De 5 beste iPad Mini-achtergronden van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste iPad Mini-achtergronden van 2022
De 5 beste iPad Mini-achtergronden van 2022
Anonim

Je iPad mini wordt geleverd met de standaardachtergrond van Apple op je thuis- en vergrendelscherm. Maar hoewel het maar een paar seconden duurt om de achtergrond op je apparaat te wijzigen, kan het wat langer duren om een afbeelding te selecteren.

Voor je iPad mini wil je waarschijnlijk een portret-georiënteerde afbeelding selecteren. Mensen gebruiken de iPad mini vaak in staande stand, met de home-knop onderaan. Als u uw apparaat vaak in liggende stand gebruikt, kunt u er natuurlijk de voorkeur aan geven een liggende achtergrondafbeelding te selecteren.

De meest persoonlijke achtergrondafbeelding is waarschijnlijk degene die je hebt gemaakt of gemaakt. Maar de apps en bronnen hieronder bieden enkele van de beste iPad mini-achtergrondopties die beschikbaar zijn.

Nadat je een afbeelding hebt geselecteerd, open je Instellingen, tik je op Wallpaper en tik je vervolgens op Kies een nieuwe achtergrond. Selecteer uw afbeelding en kies vervolgens rechtsonder om deze te gebruiken als achtergrond voor uw Home Screen, Lock Screen ofBeide.

Behang van je eigen foto

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen achtergrond is persoonlijker dan een foto die je maakt.

  • Je kunt precies de afbeelding maken die je wilt.

Wat we niet leuk vinden

  • Het zoeken naar foto's op je iPad Mini kan even duren.
  • Misschien moet je wat experimenteren om je foto's bij te snijden, zodat ze worden weergegeven zoals je wilt.

De beste achtergrondafbeelding is degene die het meest voor jou betekent. Open dus de Apple Photos-app en kies een willekeurige foto. Over het algemeen werken foto's van mensen en/of huisdieren goed voor foto's op het vergrendelscherm, terwijl foto's van landschappen of plaatsen goed werken als achtergrond voor het startscherm. Dat komt omdat afbeeldingen op het vergrendelscherm volledig zichtbaar zijn, terwijl afbeeldingen op het startscherm achter app-pictogrammen worden weergegeven.

Emoji-achtergrond

Image
Image

Wat we leuk vinden

Emoji-achtergrond. Wat is er niet leuk aan?

Wat we niet leuk vinden

  • Geen optie om te betalen om in-app-advertenties te verwijderen.

Geef een herhalend patroon van emoji en/of tekst weer bovenop een effen kleur of afbeelding die je kiest. Gebruik elke emoji die u op uw iPad kunt typen, samen met elke tekst. Voeg een spatie toe om een opening in te voegen. Je kunt ook de grootte van de emoji aanpassen. Of tik op de knop "Willekeurig" om een toevallige combinatie van kleuren en emoji te genereren.

National Park Service

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis natuurafbeeldingen.
  • Verscheidenheid aan soorten foto's.

Wat we niet leuk vinden

  • Het kan een paar keer tikken duren om een specifieke afbeelding te vinden die je zoekt.
  • Beperkte selectie van afbeeldingen voor sommige parken en onderwerpen.

Als je van natuurfoto's houdt, bekijk dan de foto's die beschikbaar zijn bij de National Park Service. Hun site biedt toegang tot meer dan 120.000 foto's, waarvan de meeste zich in het publieke domein bevinden. Zoek naar je favoriete park, staat of functie, zoals een berg, kloof of bos.

Unsplash

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Zoeken op trefwoorden werkt goed om afbeeldingen te vinden.
  • Browsen door Unsplash is ook gemakkelijk.

Wat we niet leuk vinden

Kan zoekresultaten niet filteren op oriëntatie of resolutie.

Unsplash biedt een enorme selectie van doorzoekbare afbeeldingen, die bijna allemaal kunnen werken als achtergrond voor thuis of op vergrendelscherm. Sterker nog, met Unsplash-licenties kun je deze afbeeldingen gratis gebruiken. Typ een trefwoord of blader door collecties. Sla elke gewenste afbeelding op in uw iPad-fotobibliotheek.

Vellum

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goed samengestelde selectie van afbeeldingen.
  • Er zijn geen slechte achtergrondkeuzes in deze app.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen zoekfunctie op trefwoord om u te helpen uw opties te verfijnen.

  • Beperkt aantal afbeeldingen.

Vellum biedt een samengestelde selectie van afbeeldingen - zoals foto's, abstracte patronen en kleurverloopspatten - uit verschillende bronnen. Alle opgenomen afbeeldingen zijn in staand formaat. De app en afbeeldingen zijn gratis, hoewel je een eenmalige vergoeding van $ 1,99 kunt betalen om toegang te krijgen om alle advertenties te verwijderen en toegang te krijgen tot dagelijkse achtergronden van de voorgaande vier weken.

Aanbevolen: