Hoe likes op Instagram te verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe likes op Instagram te verbergen
Hoe likes op Instagram te verbergen
Anonim

Wat te weten

  • Tik bij het plaatsen van een bericht op het scherm waar je een bijschrift kunt schrijven op Geavanceerde instellingen > Verberg vind-ik-leuk en bekijk het aantal voor dit bericht.
  • Om likes op berichten die je al hebt geplaatst te verbergen, tik je op de drie stippen > Hide like count.
  • Als je likes op posts van anderen wilt verbergen, ga je naar Profile > Menu > Settings > Privacy > Berichten > Hide Like and View Counts.

Dit artikel legt uit hoe je likes op Instagram kunt verbergen. De instructies zijn van toepassing op de mobiele app voor iOS en Android.

Kun je het aantal likes op Instagram verbergen?

Instagram stelt gebruikers in staat om vind-ik-leuks voor uw berichten en de berichten van andere mensen te verbergen. Je kunt je likes verbergen voor of nadat je je berichten hebt gedeeld. Het verbergen van vind-ik-leuks en meldingen op Instagram betekent minder afleiding, dus je kunt je concentreren op de kwaliteit van je berichten in plaats van je druk te maken over wie ze leuk vond.

Je ontvangt nog steeds meldingen wanneer iemand je berichten leuk vindt, dus misschien wil je ook Instagram-meldingen uitschakelen. Als je een professioneel Instagram-account instelt, zie je nog steeds wanneer iemand je berichten deelt.

Hoe schakel ik likes op Instagram uit?

Volg deze stappen om likes op een bericht te verbergen voordat je het op Instagram deelt:

  1. Tik op Geavanceerde instellingen vlak voordat je een bericht op Instagram plaatst, op het scherm waar je een bijschrift kunt schrijven.

  2. Tik op Hide like en view count op dit bericht, ga dan terug en voltooi je bericht. De likes en views zijn niet zichtbaar voor jou of iemand anders.

    Als je de optie om vind-ik-leuks te verbergen niet ziet, update je Instagram en start je de app opnieuw.

    Image
    Image

Hoe likes op berichten met terugwerkende kracht te verbergen

Je kunt ook likes verbergen voor berichten die je al hebt geplaatst.

  1. Tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht.
  2. Tik op Hide like count. U zou dan een bevestigingsbericht moeten zien.

    Image
    Image

Hoe likes op andere accounts te verbergen

Als je geen likes en views op posts van anderen wilt zien, volg je deze stappen:

  1. Tik op je Profielpictogram.
  2. Tik op Menu (de drie horizontale lijnen).
  3. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Privacy.
  5. Tik op Berichten.
  6. Tik op Hide Like and View Counts.

    Image
    Image

    Als je van gedachten verandert, kun je likes zichtbaar maken op dezelfde manier waarop je ze in de eerste plaats hebt verborgen. Ga terug naar je privacyinstellingen of ga naar een bericht en tik op de drie stippen > Unhide Like Count.

FAQ

    Hoe krijg ik meer likes op Instagram?

    Om meer vind-ik-leuks op Instagram te krijgen, moet je regelmatig posten, tags en hashtags gebruiken, je locatie toevoegen en je best doen voor je ondertiteling. Wees interactief door anderen te volgen en hun foto's leuk te vinden. Het helpt als je weet wat de beste tijd van de dag is om op Instagram te posten.

    Hoe kan ik mijn eerder gelikete berichten op Instagram zien?

    Om je eerder gelikete berichten op Instagram te zien, tik je op je profielpictogram > Menu > Instellingen> Account > Berichten die je leuk vindt . Je kunt alleen de 300 meest recente berichten (foto's en video's) bekijken die je leuk vindt.

    Hoe krijg ik meer Instagram-volgers?

    Om meer volgers op Instagram te krijgen, optimaliseer je je profiel en inhoud, vind en interactie met gerichte gebruikers, en moedig je volgers aan om deel te nemen. Gebruik Instagram Stories en Instagram Live. Promoot je Instagram-profiel overal.

Aanbevolen: