De 8 beste astrologie-apps voor 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste astrologie-apps voor 2022
De 8 beste astrologie-apps voor 2022
Anonim

Astrologie-apps kunnen een handige manier zijn om voorspellingen van de planetaire bewegingen in je leven op te nemen. Inzicht in problemen zoals financiën, relaties of familie wordt beschikbaar gesteld wanneer je het nodig hebt.

De onderstaande apps zijn samengesteld op basis van de kwaliteit van het ontwerp, de soorten verstrekte analyses, bruikbaarheid en toegankelijkheid.

Beste app voor beginners: DailyHoroscope

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Omvat dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse horoscopen.
  • Heeft compatibiliteitsvoorspellingen.
  • Biedt Chinese en druïde tekenhoroscopen.

Wat we niet leuk vinden

  • Minder nauwkeurig dan andere apps die je hele geboortehoroscoop berekenen.
  • Gratis versie beperkt het aantal likes dat je kunt gebruiken.

DailyHoroscope is het beste voor diegenen die een snelle dagelijkse horoscoop willen lezen zonder enige franje. Het is goed voor beginners die misschien alleen hun sterrenbeeld van de zon kennen, het teken dat verband houdt met je geboorte.

De app heeft ook lezing voor de week, de maand en het jaar als je ooit behoefte hebt aan meer overkoepelende voorspellingen. Het is ook heel gemakkelijk te navigeren en je kunt specifieke horoscopen als favoriet markeren als je ze wilt opslaan.

Er is een premium-versie met verschillende niveaus, de goedkoopste is $ 2,99 / jaar en de duurste $ 9,99 / jaar. Dit geeft je de mogelijkheid om meer horoscopen op te slaan en advertenties te verwijderen.

Download voor:

Best ontworpen astrologie-app: Co-Star

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een aangename interface.
  • Veel analyses van uw teken, grafiek en horoscopen beschikbaar.
  • Kan vrienden en familie toevoegen om compatibiliteitsvoorspellingen te zien.

Wat we niet leuk vinden

Day At A Glance-meldingen kunnen uit het linkerveld lijken te komen.

Co-Star is een extreem populaire astrologie-app met een strak, minimalistisch ontwerp. Het is echter niet alleen mooi om naar te kijken. Het biedt ook een volledige analyse van uw geboortehoroscoop als u zowel de datum als het tijdstip van uw geboorte weet.

Het is ook een beetje een sociaal platform omdat je vrienden kunt toevoegen en kunt zien hoe je grafieken overeenkomen. Het is zo ontworpen dat je analyses snel kunt doorlezen, of je kunt er dieper op ingaan als je dat wilt.

Download voor:

Beste Zodiac-app voor romantiek en compatibiliteit: het patroon

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Biedt categorische inzichten in je leven, carrière en relaties.
  • Kan inzichten opslaan en notities toevoegen.
  • Diepe analyse van relatiecompatibiliteit.

Wat we niet leuk vinden

Interface kan soms verwarrend zijn.

The Pattern is vooral gericht op banden en connecties tussen mensen die je kent. Je kunt anderen toevoegen door ze uit te nodigen, hun gebruikersnaam te zoeken, of je kunt een aangepast profiel maken met iemands geboortedatum en -tijd. U kunt dan de compatibiliteit bekijken in zowel vriendschappen als romantische relaties. Deze app geeft een diepgaande analyse waarvan zelfs de beroemdheid die Channing Tatum toegaf, angstaanjagend accuraat is.

Deze app is niet alleen geweldig voor compatibiliteitsmetingen, het geeft je ook een kijkje in hoe je te werk gaat in het leven, werk en gezin. Het biedt overkoepelende gedragscycli die u mogelijk ervaart, evenals wereldwijde voorspellingen.

Als je iets wilt opslaan dat je hebt gelezen, is er een gebied in de app om dat te doen, evenals notities te maken.

Download voor:

Beste app voor het volgen van astrologische gebeurtenissen: tijdpassages

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Verklaart planetaire bewegingen en hoe ze gedrag kunnen beïnvloeden.
  • Biedt een gedetailleerde geboortehoroscoop.
  • Leer secties leert je over planetaire positionering.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan verwarrend zijn voor beginners.
  • Moeten betalen voor compatibiliteitsmetingen.

Als je meer geïnteresseerd bent in de feitelijke werking van astrologie en de planetaire bewegingen, dan is dit de app voor jou. Time Passages geeft specifieke beschrijvingen over de posities van planeten en de impact die ze op je zullen hebben.

Er is ook een sectie in de app genaamd Leren waar je kunt lezen over astrologische termen en inzicht krijgt in hoe horoscopen worden berekend. Als je geïnteresseerd bent in dit soort kennis, is deze app een geweldige hulpbron.

Als je echter compatibiliteitsvergelijkingen wilt maken, moet je $ 0,99 betalen om er een te krijgen. Al het andere op Time Passages is echter volledig gratis.

Download voor:

Beste dagelijkse astrologie-lezing: nevel

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te navigeren.
  • Biedt korte informatie over planetaire bewegingen.
  • Kan persoonlijke lezingen van astrologen krijgen.

Wat we niet leuk vinden

Een groot deel van de app is verborgen achter betaalmuren en premium is duur.

Nebula geeft je een dagelijkse lezing met verschillende secties, zoals belangrijke astrologie-evenementen, maankalender en zelfs een kapselkalender (om de beste tijden te bepalen om een knipbeurt te krijgen.) Je kunt ook gratis wekelijkse en jaarlijkse horoscopen lezen.

Nebula heeft ook een sectie waar je kunt kiezen uit meerdere verschillende gepersonaliseerde lezingen met echte astrologen. Deze service, evenals de premiumversie van de app, kan echter prijzig zijn.

Maar als je gewoon op zoek bent naar een goede dagelijkse lezing en overzicht zonder al te ingewikkeld te worden, werkt deze app perfect.

Download voor:

Beste app voor voorspellingen van de dierenriem en waarzeggerij: Faladdin

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Biedt meerdere waarzeggerij-diensten.
  • Voorspellingsmetingen worden opgeslagen, zodat u ze op elk moment kunt openen.

Wat we niet leuk vinden

Het grootste deel van de app is vergrendeld achter advertenties en betaalmuren.

Als je op zoek bent naar een app die meer is gericht op het voorspellen van je toekomst, biedt Faladdin hiervoor meerdere opties, zoals het lezen van tarotkaarten, helderziendheid en het lezen van koffiekopjes. Het geeft ook een dagelijkse horoscoop.

Voor de waarzeggerij-services moet je ofwel een advertentie bekijken om de service gratis te krijgen, of je moet voor meerdere credits betalen. Als je maar af en toe voorspellingen wilt, is dit een leuke app om bij de hand te hebben.

Alle metingen die u ontvangt, worden ook opgeslagen, dus u kunt er op elk moment naar teruggaan.

Download voor:

Beste app voor geavanceerde astrologie: Time Nomad

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Complexe, diepgaande lezingen.
  • Veel gegevens over planetaire bewegingen.
  • Kan metingen maken voor mensen, bedrijven, wereldtrends en locaties.

Wat we niet leuk vinden

Interface kan verwarrend zijn.

Als je een gevorderde astroloog bent die iets technischers nodig heeft, zul je merken dat Time Nomad een klasse hoger ligt dan de andere apps die hier worden vermeld. Het geeft niet veel interpretatie van de planetaire posities en bewegingen, maar geeft een extreem breed scala aan gegevens om je eigen conclusies uit te trekken.

Het geeft je ook de mogelijkheid om meerdere mensen, plaatsen, bedrijven of wereldgebeurtenissen toe te voegen waarvoor je vervolgens de gecorreleerde astrologische informatie kunt lezen. Deze app is helemaal gratis, maar het is niet voor degenen die een eenvoudig geïnterpreteerde horoscoop willen.

Download voor:

Beste gepersonaliseerde astrologie-app: Sanctuary

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Unieke op chat gebaseerde lay-out.
  • Re altime lezingen met astrologen.
  • Gratis gidsen over astrologie.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen plaats om eerdere horoscopen te openen of op te slaan.
  • Geen jaarhoroscopen beschikbaar.

Praat je liever een-op-een met een deskundige astroloog? Deze app is afgestemd op diegenen die specifieke vragen hebben die sommige algemene horoscopen mogelijk niet kunnen beantwoorden. De prijs om met een astroloog te praten is $ 2,99 per minuut en wordt verkocht in stappen van 10, 15, 20 of 30 minuten.

Je krijgt ook volledige toegang tot je grafiek, met gidsen om je te helpen de betekenis erachter te interpreteren. Er is ook een dagelijkse horoscoop, tarotkaartlezing en gratis toegang tot een maandelijkse horoscoop.

Aanbevolen: