Google Meet krijgt meer veiligheidsfuncties & co-hosts

Google Meet krijgt meer veiligheidsfuncties & co-hosts
Google Meet krijgt meer veiligheidsfuncties & co-hosts
Anonim

Google heeft plannen aangekondigd voor extra veiligheidsfuncties en co-hostingopties voor Google Meet-gebruikers en -beheerders.

Verschillende van deze veiligheidsopties zijn beschikbaar voor Google Workspace Education-klanten, maar Google wil ze beschikbaar maken voor meer mensen die Google Meet gebruiken. De verwachting is dat deze veranderingen de productiviteit van vergaderingen zullen aanmoedigen, afleiding zullen verminderen en de moderatie-werklast voor hosts zullen verminderen. Deze functies zijn echter niet beschikbaar voor alle Workspace-accounts. De officiële aankondiging van Workspace Updates bevat de volledige lijst van wat wel en niet is inbegrepen.

Image
Image

Hosts kunnen maximaal 25 co-hosts toevoegen aan een vergadering en kunnen beslissen of ze co-hosts al dan niet verschillende hostopties geven. Zowel hosts als co-hosts die toegang hebben gekregen, kunnen vergaderingen ook beter modereren met de optie Hostbeheer. Hiermee kun je beperken wie kan deelnemen, een scherm delen en chatberichten verzenden, en iedereen dempen of het gesprek voor alle deelnemers beëindigen.

Image
Image

Het People-paneel krijgt ook een update waarmee de host (en mede-hosts, indien toegestaan) naar specifieke deelnemers aan de vergadering kan zoeken. Dit zou het gemakkelijker moeten maken om een specifieke gebruiker te vinden om ze co-hostingrechten te geven, ze te dempen of ze eruit te schoppen als ze problemen veroorzaken.

Een geleidelijke uitrol van deze nieuwe Google Meet-functies is gepland om maandag te beginnen, waarbij Google verwacht dat het tot 15 dagen zal duren voordat het klaar is. Er zal ook een Workspace Updates Blog-post verschijnen voor beheerders "in de komende weken" om de nieuwe Host Management-instellingen te beschrijven.

Aanbevolen: