oefening dat u doet. U kunt ook herinneringen ontvangen om in beweging te komen en uw activiteitsvoortgang volgen met de MoveIQ-functie. Bovendien is het veilig om te zwemmen en te douchen. Garmin staat niet bepaald bekend om zijn geavanceerde ontwerpen, dus stijlbewuste mensen zullen blij zijn te weten dat de Vivofit 4 compatibel is met verschillende banden, waaronder opties van Jonathan Adler en Gabrielle en Alexandra.

Withings Move ECG

Image
Image

Batterijlevensduur: Een jaar

Dankzij een eenvoudig te vervangen knoopcelbatterij kun je dit apparaat ongeveer een jaar gebruiken voordat je een vervangend exemplaar moet plaatsen. Dit toestel is ook een goede optie als je een activity tracker wilt die meer op een standaard polshorloge lijkt. De Withings Move ECG heeft een traditionele analoge wijzerplaat en u kunt kiezen uit wit met blauw of zwart met geel. Fitness- en gezondheidsfuncties omvatten ECG-tracking, slaaptracking, een stil alarm dat u wakker maakt met een trilling, standaard activiteitentracking en zwemtracking.

Fitbit Zip

Image
Image

Batterijlevensduur: Tot zes maanden

Als je overweegt een Fitbit-apparaat aan te schaffen, hoeft de Zip niet per se je eerste keuze te zijn; de functionaliteit is enigszins beperkt in vergelijking met andere opties zoals de Blaze en de Surge. De Zip houdt alleen stappen, afstand, verbrande calorieën en actieve minuten bij, maar het is het overwegen waard als je alleen basisstatistieken wilt bijhouden en een langere levensduur van de batterij nodig hebt. Deze tracker is voorzien van een vervangbare knoopbatterij die vier tot zes maanden meegaat, dus je hoeft je geen zorgen te maken of je het tot het einde van de week volhoudt.

Fitbit Charge

Image
Image

Batterijlevensduur: Tot zeven dagen

Niet te verwarren met de Fitbit Charge HR die verderop in deze lijst staat, dit apparaat houdt alle basisactiviteitsstatistieken bij (van stappen tot verbrande calorieën), inclusief slaap. Het beschikt ook over een stil alarm om je wakker te maken met een trilling tegen je pols. Wanneer je (compatibele) smartphone via Bluetooth is verbonden met de Fitbit Charge, kun je binnenkomende oproepmeldingen bekijken op het display van het apparaat. Deze tracker is verkrijgbaar in vier kleuren: grijs, zwart, blauw en bordeaux.

Samsung Galaxy Fit2

Image
Image

Levensduur batterij: Tot 15 dagen

De Samsung Galaxy Fit2 is een handige kleine gadget. Het ziet eruit, voelt aan en werkt net als een Fitbit, met smartwatch-functionaliteit die op de achterbank plaatsneemt voor zeer geavanceerde fitnessfuncties. Tussen de trainingen door is er voldoende tijd om op te laden.

Het sluit naadloos aan op andere Samsung Galaxy-producten, dus als je Galaxy Buds al rockt met je telefoon, is de Fit het perfecte metgezel-apparaat, nog beter gemaakt door zijn geavanceerde meldingsfuncties. Je krijgt ook Samsung's veelgeprezen wellness-monitoring, die alles biedt, van aanpasbare activiteitsmonitoring tot hartslag, slaap en zelfs cafeïne-tracking. Waterdichtheid tot 50 meter betekent dat de Fit2 waarschijnlijk niet zal verdrinken als je hem meeneemt tijdens het zwemmen. En de resolutie van 126 x 294 pixels van het ultra-levendige AMOLED-scherm is zo helder dat sommigen het overkill zouden noemen.

Fitbit Charge 4

Image
Image

Batterijlevensduur: Tot vijf dagen

Hoewel vijf dagen misschien niets lijken in vergelijking met wat je krijgt met andere activity trackers op deze lijst, is het heel behoorlijk gezien alles wat je met dit apparaat kunt doen. Samen met de gebruikelijke fitnessstatistieken, bewaakt de Charge HR uw hartslag en slaapstadia. Het geeft ook meer inzicht in je trainingen dan andere trackers (inclusief de Fitbit Charge, die veel van dezelfde functies biedt minus het volgen van de hartslag) door je te laten zien hoe ver je jezelf op een bepaald punt pusht. Deze tracker bevat ook enkele "smartwatch lite"-functies, waaronder oproepmeldingen om je pols. Als je traint voor een marathon of werkt aan specifieke fitnessdoelen waarbij je je hartslag moet meten, kan het de levensduur van de batterij waard zijn.

Aanbevolen: