De 7 beste online autoveilingsites van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste online autoveilingsites van 2022
De 7 beste online autoveilingsites van 2022
Anonim

Online autoveilingen bieden een grote selectie van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen tegen goede prijzen, met de mogelijkheid om op merk en model te zoeken om precies te vinden wat u zoekt. Hier is een lijst van de zeven beste online autoveilingsites om te bekijken.

Weet voordat u gaat bieden hoeveel u bereid bent te besteden en houdt u aan dat aantal. Weet wat de waarde is van het voertuig waarop u biedt en controleer de regels van de veilingsite voor informatie zoals minimumbod, kosten en meer.

Beste autoveilingwebsite op een platform waarop we vertrouwen: eBay Motors

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • eBay Motors werkt op dezelfde manier als traditionele eBay.
  • De vele filteropties helpen u het exacte voertuig te vinden waarnaar u op zoek bent.

Wat we niet leuk vinden

Je moet je eigen transport en verzending regelen nadat de veiling is gewonnen als je het voertuig niet lokaal hebt gekocht. eBay doet dat niet voor jou.

Als leider op het gebied van online autoveilingen, is eBay Motors gebruiksvriendelijk en de beste veilingwebsite om precies te vinden wat u zoekt. Geregistreerde gebruikers van het traditionele eBay-platform kunnen eBay Motors onmiddellijk gebruiken.

Log in op eBay Motors, zoek een voertuig naar keuze en begin met bieden. Dezelfde traditionele eBay-regels zijn van toepassing op eBay Motors en er zijn geen veilingkosten om te bieden op vermelde voertuigen.

Beste online autoveilingsite voor opknappers: bergingsbod

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Er zijn veel voertuigen in goede staat op Salvage Bid die alleen wat TLC nodig hebben om weer aan de slag te kunnen.
  • Auto's op deze site zijn zeer betaalbaar.

Wat we niet leuk vinden

  • Het premium lidmaatschap kost je $200 per jaar, ongeacht hoe vaak je het gebruikt.
  • Voor live veilingbiedingen is een premium lidmaatschap vereist.

Klaar om je volgende voertuig wat TLC te geven zolang het je duizenden bespaart? Salvage Bid heeft u gedekt. Deze veilingwebsite is uitsluitend bedoeld voor voertuigen in de huidige staat, die vaak voor maar liefst 75% van de verkoopprijs worden verkocht.

Om op het platform aan de slag te gaan, moet je je registreren. Salvage Bid biedt een gratis lidmaatschap waarmee u alleen kunt bieden tijdens voorlopige biedingen. U kunt ook slechts één voertuig kopen met het gratis abonnement. Voor $ 200 per jaar krijg je toegang tot het Premium-abonnement, dat elke veiling en functie op de website ontgrendelt. Voor live veilingen is een Premium-abonnement vereist.

Beste website voor alleen dealers: Auto Auction Mall

Image
Image

Wat we leuk vinden

U krijgt toegang tot veilingen die alleen door dealers worden aangeboden, waardoor u duizenden bespaart op de verkoopprijs van uw voertuig.

Wat we niet leuk vinden

Nadat je contant geld hebt uitgegeven aan een voertuig, moet je Auto Auction Mall een vergoeding van $ 299 betalen om je toegang te geven tot de veilingen op de website.

Auto Auction Mall biedt mensen zonder dealerlicentie de mogelijkheid om te bieden op veilingen voor alleen dealers. Deze veilingen hebben vaak betrekking op voertuigen die tegen groothandelsprijzen worden vermeld, waardoor u mogelijk duizenden kunt besparen. Er zijn hier duizenden voertuigen beschikbaar van alle verschillende merken en modellen.

Auto Auction Mall vereist een borg van 10% van het bedrag dat u wilt uitgeven. Het lidmaatschap van Auto Auction Mall is echter gratis voor iedereen en registratie is eenvoudig. Als u een veiling wint, moet u Auto Auction Mall een vergoeding van $ 299 betalen voor zijn diensten.

Beste voor het vinden van een schone titel: een beter bod:

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Het is gemakkelijk om hier voertuigen met een schone titel te vinden.
  • De website is eenvoudig te gebruiken en te navigeren.

Wat we niet leuk vinden

  • Betalingen kunnen alleen worden gedaan via overschrijving na aankoop van het voertuig.
  • Inwoners van Florida die een voertuig kopen, betalen ook hogere transactiekosten van $ 399 voor premium en $ 499 voor basislidmaatschap.

We weten allemaal hoe belangrijk een schone titel is bij de aankoop van een voertuig. Dit betekent dat de auto of vrachtwagen geen ernstige schade heeft opgelopen en van hoge kwaliteit is. A Better Bid maakt het gemakkelijk om alleen voertuigen met schone titels te vinden met behulp van zijn website. Hoewel de site ook gebruikte en geborgen voertuigen aanbiedt, zijn schone titels gescheiden voor gemakkelijke toegang.

A Better Bid biedt gratis registratie om te bladeren. Als u echter wilt bieden, beta alt u een vast transactietarief van $ 250, plus toepasselijke kosten die na uw aankoop worden bepaald. Het Premium-lidmaatschap kost je $ 150 per jaar, maar geeft toegang tot korting op transactiekosten en vijf gratis voertuiggeschiedenisrapporten.

Beste veilingwebsite voor alle soorten voertuigen: Purple Wave

Image
Image

Wat we leuk vinden

Purple Wave is gratis te gebruiken en brengt slechts 10% koperspremie in rekening nadat een veiling is gewonnen.

Wat we niet leuk vinden

Het vergt wat zoeken om voertuigen te vinden die geen tractoren of commerciële voertuigen zijn.

Misschien ben je op zoek naar een auto, of misschien ben je op zoek naar een tractor. Hoe het ook zij, Purple Wave heeft het. Deze veilingwebsite biedt onderdak aan duizenden voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, tractoren, semi-vrachtwagens en aanhangwagens, en zelfs bouwmachines. Als je op zoek bent naar iets speciaals, dan vind je het hier.

Het Purple Wave-platform is gratis na registratie en er zijn geen kosten aan verbonden. Er wordt echter een koperspremie van 10% toegevoegd aan het einde van elke aankoopprijs die samen met uw factuur moet worden betaald. Voor biedingen van meer dan $ 10.000 moet u mogelijk een bankgarantie of een pre-autorisatie op uw creditcard overleggen.

Beste online autoveilingwebsite voor ervaren mensen: IAAI

Image
Image

Wat we leuk vinden

IAAI biedt flexibele betalingsopties en makelaars om te helpen bij het transport en de verzending van voertuigen.

Wat we niet leuk vinden

U kunt alleen bieden op veilingen die voor het publiek toegankelijk zijn.

IAAI, of Insurance Auto Auction Incorporated, is de beste online veiling voor ervaren mensen. Door diensten te verlenen aan zowel erkende dealers als kopers zonder licentie, maakt IAAI het gemakkelijk om een voertuig van hoge kwaliteit te vinden. IAAI biedt makelaarsdiensten voor personen zonder vergunning die op een voertuig willen bieden.

Als overheidsinkoper zonder licentie wordt er een jaarlijkse vergoeding van $ 200 in rekening gebracht voor de service van IAAI. U kunt alleen bieden op veilingen die voor het publiek toegankelijk zijn en op voor het publiek beschikbare voorraad.

Beste verborgen geheim voor zowel dealers als niet-dealers: Cranky Ape

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • De vergoeding is lager dan die van andere op deze lijst die kosten in rekening brengen.
  • Dealers en niet-dealers zijn beide welkom voor dezelfde prijs.

Wat we niet leuk vinden

De website is niet zo gebruiksvriendelijk als de andere op deze lijst.

Cranky Ape is een uitzonderlijke online veilingwebsite voor alle soorten voertuigen. Dealers en niet-dealers kunnen na accountregistratie online bieden. Cranky Ape brengt wel $ 50 in rekening voor nieuwe gebruikers, maar daarna zakt het naar $ 45 per jaar.

Cranky Ape stelt u in staat om een afwezig bod in te stellen, zodat de website namens u kan bieden tot uw max. De website vermeldt ook voertuigen voor Nu kopen-privileges, wat betekent dat u de online veiling kunt overslaan en direct kunt kopen.

Aanbevolen: