De 8 beste online fotoafdrukservices van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste online fotoafdrukservices van 2022
De 8 beste online fotoafdrukservices van 2022
Anonim

The Rundown

Beste algemeen: Nations Photo Lab

"Afdrukken hebben heldere, nauwkeurige kleuren en zijn scherp en gedetailleerd, zelfs bij de grotere formaten waar veel vergelijkbare services moeite mee hebben."

Beste voor mobiel printen: Printique door Adorama

"Je kunt geen foto gebruiken die zou resulteren in een slechte afdrukkwaliteit, omdat hij te klein is."

Beste voor afdrukken in galerijstijl: Whitewall

"Met goedkope wereldwijde verzending is het bedrijf gespecialiseerd in kant-en-klare prints die niet zouden misstaan in een galerie."

Beste voor grote canvasafdrukken: CanvasPop

"Het bedrijf is gespecialiseerd in het printen op canvas, en als je op zoek bent naar een bijzonder groot stuk, dan is dit de plek om het te krijgen."

Beste voor fotoboeken: Mixbook

"Biedt de beste combinatie van krachtige creatietools en kwaliteitsresultaten."

Beste op een budget: Snapfish

"De app en de webinterface zijn beide gemakkelijk te gebruiken en leiden je snel door de verschillende bijsnijd- en bewerkingsopties."

Beste voor snelle levering: Walgreens Photo

"Als u uw afdrukken graag in de winkel opha alt, kunt u veel standaardproducten bestellen voor afhaling op dezelfde dag."

Beste voor fotocadeaus: Shutterfly

"U kunt uw afbeeldingen op alles laten afdrukken, van douchegordijnen tot voerbakken voor huisdieren, bloempotten tot kussens, theedoeken tot koffiemokken."

De beste online fotoafdrukservices geven je het gevoel alsof je terug bent in het begin van de jaren 2000. Gedrukte foto's hebben een daling van de productie gezien sinds de populariteit van smartphones en digitale camera's. Smartphones en digitale camera's maken uw foto's en slaan ze op hun eigen systemen op. Van daaruit kunnen ze worden geüpload naar computers of op uw apparaat worden bewaard en virtueel worden gedeeld. Gedrukte foto's zijn de laatste jaren echter weer in de mode, en dat geldt ook voor de afdrukservices!

Let bij het vinden van een goede afdrukservice op de prijs en scherpte van de foto. Alle afdrukken moeten duidelijk zijn en nauwkeurig de scène weergeven waarin de foto is gemaakt. Een goede afdruksite moet u ook de grootte van de afdruk laten bepalen, terwijl u met geweldige afdruksites zoals Shutterfly uw foto op alles kunt afdrukken. Met de beste online fotoafdrukservice kunt u kwaliteitsafdrukken van uw meest dierbare momenten fysiek vasthouden.

Beste algemeen: Nations Photo Lab

Image
Image

Als je op zoek bent naar foto's van hoge kwaliteit, betrouwbare verzending en geen bodemprijzen nodig hebt, dan is Nations Photo Lab de juiste keuze. Afdrukken hebben heldere, nauwkeurige kleuren en zijn scherp en gedetailleerd, zelfs bij de grotere formaten waar veel vergelijkbare services moeite mee hebben.

De site biedt een breed scala aan fotopapieropties, waaronder glanzend, metaal en getextureerd linnen, in een breed scala aan formaten. Of je nu kleine foto's in je portemonnee wilt bewaren, grote foto's tot 30 x 45 inch om aan de muur te hangen of iets daartussenin, je vindt het hier.

Je kunt de website van het bedrijf gebruiken om een paar afbeeldingen te bewerken en te uploaden om af te drukken of de ROES desktop-app die het proces voor grotere bestellingen versnelt en meer bewerkingsopties biedt.

Afdrukken duurt meestal twee tot drie dagen, hoewel dat kan variëren op basis van de hoeveelheid, de tijd van het jaar en uw locatie. De verpakking is merkbaar beter dan die van de meeste concurrenten, waardoor de kans groter is dat uw afdrukken in perfecte staat aankomen.

Beste voor mobiel printen: Printique door Adorama

Image
Image

Er is genoeg te waarderen aan de service van Printique by Adorama, van kwaliteitsfoto's tot concurrerende prijzen, maar het zijn de mobiele fotoafdrukken van het bedrijf die opvallen. Als de meeste van je foto's met je telefoon zijn gemaakt, is dit de service voor jou.

De afdrukkwaliteit is uitstekend, met papier van hoge kwaliteit, nauwkeurige kleuren en solide details. Er zijn tal van keuzes voor het formaat en het type afdruk dat u wilt, van kalenders tot fotoboeken, en metaal, hout en canvas naast standaardpapier. De prijzen zijn in lijn met die van andere online printservices en de verzending duurt ongeveer drie dagen.

Het bedrijf geeft ook verschillende opties voor hoe u uw foto's indien nodig wilt bijsnijden. Handig is dat je ook geen foto kunt gebruiken die zou resulteren in een afdruk van slechte kwaliteit omdat deze te klein is. Het zou leuk zijn als andere bedrijven dit ook zouden doen!

Beste voor afdrukken in galerijstijl: Whitewall

Image
Image

Als je een foto hebt gemaakt waar je bijzonder trots op bent en een grote versie aan de muur wilt hangen, is het de moeite waard om naar Whitewall te gaan. Met goedkope wereldwijde verzending is het bedrijf gespecialiseerd in kant-en-klare prints die niet zouden misstaan in een galerie.

Naast de luxe acrylafdrukken waarmee het bedrijf zijn reputatie heeft verdiend, kunt u ook afdrukken op canvas of metaal, met een scala aan opties in elke categorie. Het maakt niet uit voor welke je gaat, het eindresultaat is zeer indrukwekkend, met mooie en toch lichtgewicht prints.

Er zijn verschillende frametypes beschikbaar, of je kunt kiezen voor niet-ingelijst als je dat liever hebt. Gezien de focus van het bedrijf, is het geen verrassing dat zelfs enorme prints geen probleem zijn - standaardlengtes gaan helemaal tot 90 inch!

Zoals je zou verwachten van een bedrijf dat over de hele wereld verzendt, is de verpakking stevig en beschermt tegen alle, behalve de meest hardhandige koeriers. Standaardlevering aan de VS is 10 werkdagen (er is ook een expresoptie), hoewel veel klanten melden dat ze hun bestelling eerder hebben ontvangen.

Prijzen zijn redelijk gezien de superieure kwaliteit van de afdrukken van Whitewall, dus zorg ervoor dat je het bekijkt als je op zoek bent naar iets speciaals.

Beste voor grote canvasafdrukken: CanvasPop

Image
Image

In plaats van te proberen alles voor alle mensen te zijn, richt CanvasPop zich op het bijzonder goed doen van één ding. Zoals de naam al doet vermoeden, is het bedrijf gespecialiseerd in het afdrukken op canvas, en als je op zoek bent naar een bijzonder groot stuk, dan is dit de plek om het te krijgen.

Met behulp van hoogwaardige printers en canvas van archiefkwaliteit dat meer dan honderd jaar meegaat, lamineert en rekt CanvasPop alle doeken met de hand en brengt het een beschermende UV-coating aan om vervaging te voorkomen. Niet tevreden met het resultaat? Ze zullen zonder enige twijfel opnieuw afdrukken of terugbetalen.

Maten beginnen bij 8 x 10 inch voor zowel ingelijste als niet-ingelijste afdrukken, maar je kunt via de site alles bestellen tot een enorme 76 x 38 inch, met niet-standaard opties die beschikbaar zijn als aangepaste bestellingen. U kunt ook één afbeelding over maximaal vier doeken spreiden en ook collages of panorama's maken.

Als je op zoek bent naar iets anders dan canvasafdrukken, biedt het bedrijf ook een paar andere opties, waaronder leuke producten zoals fotokussens en magneten.

Beste voor fotoboeken: Mixbook

Image
Image

Als je een speciale gelegenheid wilt herdenken, zoals een bruiloft of vakantie, zijn fotoboeken een geweldige manier om dat te doen. De meeste fotodrukkerijen bieden het als optie aan, maar Mixbook biedt de beste combinatie van krachtige creatietools en kwaliteitsresultaten.

De online creatietool wordt geleverd met een breed scala aan sjablonen en lay-outopties, en in tegenstelling tot sommige van de concurrentie, zijn ze allemaal volledig bewerkbaar. Het is eenvoudig om een van de afbeeldings- of tekstelementen te verplaatsen, vergroten of verkleinen of verwijderen, en u kunt zowel uw eigen foto's als stockfoto's gebruiken waar u maar wilt. Het bewerken en toevoegen van effecten gebeurt via een eenvoudige werkbalk.

Mixbook is niet de goedkoopste service voor het maken van fotoboeken, maar de kwaliteit van het voltooide boek weerspiegelt dat. Verkrijgbaar in verschillende formaten en formaten, de fotoreproductie is uitstekend, gedrukt op dik papier, en de omslag en binding hebben een even premium gevoel. Verzendtijden variëren aanzienlijk, afhankelijk van de optie die u selecteert bij het afrekenen.

Beste op een budget: Snapfish

Image
Image

Verschillende bedrijven concurreren op de goedkope markt voor het afdrukken van foto's. Je krijgt bij geen van beide dezelfde kwaliteit van bedrukking of verpakking, maar als je niet veel geld te besteden hebt, kijk dan eens naar Snapfish.

Het bedrijf heeft een laagste-prijsgarantie en met 100 gratis foto's om mee te beginnen, regelmatige verkopen en standaardafdrukken vanaf slechts negen cent, is het niet moeilijk te begrijpen waarom.

Het uploaden van foto's is eenvoudig, vanaf je computer of rechtstreeks vanaf Facebook, Instagram of Flickr. De app en de webinterface zijn beide gebruiksvriendelijk en leiden u snel door de verschillende bijsnijd- en bewerkingsopties.

Zoals gezegd is de kwaliteit van de foto's niet zo hoog als die van andere bedrijven op deze lijst, zowel wat betreft kleur en helderheid als de papiersoorten. Verwacht ook niet te veel van de verpakking - het bedrijf gebruikt meestal een standaard kartonnen envelop, dus er is een groter risico op beschadiging tijdens het transport.

Toch, als je op zoek bent naar een eenvoudige en goedkope manier om je herinneringen op papier te bewaren, is Snapfish het proberen waard.

Beste voor snelle levering: Walgreens Photo

Image
Image

Gisteren je foto's nodig? Walgreens Photo kan dat niet helemaal aan, maar als u uw afdrukken graag in de winkel opha alt, kunt u veel standaardproducten bestellen voor afhaling op dezelfde dag.

Zolang uw lokale Walgreens de service aanbiedt, moet elke bestelling die ten minste drie uur voor sluitingstijd wordt geplaatst, worden gehaald. Beschikbare producten zijn foto's van portefeuilleformaat tot 8 x 10 inch, bepaalde kalenders, fotokaarten, magneten en meer.

Het uploaden en bewerken van foto's via de website is eenvoudig, en hoewel het niet zo soepel of flexibel is als sommige andere, klaart het de klus zonder gedoe. Je hebt de mogelijkheid om foto's van sociale media of je computer binnen te halen.

Je beta alt een beetje voor het gemak - dit is een van de duurdere opties, of je nu bestelt om in de winkel op te halen of niet - en afhankelijk van de individuele winkel is de afdrukkwaliteit dat vaak niet zo goed als het zou kunnen zijn. Als je je afdrukken nu nodig hebt, is Walgreens echter nog steeds de beste optie.

Beste voor fotocadeaus: Shutterfly

Image
Image

Laten we eerlijk zijn, als je op zoek bent naar een ongewoon cadeau voor die belangrijke persoon in je leven, zullen normale foto's ze misschien niet erg enthousiast maken. Veel drukkerijen realiseren zich dit en bieden een scala aan interessante alternatieven, en Shutterfly tilt het naar een geheel nieuw niveau.

Naast traditionele dingen zoals kaarten, magneten en kalenders, kun je je afbeeldingen op alles laten bedrukken, van douchegordijnen tot voerbakjes voor huisdieren, bloempotten tot kussens, theedoeken tot koffiemokken. De opties lijken bijna eindeloos, wat betekent dat je geen probleem zou moeten hebben om een leuk cadeau te vinden.

Afbeeldingen kunnen rechtstreeks worden geüpload via de app of website of worden opgehaald vanaf Facebook of Instagram. De bewerkingsopties van Shutterfly zijn beperkt, dus als je wilt dat je foto's er op een bepaalde manier uitzien, kun je ze van tevoren aanpassen.

Prijzen zijn middenklasse en u krijgt doorgaans betere standaardafdrukken van een van de andere services die hier worden vermeld. Wanneer u uw foto echter op iets raars en prachtigs wilt zien? Shutterfly is de juiste keuze.

Aanbevolen: