Krijg tot zes profielen op Amazon Prime Video

Krijg tot zes profielen op Amazon Prime Video
Krijg tot zes profielen op Amazon Prime Video
Anonim

Meerdere mensen die één Prime Video-profiel delen, kan het moeilijk maken om aanbevelingen naar wens aan te passen. Met verschillende profielen kunnen mensen hun streamingervaring personaliseren.

Image
Image

De dagen dat meerdere mensen een enkel Amazon Prime Video-profiel delen, zijn voorbij, aangezien de streamingdienst gebruikers nu in staat stelt om maximaal zes profielen aan te maken en te beheren.

Inhalen: andere diensten zoals HBO Max, Netflix en Hulu ondersteunen al meerdere profielen op één account, dus het wordt echt tijd dat Prime Video hetzelfde doet.

Hoe het werkt: Er zal altijd één standaard primair profiel zijn, terwijl extra profielen voor volwassenen of kinderen onder hetzelfde account zullen bestaan. Aanbevelingen voor films en tv-programma's, seizoensvoortgang en kijklijsten zijn gebaseerd op individuele profielactiviteit, zodat mensen die Game of Thrones opnieuw kijken, de diepe duik van iemand anders in Doctor Who niet zien.

Hoe maak je een profiel aan: Om een nieuw profiel aan te maken met behulp van de Amazon-website, selecteer je het vervolgkeuzemenu voor profielen op de Prime Video-startpagina en selecteer je Toevoegen Nieuw Scrol in de Prime Video iOS- en Android-app omlaag naar de onderkant van de app-pagina en tik vervolgens op Mijn spullen Tik vanaf daar op de vervolgkeuzelijst voor profielen en tik vervolgens op de Plus (+)

Bottom line: Het delen van streaming-accounts is tegenwoordig vrij gebruikelijk en binge-watching is toegenomen te midden van de COVID-19-pandemie en de daaruit voortvloeiende quarantaine. Door de kijkgewoonten gescheiden te houden, kunnen mensen gemakkelijker vinden wat ze zoeken of een aanbeveling vinden die perfect is voor hen en voor niemand anders.

Aanbevolen: