De 4 beste concert-apps van 2022

Inhoudsopgave:

De 4 beste concert-apps van 2022
De 4 beste concert-apps van 2022
Anonim

Het is absoluut niet leuk om een concert te missen. Deze Android-concert-apps houden je op de hoogte wanneer je favoriete artiesten bij jou in de buurt zijn, zodat je nooit meer een optreden hoeft te missen.

Bandsintown Concerts: The Ultimate Concert Tracker-app

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Automatische artiestenimport.
  • Eenvoudig zoeken.
  • Nauwkeurige suggesties.
  • Complete lijsten met lokale concerten.

Wat we niet leuk vinden

Interface is even wennen.

Bandsintown Concerts biedt een waanzinnig handige manier om zowel kleinere lokale shows als grote namen te vinden die naar jouw regio komen.

De app begint met een kijkje in de muziekbibliotheek van je apparaat of een van een aantal bronnen, waaronder Facebook, om artiesten te vinden waarin je geïnteresseerd bent. Vanaf daar begint het met het volgen van concerten met die artiesten, evenals soortgelijke, en je kunt handmatig op genre bladeren of zoeken naar extra artiesten om te volgen.

Bandsintown voegt dit alles samen in een complete kalender met shows in jouw omgeving met de artiesten die je hebt gevolgd en soortgelijke acts. Je hebt ook de mogelijkheid om alle lokale evenementen te doorzoeken op muziekgenre. Deze lijsten zijn gemakkelijk de meest complete, met kleinere acts en minder bekende lokale locaties.

Download Bandsintown Concerts voor Android

Download Banisintown Concerts voor iOS

Songkick-concerten: vereenvoudigde concertzoeker

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goede Spotify-integratie.
  • Eenvoudige interface.

Wat we niet leuk vinden

  • Onhandige artiest zoeken.
  • Zoek in "gebieden" in plaats van op afstand.

Songkick Concerts is een andere populaire optie om aankomende evenementen in uw omgeving te ontdekken, met geweldige suggesties die verder gaan dan uw meest directe bereik. Zodra je je hebt aangemeld, vraagt Songkick om je lokale muziek- en/of Spotify-account te scannen, samen met de voorkeuren van je Spotify-account, om de aanbevelingen voor artiesten en aankomende evenementen te verbeteren.

Als je Spotify niet gebruikt, voelt het zoekproces voor artiesten onhandig aan, waarbij Songkick je vraagt 20 artiesten te kiezen om een enigszins beperkte lijst te maken die alleen de meest populaire acts omvat. Songkick zal echter een dappere poging doen om soortgelijke artiesten voor te stellen.

Dat gezegd hebbende, biedt Songkick alleen concertlijsten voor de artiesten die je expliciet hebt gevolgd. Voor kleinere lokale shows gebruikt Songkick een "gebied"-gebaseerd systeem waar je een stad of stad bij jou in de buurt kunt kiezen om shows te volgen. Helaas kun je deze lijsten niet sorteren op genre, en Songkick bevat niet de kleinste zalen.

Download Songkick Concerts voor Android

Download Songkick Concerts voor iOS

Eventbrite: ontdek evenementen in jouw omgeving

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meer dan alleen een concerttracker.
  • Lokale concentratie.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen gerichte manier om te zoeken.
  • Geen artiest-tracking.

Eventbrite is meer gericht op lokale evenementen dan op muziek, en is misschien wel de app voor jou als je het goed vindt om naar een kleinere lokale band te gaan.

Eventbrite laat je zoeken op stad, type evenement en tijdsbestek. Dus als je wilt weten welke muziekevenementen deze week in New York plaatsvinden, zul je geen probleem hebben om te vinden wat je zoekt. Je kunt Eventbrite ook gebruiken voor andere soorten evenementen, waaronder eten en drinken, kunst en zelfs gezinsvriendelijke activiteiten.

Eventbrite is allemaal gestroomlijnd en helpt je probleemloos op je bestemming te komen. Door je aan te melden, krijg je ook toegang om tickets voor sommige evenementen rechtstreeks via de app te kopen.

Download Eventbrite voor Android

Download Eventbrite voor iOS

StubHub: vind muziekshows en koop tickets

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudige interface.
  • Goede suggesties.
  • Kan meer dan concerten vinden.
  • Ticket kopen in app.

Wat we niet leuk vinden

  • Beperkte zoekmogelijkheden.
  • Meer gericht op het verkopen van tickets.

Met StubHub kun je je favoriete artiesten volgen, samen met andere evenementen waarin je geïnteresseerd bent, zoals sport en theater. Het laat je weten wanneer er evenementen bij jou in de buurt plaatsvinden en je kunt je tickets rechtstreeks via de app kopen.

Wanneer je StubHub voor het eerst start, krijg je een lijst met evenementen in de buurt waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Selecteer degene die je leuk vindt en StubHub zal een profiel voor je maken, inclusief evenementensuggesties. Het startscherm van de app suggereert aankomende shows, in willekeurige volgorde, op basis van je voorkeuren.

Als je je aanmeldt bij StubHub, kun je een lijst met je favoriete artiesten samenstellen, en StubHub houdt ook evenementen bij die je hebt bijgewoond, zodat je gemakkelijk meldingen kunt ontvangen wanneer een artiest weer in de buurt is. In tegenstelling tot andere apps voor het kopen van kaartjes, dekt StubHub alle grote locaties, ongeacht wie de eigenaar is of het evenement promoot, waardoor het een handigere oplossing is voor het volgen en kopen van tickets.

Download StubHub voor Android

Download StubHub voor iOS

Aanbevolen: