Google kondigt nieuwe lijn Nest-beveiligingscamera's aan

Google kondigt nieuwe lijn Nest-beveiligingscamera's aan
Google kondigt nieuwe lijn Nest-beveiligingscamera's aan
Anonim

Google heeft donderdag een nieuwe generatie huisbeveiligingscamera's en een nieuwe videodeurbel aangekondigd onder het Nest-merk.

Image
Image

De nieuw onthulde modellen zijn de nieuwe Nest Cam (batterij), de Nest Cam Doorbell, Nest Cam met schijnwerper en de bedrade Nest Cam van de tweede generatie. Al deze producten maken via de Google Home-app verbinding met je smartphone en geven meldingen.

De nieuwste Nest-producten kunnen het verschil zien tussen een persoon, een dier en een voertuig, dus waarschuwingen kunnen worden geconfigureerd om bepaalde onderwerpen in de gaten te houden.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Nest Cam (batterij) een camera op batterijen die zowel buiten als binnen in huis werkt. Het biedt een 24/7 live-feed en drie uur videogeschiedenis. Functies omvatten HDR voor heldere dagen, nachtzicht en tweerichtingsgesprekken, zodat gebruikers met iedereen buiten kunnen praten, zoals een bezorger, via de ingebouwde luidspreker en microfoon.

De Nest Cam (batterij) kan ook worden geconfigureerd om bekende gezichten te detecteren, maar hiervoor is een abonnement op Nest Aware vereist.

De Nest Cam Doorbell heeft veel van dezelfde functies als de Nest Cam, want hij wordt geleverd met nachtzicht, kan waarschuwingen naar smartphones sturen en werkt op een batterij. Het heeft een verticaal gezichtsveld met een verhouding van 3:4, zodat gebruikers het hele lichaam van een persoon kunnen zien en het kan ook pakketten detecteren.

Image
Image

De details over de Nest Cam met schijnwerper en de nieuwe bedrade Nest Cam zijn licht, en Google is van plan om op een later tijdstip meer informatie te onthullen.

De Nest Cam (batterij) en Nest Doorbell hebben hetzelfde prijskaartje van $ 179,99, kunnen vandaag worden gereserveerd en zijn vanaf 24 augustus in de uitverkoop. De Nest Cam met schijnwerper en de bedrade Nest Cam hebben een prijskaartje van respectievelijk $ 279,99 en $ 99,99, maar kunnen nog niet worden gereserveerd.

Aanbevolen: