Edge krijgt efficiëntiemodus, prijsvolging en meer voor de feestdagen

Edge krijgt efficiëntiemodus, prijsvolging en meer voor de feestdagen
Edge krijgt efficiëntiemodus, prijsvolging en meer voor de feestdagen
Anonim

Microsoft heeft donderdag nieuwe functies voor zijn Edge Browser geïntroduceerd om online winkelen voor de feestdagen beter beheersbaar en veiliger te maken.

Een van de grootste functies is een nieuwe efficiëntiemodus. De functie werkt door zichzelf in de efficiëntiemodus in te stellen wanneer hij merkt dat de batterij van uw apparaat bijna leeg is. In de efficiëntiemodus wordt het gebruik van uw systeembronnen, zoals CPU en RAM, verminderd, zodat u een langere levensduur van de batterij krijgt.

Image
Image

Een andere functie die nieuw is voor Edge, is gericht op het komende kerstinkopenseizoen. De nieuwe prijsvolgfunctie van de Edge-browser waarschuwt u als een item dat u onlangs hebt bekeken in prijs is veranderd, wat met alle last-minute vakantieverkopen die in deze tijd van het jaar plaatsvinden.

De prijsvolgfunctie werkt met andere ingebouwde Edge-tools zoals prijsvergelijking tussen verschillende sites en prijsgeschiedenis. Microsoft zei dat de prijsvergelijkings- en geschiedenisfuncties nu beschikbaar zijn in de Microsoft Edge mobiele app op Android.

Bovendien wordt er een nieuwe functie getest waarmee u uw wachtwoord met slechts één klik kunt bijwerken als het op een website wordt gecompromitteerd. De wachtwoordgenerator maakt een nieuw sterk wachtwoord voor u en bewaart het op die specifieke site, en blijft het voor u controleren voor het geval het ooit nog eens wordt gecompromitteerd. Op dit moment is de functie alleen beschikbaar op een beperkt aantal sites, maar Microsoft zei dat het in de toekomst naar meer sites zou worden uitgebreid.

Microsoft heeft prioriteit gegeven aan zijn Edge-browser nadat het in mei 2021 had aangekondigd dat het Internet Explorer per 15 juni 2022 zou afsluiten. Volgens Microsoft heeft de Edge-browser een verbeterde compatibiliteit, gestroomlijnde productiviteit en betere browserbeveiliging via Internet Explorer.

Aanbevolen: