De 5 beste SNES-emulators voor Android van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste SNES-emulators voor Android van 2022
De 5 beste SNES-emulators voor Android van 2022
Anonim

SNES-games zijn om verschillende redenen niet gemakkelijk te vinden, maar als je onderweg op zoek bent naar een dosis SNES-nostalgie, bekijk dan een van deze SNES-emulators voor Android.

Beste all-round en platformonafhankelijke emulator: RetroArch

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Cross-platform ondersteuning.
  • Open source.
  • Ingebouwde streamingmogelijkheden.

Wat we niet leuk vinden

De emulator kan moeilijk te leren zijn vanwege de vele opties.

RetroArch is een van de grootste namen in emulatie, en terecht. Het platform is open source, wat betekent dat tientallen enthousiastelingen en programmeurs hebben gewerkt om de emulatie zo nauwkeurig mogelijk te maken. Het heeft ook platformonafhankelijke ondersteuning, zodat je een game op één plek kunt beginnen, stoppen en opslaan en dan ergens anders verder kunt gaan.

Er is ingebouwde controllerondersteuning, en RetroArch heeft de mogelijkheid om gameplay op te nemen en te streamen naar services zoals Twitch en YouTube.

Beste voor NES en SNES: John NESS

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Twee-voor-één-emulatie.

  • Er is een gratis versie van de emulator.

Wat we niet leuk vinden

Je kunt alleen advertenties verwijderen door een vergoeding te betalen.

John NESS is een combinatie van NES en SNES-emulator van het bekende emulatiebedrijf John Emulators. Als je ooit eerder emulatie hebt geprobeerd, ben je misschien bekend met enkele van hun vorige software-opties: John NES en John SNES. Als dat zo is, zult u blij zijn te weten dat hetzelfde kwaliteitsniveau aanwezig is, zelfs met deze twee-voor-één-app.

John NESS bevat geavanceerde functies zoals opslaan in de cloud, aangepaste digitale knoppen, cheatcodes en zelfs knoppen voor snel vooruitspoelen en vertragen. Naast RetroArch is John NESS een van de meest geprezen emulatie-opties op Android.

Beste emulator met een klassiek gevoel: Snes9X EX+

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen in-app aankopen.
  • Ondersteunt de meeste emulatiebestandstypen.

Wat we niet leuk vinden

De gamepad op het scherm laat te wensen over.

Snes9x EX+ bestaat al sinds de begindagen van emulatie. Net als RetroArch is het open source en gratis te gebruiken. Er zijn ook geen in-app aankopen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over beperkte speeltijd of rare microtransacties. Het ondersteunt gamepads, de meeste belangrijke emulatiebestandstypen en heeft degelijke bedieningselementen op het scherm.

Dat gezegd hebbende, als je er een gamepad op kunt aansluiten, doe dat dan - de pad op het scherm kan even wennen zijn. Snes9x EX+ heeft ook een wat ouderwetse uitstraling, dus als je iets met een klassieke uitstraling wilt, is deze emulator een geweldige optie.

Beste SNES-emulator boordevol functies: SuperRetro16

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Meer functies dan munten in Mario.
  • Cloud slaat op in back-upgegevens.

Wat we niet leuk vinden

  • De emulator was in het verleden onbetrouwbaar en is verwijderd uit de Play Store.

SuperRetro16 is gratis te downloaden, maar heeft in-app-aankopen (inclusief de mogelijkheid om te betalen voor een advertentievrije versie.) Wat betreft functies, het is een van de meest verpakte opties in de Google Play Store, met grafische verbeteringen die ervoor zorgen dat games soepeler verlopen, en cloudopslag die een betrouwbare manier biedt om een back-up van uw gegevens te maken.

Beste emulator met groeipotentieel: de retrobox

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis, betrouwbare emulator ondanks advertenties.
  • Heeft veel groeipotentieel.

Wat we niet leuk vinden

  • Ondersteunt alleen het.sfc-formaat.
  • Te nieuw om goed te kennen.

The Retro Box is een andere door advertenties gesponsorde emulator, maar het is een andere populaire optie voor retro-enthousiastelingen. Het gebruikt alleen het.sfc-formaat, maar ondersteunt nog steeds opslagstatussen en laadstatussen, naast de andere functies die u in een emulator zou verwachten. De Retro Box is niet zo bekend als de anderen op deze lijst, dus beschouw het als een laatste redmiddel als niets anders werkt. Er zijn betere opties, maar The Retro Box is ondanks zijn leeftijd veelbelovend als emulator.

Aanbevolen: