Victrola's nieuwste draaitafel is de milieuvriendelijke re-spin

Victrola's nieuwste draaitafel is de milieuvriendelijke re-spin
Victrola's nieuwste draaitafel is de milieuvriendelijke re-spin
Anonim

Draaitafel- en luidsprekerfabrikant Victrola onthulde zijn nieuwe retrostijl en milieuvriendelijke platenspeler, de Re-Spin, op CES 2022.

De Re-Spin is een platenspeler in kofferstijl die 20 procent kleiner en lichter is dan traditionele platenspelers. Het herbergt de nieuwste anti-vibratietechnologie van het bedrijf en een dubbel luidsprekersysteem in de behuizing, dat geluid van hoge kwaliteit mogelijk maakt met de nadruk op bas, terwijl ook onnodige trillingen worden geëlimineerd. Minder trillingen betekent minder nummers overslaan en vinylplaten krassen.

Image
Image

Je kunt ook bekabeld of draadloos genieten van het geluid van de Re-Spin. Victrola heeft een 1/8-inch hoofdtelefoonaansluiting toegevoegd, plus enkele RCA-poorten. In het chassis is een voorversterker geïnstalleerd, die het geluid versterkt voor een stereosysteem buiten.

Voor draadloos luisteren kan de Re-Spin muziek streamen vanaf elk Bluetooth-apparaat als je het als luidspreker wilt gebruiken. Dat gezegd hebbende, als je in plaats daarvan muziek van de Re-Spin wilt afspelen, kun je deze ook verbinden met een externe Bluetooth-luidspreker.

Image
Image

De Re-Spin zal beschikbaar zijn in Q3 2022, maar er is geen exacte datum gegeven. Het komt in vier verschillende kleuren - blauw, groen, grijs en rood - met een prijskaartje van $ 99,99, waardoor het een van Victrola's meer betaalbare opties is naast de momenteel beschikbare Journey- en Parker-draaitafels.

Om de ecologische voetafdruk van de Re-Spin te verkleinen, wordt de verpakking bovendien gemaakt van 100 procent recyclebaar materiaal.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: