Sleep Trackers: de zes beste slaap-apps voor Apple Watch in 2022

Inhoudsopgave:

Sleep Trackers: de zes beste slaap-apps voor Apple Watch in 2022
Sleep Trackers: de zes beste slaap-apps voor Apple Watch in 2022
Anonim

Apple Watch heeft geen ingebouwde slaaptracker, maar dat betekent niet dat je het niet kunt gebruiken om je slaapgewoonten in de gaten te houden. We hebben de beste apps verzameld voor het bijhouden van je slaap, zowel eenvoudig als complex, zodat je ervoor kunt zorgen dat je slaap beter is dan ooit.

Beste interface: kussen

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Opties voor zowel automatisch als handmatig slaap volgen; handmatige optie betekent dat je de slaap kunt volgen zonder dat je een Apple Watch hoeft te dragen (of zelfs maar te bezitten).
  • Inclusief gedetailleerd slaaprapport, hartslaganalyse en audio-opnames (voor degenen die denken dat ze niet snurken).

Wat we niet leuk vinden

Integratie met de Apple He alth-app vereist de premium-versie.

Met een gemiddelde van 4,4 van de 5 sterren met meer dan 30.000 beoordelingen, is Pillow een duidelijke favoriet onder iOS-slaaptrackers. De gebruikersinterface is zowel gebruiksvriendelijk als esthetisch, waardoor gebruikers veel opties hebben om hun slaap te volgen en te analyseren.

Pillow downloaden voor iOS

Eenvoudig te gebruiken: AutoSleep Tracker voor horloge

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Sleep Rings, vergelijkbaar met de Activity Rings op je Apple Watch, houd je slaapdoelen visueel bij.

  • AutoSleep analyseert ook uw slaapkwaliteit, met gedetailleerde informatie over uw slaaptijd, rusteloosheid, tijd wakker en hartslag om uw slaapkwaliteit te beoordelen (ervan uitgaande dat u uw horloge naar bed draagt).

Wat we niet leuk vinden

  • Er is geen gratis versie, maar voor $ 2,99 is de volledige versie een van de meer betaalbare opties en bevat serieuze statistieken.
  • WatchOS 4.2 wordt aanbevolen, maar werkt op WatchOS 3.2 of hoger.

De app heeft twee opties, afhankelijk van of je op je horloge wilt slapen. Als u uw horloge in slaap draagt, hoeft u niets te doen om te volgen. Als je je horloge niet draagt om te slapen, zorg er dan voor dat je het op de oplader legt wanneer je naar bed gaat en het terug om je pols doet als je opstaat.

Download AutoSleep voor iOS

Smartest Sleep Tracker: SleepWatch

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gepersonaliseerde inzichten gebruiken uw levensstijl om u te helpen betere gewoonten aan te bevelen die voor u werken.

  • Automatische synchronisatie met de Apple He alth-app met de gratis versie.

Wat we niet leuk vinden

De premium-versie die beschikbaar is voor $ 2,99 lijkt misschien niet de moeite waard, tenzij je op zoek bent naar een online community om je slaapgewoonten te ondersteunen.

Nog een geweldige automatische optie, SleepWatch neemt uw statistieken en voegt kunstmatige intelligentie toe om u aanbevelingen te doen over hoe u uw slaap kunt verbeteren. De premium app-optie omvat ook toegang tot een online community om statistieken te vergelijken en aanbevelingen van anderen te krijgen.

Download SleepWatch voor iOS

Kleurrijke trendanalyse en instelbare gevoeligheid: Sleep Tracker

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Met deze app kun je de gevoeligheid van de bewegingsdetectie aanpassen; dus rusteloze slapers krijgen nog steeds de eer voor hun zzzzz's.
  • Trendgrafieken zijn gemakkelijk te lezen en bieden dagelijkse samenvattingen.

Wat we niet leuk vinden

Het vergt wat geduld om je gevoeligheid aan te passen om de slaap-/waaktijden nauwkeurig bij te houden, vooral voor dutjes.

FitBit-gebruikers herkennen misschien het uiterlijk van Sleep Tracker; het bootst de slaapvolgfunctie op FitBit nauw na. Deze app zorgt voor automatische slaapregistratie voor zowel slaap 's nachts als dutjes overdag! Het compilatierapport zal u vertellen hoe uw slaapgewoonten zich ontwikkelen.

Download Sleep Tracker voor iOS

Solid Basic slaapregistratie: slaap++

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De app is eenvoudig en duidelijk en biedt eenvoudige rapporten en afbeeldingen die gemakkelijk te begrijpen zijn.
  • Als eenvoudige app is het ook een van de kleinste met 6,9 MB, dus het neemt niet veel ruimte in beslag op je apparaat.

Wat we niet leuk vinden

  • Er zijn niet veel in-app-advertenties, maar je kunt de advertenties die er zijn voor $ 1,99 verwijderen (voegt geen extra functies toe).

Haal de franjes van andere apps weg en je krijgt Sleep++. De eenvoud is populair, met de app die je een startknop, stopknop en een kleine blauwe grafiek laat zien om je slaappatronen weer te geven. Net als AutoSleep kan het uw gegevens synchroniseren met Apple He alth en wordt de slaapstand automatisch geregistreerd wanneer het wordt geactiveerd in de iPhone-app.

Download Sleep++ voor iOS

Sleep Tracking en meer: HeartWatch

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Vaste nauwkeurigheid bij het volgen van slaap.
  • Bekijk eenvoudig Heart-badges op je Apple Watch.
  • Timogotchi biedt motivatie om je doelen te bereiken met leuke feedback en reacties.

Wat we niet leuk vinden

  • App-interface kan druk zijn, als je alleen je slaap wilt volgen, wil je misschien een eenvoudigere optie.
  • Een grotere app, bijna 20 MB, neemt ruimte op het apparaat in beslag.

HeartWatch is in de eerste plaats een app om je hartslaggegevens bij te houden en je te waarschuwen voor elke activiteit die ongewoon is. Maar het houdt ook uw slaap bij en koppelt vervolgens uw hartslaggegevens aan uw slaapgewoonten. Hiermee kunt u uw slaap- en waakhartslag vergelijken.

Download HeartWatch voor iOS

Aanbevolen: