Micromobility World: data, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

Inhoudsopgave:

Micromobility World: data, nieuws, geruchten en al het andere om te weten
Micromobility World: data, nieuws, geruchten en al het andere om te weten
Anonim

Micromobiliteitsoplossingen zijn gericht op het gebruik van nieuwe technologieën die verder gaan dan de auto om mensen aan te moedigen het openbaar vervoer of lichtere opties te gebruiken om verstopte wegen te verminderen en het woon-werkverkeer en reizen in stedelijke gebieden te verbeteren. Micromobility World is het eerste evenement dat zich uitsluitend op dit technologiegebied richt. Micromobility Industries sponsort het evenement.

De laatste Micromobility World vond virtueel plaats op 12 januari 2022. De inaugurele gebeurtenis vond plaats in 2021.

Welke soorten onderwerpen komen aan bod tijdens dit evenement?

Het verstoren van de auto staat hier centraal, dus elk aspect van het evenement draait om het vinden van alternatieven voor autobezit en -gebruik.

Het evenement in 2022 bestond uit twee sprekers, een mede-oprichter van Zipcar (autoverhuur op korte termijn), Veniam (platform voor verbonden voertuigen) en NUMO (transportalliantie), en de oprichter en CEO van Bird, een elektrische fiets en scooter bedrijf. Bekijk de volledige agenda.

De agenda van het evenement in 2021 omvatte 'Het jaar van de elektrische fiets uitpakken' en 'Bouwen aan de steden van de toekomst'. De primaire focus ligt op elektrische voertuigen en het herdenken van stedelijke gebieden voor de toekomst.

Natuurlijk gaat er veel samen met die onderwerpen; ze bestaan niet in een vacuüm. Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid, klimaat, vervuiling, economie en hoe mensen de toekomst kunnen beïnvloeden door nieuwe ideeën over stedelijk leven vorm te geven, zou hier iets interessants moeten vinden.

Bottom Line

Het Amerikaanse evenement werd digitaal gehouden op 12 januari 2022. Micromobility Europe vindt plaats op 1-2 juni in Amsterdam.

Hoe te registreren om deel te nemen

Het evenement van januari 2022 was gratis. U kunt zich hier inschrijven voor Micromobility Europe; tickets beginnen bij 95 euro.

Er waren twee niveaus voor het evenement in 2021.

  • Iedereen kon het evenement gratis bijwonen met een algemeen toegangsbewijs, hoewel de hoeveelheden beperkt waren.
  • VIP-toegang werd aangeboden voor $ 95. Dit niveau gaf toegang tot exclusieve inhoud en netwerkmogelijkheden.

Image
Image

Je kunt altijd het laatste nieuws over Micromobility World krijgen via Lifewire News. Hier zijn een paar andere interessante artikelen om u te helpen de wereld van micromobiliteit beter te begrijpen en hoe sommige technologiebedrijven transport proberen te heroverwegen.

Aanbevolen: