4 Beste beveiligingscamera-apps voor 2022

Inhoudsopgave:

4 Beste beveiligingscamera-apps voor 2022
4 Beste beveiligingscamera-apps voor 2022
Anonim

Het is normaal om verborgen beveiligingscamera's in je huis te installeren, vooral als je in een gebied woont met een hoog misdaadcijfer. Met zowel gratis als betaalde mobiele apps kun je van een oud apparaat een volledig functionele verborgen camera maken.

Hier zijn vier hoogwaardige camera-apps waarmee je binnen enkele minuten een goedkope beveiligingscamera kunt maken. Het enige wat je nodig hebt is een iOS- of Android-apparaat en een computer.

Beste verborgen camera-app voor iOS: AtHome Camera Surveillance-app

Image
Image
  • Geanimeerde GIF-meldingen zijn uniek voor deze app.
  • Videostreaming is gecodeerd.

Wat we niet leuk vinden

  • Cloud-opslagfunctionaliteit vereist een abonnement.
  • Vereist een in-app-betaling van $ 1,99 om advertenties te verwijderen.

De AtHome Camera Surveillance-app kan elke oude iPhone, iPod touch of iPad transformeren in een verborgen beveiligingscamera zolang deze iOS 7 of hoger heeft. Net als andere spycam-apps begint AtHome met het opnemen van beelden van de webcam van het iOS-apparaat wanneer het beweging detecteert.

Wat het echter onderscheidt, is de gezichtsherkenningstechnologie van de app, die begint met het opnemen van video wanneer het een persoon identificeert. De app neemt de persoon op, genereert een geanimeerde-g.webp

Bekijk alle opgenomen beelden op een ander iOS-apparaat of een computer. U kunt opnamen ook automatisch opslaan in een online cloudaccount als onderdeel van een maandelijkse abonnementsservice.

Best Hidden Spy App voor Android: Manything

Image
Image
  • Schoon app-ontwerp dat gemakkelijk te gebruiken en te navigeren is.
  • Clips kunnen eenvoudig worden gedownload en gedeeld.

Wat we niet leuk vinden

  • Abonnement vereist om beeldmateriaal op te slaan in de cloud.
  • Vergoeding om meer dan één apparaat als spionagecamera te gebruiken.

Manything is een gratis spy cam-app waarmee je elk apparaat met Android 4.2 of hoger of iOS 8.0 of hoger in een beveiligingscamera kunt veranderen. Stream video vanuit de app live op uw primaire smartphone of tablet en ontvang meldingen wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Een handige functie is de mogelijkheid om via het apparaat te praten dat als camera werkt. Gebruik deze tool om indringers te laten schrikken, met huisdieren te praten terwijl je het huis uit bent of om van het apparaat een babycamera te maken. Je beta alt extra voor extra's zoals cloudopslag en het gebruik van meerdere apparaten als camera's.

Download voor

Beste camera-app voor gamers: kijker voor babyfoon voor Kinect

Image
Image
  • Creatief gebruik van het accessoire voor de Xbox One-gameconsole.
  • De Kinect-camera ziet in het donker.

Wat we niet leuk vinden

  • De Xbox One-console moet zijn ingeschakeld om deze app te laten werken.
  • Je kunt je Xbox One niet gebruiken terwijl deze app actief is.

Viewer for Baby Monitor for Kinect is een nogal ingenieuze app waarmee je de Kinect-sensor van de Xbox One kunt gebruiken als beveiligingscamera of babyfoon. Eigenschappen zoals nachtzicht, een bewegingssensor en video zonder internet maken dit ideaal om de kleintjes in de gaten te houden.

Eén versie van de app is geïnstalleerd op de Xbox One-console om video op te nemen, terwijl de andere wordt gedownload naar je Windows 10-apparaat om de videostream van elders in huis te bekijken.

Het nadeel is dat je Xbox One moet draaien om de app te laten werken, wat de elektriciteitsrekening kan verhogen. Je kunt de gameconsole ook niet gebruiken in de babyfoonmodus.

Beste algemene verborgen camera-app: Alfred Home Security Camera

Image
Image
  • Alle primaire verborgen camerafuncties zijn gratis.
  • Opgenomen video kan ook via internet worden bekeken.

Wat we niet leuk vinden

  • Extra's zoals zoomen zitten achter een betaalmuur.
  • De app crasht af en toe op verouderde hardware.

Alfred Home Security Camera is een van de best verborgen spionage-apps voor zowel iOS- als Android-apparaten. De app werkt door van de ene smartphone of tablet een camera te maken en de andere als kijkmonitor.

Eenmaal ingesteld, begint de Alfred Home Security Camera met het opnemen van video wanneer beweging wordt gedetecteerd. De app uploadt alle beelden naar een gratis online cloudaccount om later te bekijken. Voor extra functies zoals zoomen is een betaald abonnement vereist. U kunt ook crashes ervaren als u een ouder apparaat heeft.

Aanbevolen: