Redo Rescue Review (v4.0)

Inhoudsopgave:

Redo Rescue Review (v4.0)
Redo Rescue Review (v4.0)
Anonim

Redo Rescue is gratis back-upsoftware in de vorm van een opstartbare Live-cd.

Je kunt het gebruiken om een back-up te maken van een hele harde schijf of een enkele partitie naar een afbeeldingsbestand dat vervolgens gemakkelijk kan worden hersteld via de opstartbare schijf of flashstation.

Deze recensie is van Redo Rescue v4.0, die werd uitgebracht op 6 oktober 2021. Laat het ons weten als er een nieuwere versie is die we moeten behandelen.

Redo Rescue: methoden, bronnen en bestemmingen

Image
Image

De soorten back-up die worden ondersteund, evenals wat op uw computer kan worden geselecteerd voor back-up en waar een back-up kan worden gemaakt, zijn de belangrijkste aspecten waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een back-upsoftwareprogramma.

Ondersteunde back-upmethoden

Redo Rescue ondersteunt volledige back-up.

Ondersteunde back-upbronnen

Van specifieke partities en volledige harde schijven kan een back-up worden gemaakt.

Ondersteunde back-upbestemmingen

Een back-up kan worden gemaakt op een lokale harde schijf, externe harde schijf, netwerkmap of via FTP, SSH of NFS.

Meer over Redo Rescue

  • Volledig gratis voor elk gebruik (commercieel of persoonlijk)
  • Kan een back-up maken en herstellen van een Windows-, Mac- of Linux-besturingssysteem
  • Een eenvoudig te volgen wizard leidt u door een back-up of herstel
  • Loopt op volle snelheid omdat het buiten het besturingssysteem werkt
  • De naam van een volume en de totale opslagruimte worden weergegeven om de juiste harde schijf te helpen identificeren om een back-up te maken of te herstellen
  • De programma-interface is vrij van rommel en niet verwarrend
  • Live-cd bevat andere tools zoals een bestandsbrowser, afbeeldingsviewer, hardwarelister en webbrowser.

Gedachten over Redo Rescue

Hoewel het misschien niet alle toeters en bellen van vergelijkbare back-upsoftware heeft, houden we ervan hoe snel en gemakkelijk het is om te gebruiken.

Het allereerste scherm dat u ziet wanneer u dit programma opstart, is een grote Backup en Restore-knop. Als u op een van beide klikt, wordt u door een supereenvoudig te volgen wizard geleid. Er zijn nauwelijks stappen voordat u begint, wat het proces versnelt.

Het feit dat je de mogelijkheid hebt om een back-up te maken naar een FTP-server is fijn, aangezien dit niet altijd een optie is voor programma's die vanaf een schijf draaien.

Het ISO-bestand is groter dan 600 MB, wat even kan duren om te downloaden. U moet ook software van derden gebruiken om het afbeeldingsbestand op een schijf of USB-apparaat te branden, omdat er geen is meegeleverd. Zie Een ISO-imagebestand op een dvd, cd of bd branden of Een ISO-bestand op een USB-station branden voor instructies als u niet zeker weet wat u doet.

Omdat Redo Rescue de bootloader niet kan wijzigen, moeten back-ups worden teruggezet op een harde schijf die even groot of groter is dan de bron, wat jammer is.

Naast het bovenstaande kunt u met deze software het compressieniveau niet aanpassen.

Aanbevolen: