De 8 beste videofusies van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste videofusies van 2022
De 8 beste videofusies van 2022
Anonim

Een videofusie combineert een of meer videoclips in een enkel bestand. Er is een verscheidenheid aan eenvoudige video-deelnemers die u kunt gebruiken, evenals een aantal eenvoudige bewerkingstools die u kunnen helpen.

Mergevideo.oneline: een eenvoudige online tool (alle platforms)

Image
Image

Mergevideo.online is een gratis webgebaseerde tool om meerdere videoclips samen te voegen. Het heeft geen echte opties om van te spreken. Sleep de video's eenvoudig naar het browservenster of selecteer ze in de bestandsbrowser. Wacht tot de bestanden zijn geüpload en selecteer Merge Het is beschikbaar in alle desktop- en mobiele browsers zonder enige software te installeren.

Wat we leuk vinden

  • Stroomlijnt het proces tot alleen de meest elementaire stappen.
  • Verwerkt automatisch veel van de opties in andere apps.
  • Geen watermerken, beperkingen of advertenties.

Wat we niet leuk vinden

  • Het uploaden en downloaden van grote videoclips kan eeuwen duren.
  • Standaard compressie-optie kan niet worden gewijzigd.

Ga naar mergevideo.online

Movavi Video Converter: een snelle videofusie en converter (Windows en macOS)

Image
Image

Movavi Video Converter, een subset van de Movavi Video Suite, is gebouwd voor het converteren van video's van het ene formaat naar het andere. Het kan meerdere soorten containerbestanden en codecs aan de invoerzijde verwerken en exporteert video in de meest populaire codecs.

Basisopties maken het mogelijk om de kwaliteit enigszins aan te passen. Een breed palet aan bewerkingstools zoals stabilisatie, effecten, bijsnijden, bijsnijden en roteren kan clips op eenvoudige manieren wijzigen voordat de video's worden gecombineerd. Bij het downloaden wordt een gratis proefperiode van zeven dagen geboden en een betaalde licentie kan worden verkregen voor gebruik langer dan een week. Alle video's die met de gratis versie worden verwerkt, krijgen een watermerk.

Wat we leuk vinden

  • Uitstekende balans tussen opties en eenvoud.
  • Bewerkingstools zijn effectief en nuttig.

Wat we niet leuk vinden

  • De betaalde versie is duur.
  • Prominent watermerk maakt proefversie minder bruikbaar.

Download Movavi Video Converter voor Windows.

Download Movavi Video Converter voor macOS.

MPEG Streamclip: ondersteunt veel formaten, maar complex (Windows en macOS)

Image
Image

MPEG Streamclip in gratis, open-source software bedoeld om afzonderlijke video's te converteren. Het kan ook worden gebruikt om bestanden samen te voegen, maar het is niet duidelijk.

Ga naar File > Open Files en selecteer meer dan één bestand. Hierdoor worden de videobestanden automatisch in alfabetische volgorde samengevoegd. Het is echter niet mogelijk om de clips opnieuw te rangschikken als ze eenmaal zijn geopend, en ook niet om de volgorde waarin ze verschijnen aan te passen.

Als gevolg hiervan zijn de video-samenvoegtools van MPEG Streamclip op zijn best extreem rudimentair. Om videobestanden te ordenen, kunt u de bestanden het beste hernoemen met nummers voordat u ze opent. Invoer- en uitvoeropties zijn breed, met gedetailleerde instellingen.

Wat we leuk vinden

  • Conversie-engine van hoge kwaliteit met veel bestandsindelingen.
  • Open-source en gratis.

Wat we niet leuk vinden

  • Video samenvoegen is op zijn best rudimentair.
  • Clips kunnen niet worden verplaatst of gereorganiseerd.

Download MPEG Streamclip voor macOS en Windows.

Filmora Video Editor - Een krachtige video-editor en fusie (Windows en macOS)

Image
Image

Filmora Video Editor onderscheidt zich met een uitzonderlijk goed ontworpen interface en ondersteuning voor meerdere platforms. Het is een volwaardige video-editor, dus het is niet zo eenvoudig te gebruiken als de meer basisopties op onze lijst. Met de grotere complexiteit komt echter meer kracht, inclusief overgangen, audiotracks, titels, effecten, bijsnijden en een reeks andere wijzigingen die u door bewerking kunt maken. In de volledige modus kunnen video's van internet worden gedownload of op uw scherm worden opgenomen.

Als je de uitdaging niet aan wilt gaan, vereenvoudigt Filmora's "Instant Cutter" het samenvoegproces. Selecteer eenvoudig uw video's en exporteer. Instant Cutter is gratis te gebruiken, maar je hebt de betaalde premiumversie nodig om het watermerk op geëxporteerde video's te verwijderen.

Wat we leuk vinden

  • Free Instant Cutter maakt het combineren van video's een fluitje van een cent.
  • Goed ontworpen interfaces vereenvoudigen een complex proces.
  • Grote verscheidenheid aan stock-audio en overgangen in de volledige editor.

Wat we niet leuk vinden

Gewatermerkte gratis video's zonder een betaalde upgrade

Download Filmora Video Editor voor macOS en Windows.

iMovie: een uitstekende gratis optie voor Apple-klanten (macOS en iOS)

Image
Image

iMovie is waarschijnlijk de gemakkelijkste niet-lineaire videobewerkingstool op de markt. Als u een Mac, iPhone of iPad bezit, kunt u iMovie gratis downloaden uit de App Store. Het is doodeenvoudig in het gebruik en als je verdwaald bent, kun je meerdere online instructievideo's opzoeken.

Je vindt er ook het volledige palet aan videobewerkingstools. U kunt clips op hun plaats bijsnijden, muziek toevoegen, vloeiende overgangen met overgangen, titels neerzetten en meer. De iOS-versie bevat noodzakelijkerwijs niet dezelfde tools als de macOS-versie, maar behoudt de eenvoudige interface. Exportopties zijn niet zo breed of aanpasbaar als ze zouden kunnen zijn op iOS of macOS, maar de verwerking is snel en betrouwbaar.

Wat we leuk vinden

  • Capabele en flexibele interface.
  • Enorme verzameling bewerkingstools en effecten.

Wat we niet leuk vinden

  • Beperkte export- en deelopties.
  • Alleen beschikbaar op Apple-apparaten.

Download iMovie voor macOS.

Download iMovie voor iOS.

HD Video Converter Factory: evenwichtige complexiteit en kracht (Windows)

Image
Image

HD Video Converter Factory is gratis te downloaden en video's kunnen worden samengevoegd en opgeslagen zonder te upgraden naar de betaalde versie. De selectie van uitvoeropties is beperkter dan andere apps op deze lijst, maar het raakt alle hoogtepunten, zoals MOV- en MP4-containerformaten en H.264- en H.265-codecs, evenals enkele randgevallen van mobiele apparaten.

Video's kunnen worden geïmporteerd vanuit je lokale opslag of gedownload van YouTube binnen de applicatie. Clips kunnen worden bijgesneden of bijgesneden voordat ze worden geconverteerd. De gebruikersinterface is een beetje gedateerd en de export is niet snel, maar de software is gratis en capabel genoeg voor de prijs.

Wat we leuk vinden

  • Behandelt alle basisprincipes zonder onnodige complicaties.
  • Eenvoudige bewerkingstools zijn inbegrepen.

Wat we niet leuk vinden

  • Trage conversiesnelheid.
  • Batchverwerking niet beschikbaar in de gratis versie.

Download HD Video Converter Factory voor Windows

Filmora Go: een mobiele fusie van hoge kwaliteit (iOS en Android)

Image
Image

Gebouwd door hetzelfde bedrijf als de Filmora desktop-app, heeft de mobiele versie veel van de beste functies van die app.

Voeg video's toe via de aangepaste bestandskiezer van de app op basis van hun miniaturen, knip de clips bij het importeren bij of gebruik de in-timeline trimhulpmiddelen. Je vindt er ook muziek, overgangen, bijsnijden, titels, snelheid, filters en meer. Als je klaar bent, kun je video's delen met behulp van het aangepaste exportvenster of het systeemdeelblad.

Wat we leuk vinden

  • Indrukwekkend vlotte, soepele interface.
  • Een ongeëvenaarde selectie van mobiele bewerkingstools.

Wat we niet leuk vinden

  • Op cirkels gebaseerde bestandskiezer maakt het moeilijk om clips te zien.
  • Video's kunnen alleen in de eerste stap worden toegevoegd of verwijderd.

Download Filmora Go voor Android.

Download Filmora Go voor iOS.

InShot: een fusie in Snapchat-stijl voor sociale media (Android en iOS)

Image
Image

InShot onderscheidt zich door zeer elegant om te gaan met gemengde video-beeldverhoudingen. Als je verticale en horizontale video samenvoegt, exporteert InShot een vierkant videobestand met aantrekkelijke, wazige beelden in plaats van de standaard zwarte balken.

Naast de standaardtitels en overgangen bevat InShot stickers in Snapchat-stijl die op de tijdlijn kunnen worden aangebracht, maar ze zijn vergrendeld achter de Pro-versie van de app. In de gratis versie ziet u na het exporteren een korte videoadvertentie en krijgt de video een watermerk. Naast videobewerkingstools bevat InShot ook robuuste fotobewerkingsmogelijkheden.

Wat we leuk vinden

  • Unieke functies zoals stickers en samenvoegen van beeldverhoudingen.
  • Muziek van Apple Music kan aan video's worden toegevoegd.
  • Vakkundig geconstrueerde interface die voorkomt dat uw scherm vol zit.

Wat we niet leuk vinden

  • Behalve effecten zijn de exportopties beperkt.
  • Een terugkerend abonnementsmodel voor Pro-functies.

Download InShot voor iOS.

Download InShot voor Android.

Aanbevolen: